Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Županji

78 izvođača u blizini
3 na raspolaganju

Već 314 korisnika iz Županje pronašlo je izvođača na trebam.hr

12 najboljih servisa za čišćenje Županja, 2022

18 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Martina Š. , prije 2 godine

Odlična usluga.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Ana P. , prije 1 godinu

Želim javno pohvaliti LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo za brzo efikasno i temeljito odrađen posao. Hvala Vam .Odradile su vrhunski posao. Svakako cu ih preporučiti dalje ako netko bude trebao i biti cu slobodna zvati kad budem trebala njiihove usluge.

5,0
Goranka G. , prije 1 godinu

Već drugi puta su odradili čišćenje stana i mogu reći da je izvrsno odrađeno. Komunikativne su, pouzdane i diskretne. Pohvala za obrt Lovely J&K.

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

FORDI d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Goran M. , prije 10 mjeseci

FORDI d.o.o je super pohvala njemu i njegovim djelatnicima. Sa servisom je točno kako smo se dogovorili vrijeme te sve ostalo i suradnja ostaje i dalje.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Ivica L. , prije 11 mjeseci

Servis Beba i sinovi su odlično odradili posao. Jako sam zadovoljan. Od mene čista petica i topla preporuka ostalima.

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje stanova, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Usluge: obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Usluge: prozori, klizna sobna vrata, montažne kuće, izrada kamina, fasader, drveni prozori, drvena vrata, adaptacija kuće, gradnja kuće po fazama, montažna kuća ključ u ruke, kamini na drva, harmonika vrata, soboslikarski radovi, ličilački radovi, fasaderi, staklena vrata.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.