Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Virovitici

25 izvođača u blizini
4 na raspolaganju

Već 654 korisnika iz Virovitice pronašlo je izvođača na trebam.hr

7 najboljih servisa za čišćenje Virovitica, 2021

36 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Željka P. , prije 10 mjeseci

Vrhunska suradnja s GREEN PEACE obrt za usluge vl. Ivana Marković. Jako ljubazna, vrijedna i pristupačna gospođa. Suradnja nam je super.

5,0
Drazen K. , prije 1 godinu

Zadovoljan sam.

5+
Godina na tržištu
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020

Usluge: postavljanje knaufa, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, knauf pregradni zidovi, čišćenje poslovnih prostora, knauf, spušteni stropovi, knauf radovi, čišćenje ureda, čišćenje stanova, knauf majstor.

Zatraži ponudu
5,0
Branka M. , prije 2 godine

Sve je super odrađeno!

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Paula M. , prije 11 mjeseci

Tražila sam uslugu čišćenja za jednu ekipu za stan u koji je trebalo useliti. Imali su par zamjerki i kontaktirali servis za čišćenje. Profesionalno su reagirali i dogovorili se izaći ponovno na teren i popraviti nedostatke tako da je sve u svemu u redu i zadovoljni su.

Hvala, na ocjeni. Tu smo da ispravimo ako nešto izostane. Hvala na Razumjevanju. Lp. Mihael.

5,0
Nevenka G. , prije 6 mjeseci

Servis Hobotnica je obavila posao jako temeljito.

Uvijek može bolje.

20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje ureda, uređenje vrta, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, uređenje dvorišta, agencije za čišćenje, uređenje okućnice.

Zatraži ponudu

UREDNA KUĆA d.o.o.

4,9
12 ocjena
5,0
Tanja S. , prije 7 mjeseci

Za sada smo super zadovoljni servisom za čišćenje UREDNA KUĆA d.o.o.. Odlična kvaliteteta usluge i komunikacija.

5,0
Stambena z. u. Š. (. , prije 2 godine

Sve odrađeno kvalitetno, u dogovorenom roku. Toplo preporučam!

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje stanova, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

VIP PULITO j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Inel-Montaža D. , prije 2 mjeseca

Sa servisom Vip Pulito sam i više nego zadovoljna. Čista petica.

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

TRIUMPH j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Virovitica

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 500

Poštovani, riječ je o obiteljskom domu za nemoćne i starije osobe. Do sada smo imali zaposlenice koje su održavale čistoću ali nije funkcioniralo,a sada bi da to bude ovlašteni servis za čišćenje. Uključivali bi znači održavanje higijene prostorija,10 soba i 10 kupaona, hodnici i predprostor. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Skladište
 • Površina prostora (u m2): 1000

Molim Vas ponude za čišćenje silosa za šećer s unutarnje strane pomoću suhe pare (prostor da bude suh, dezinficiran). Vrijeme u kojem se mora napraviti posao je idući tjedan (gotovo do najkasnije 01.04.). Visina površine je 7,5 metara a promjer je 45 metara (okrugli silos). Molim ponude ako se posao može obaviti u tom terminu.