Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Kutini

47 izvođača u blizini
3 na raspolaganju

Već 709 korisnika iz Kutine pronašlo je izvođača na trebam.hr

7 najboljih servisa za čišćenje Kutina, 2021

15 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Branka M. , prije 2 godine

Sve je super odrađeno!

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

BILJANA IGOR j.d.o.o.

4,5
4 ocjene
5,0
Snježana A. , prije 1 godinu

Kvalitetno i u roku obavljena usluga. Ako trebate servis za čišćenje preporučujem BILJANA IGOR j.d.o.o.

5,0
Dario R. , prije 1 godinu

Preko Trebam.hr sam našao firmu BILJANA IGOR j.d.o.o. za čišćenje i ovim putem bih ih htio pohvaliti jer su obavili odličan posao.

Odabir klijenata 2020

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Božica Č. , prije 22 dana

Jako brzo, točno i kvalitetno odrađen posao.

5,0
Ruzica V. , prije 1 godinu

Bilo je sve ok.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, uređenje dvorišta, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, uređenje vrta, čišćenje stanova, uređenje okućnice, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Vesna J. , prije 1 godinu

Držala se dogovora i napravila sve kako treba.

Usluge: čišćenje stanova, servisi za čišćenje, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, ormari po mjeri, stolari, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Karolina L. , prije 3 godine

Izvođač je jako odgovoran i odlučno obavlja svoj posao. Suradnja je savršena i preporuka svim ostalim, kojima su potrebne te usluge. Nadamo se suradnji i sljedeće godine .

5,0
Štefan B. , prije 1 godinu

Nemam ništa za prigovoriti. Sve je ispoštovano i odrađeno po dogovoru.

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: knauf majstor, vanjske žaluzine, postavljanje knaufa, tende, žaluzine, grilje, rolete, komarnici, knauf radovi, knauf pregradni zidovi, venecijaneri, knauf, rolo zavjese, spušteni stropovi, sjenila.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.