Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Kutini

73 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 938 korisnika iz Kutine pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih servisa za čišćenje Kutina, 2022

12 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Martina G. , prije 5 mjeseci

Super su cure, zadovoljna sam, brze i simpatične.

Hvala, draga gda Martina!

5,0
Branka M. , prije 3 godine

Sve je super odrađeno!

Hvala,gda Branka!!

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

BILJANA IGOR j.d.o.o.

4,5
4 ocjene
5,0
Dario R. , prije 2 godine

Preko Trebam.hr sam našao firmu BILJANA IGOR j.d.o.o. za čišćenje i ovim putem bih ih htio pohvaliti jer su obavili odličan posao.

5,0
Snježana A. , prije 1 godinu

Kvalitetno i u roku obavljena usluga. Ako trebate servis za čišćenje preporučujem BILJANA IGOR j.d.o.o.

Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Božica Č. , prije 11 mjeseci

Jako brzo, točno i kvalitetno odrađen posao.

5,0
Ruzica V. , prije 1 godinu

Bilo je sve ok.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje vrta, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, uređenje dvorišta, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, uređenje okućnice.

Zatraži ponudu

BALANCE DOMUS j.d.o.o.

4,7
2 ocjene
5,0
Slavica M. , prije 3 mjeseca

Sve je bilo prema dogovoru, u roku napravljeno . Moje preporuke.

4,3
Milka O. , prije 1 godinu

Dogovorena cijena i rok su ispoštovani. Što se tiče radova s knaufom odrađeni su i više nego dobro, što se tiče soboslikarskih radova smatram da je to moglo biti bolje i zato je moja ocjena za kvalitetu 3.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: knauf majstor, čišćenje poslovnih prostora, vodoinstalateri, postavljanje pločica, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, odštopavanje odvoda, adaptacija kuće, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, adaptacija stana, obrt za čišćenje, preuređenje stana, knauf, soboslikarski radovi, postavljanje vodovodne instalacije.

Zatraži ponudu

PMT j. d. o. o.

5,0
1 ocjena
5,0
Krešimir B. , prije 4 mjeseca

Sve je bilo pedantno i u roku urađeno. Nemam zamjerke.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: solarni paneli, servis plinske instalacije, vodoinstalaterski radovi, visokotemperaturna dizalica topline, dizalice topline, multi split klima, bojleri za centralno grijanje, prijenosne klime, solarni sustavi, centralno grijanje na plin, preuređenje kupaonice, izrada kupaonice, servis klime, adaptacija kupaonice, plinske peći, peći za grijanje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

JELA - STAR j.d.o.o.

 
0 ocjena
Provjereni izvođač

Usluge: električar, nadstrešnica za vrata, nadstrešnice, postavljanje tlakavaca, nadstrešnice za balkone, elektroinstalater, drvene nadstrešnice, metalne nadstrešnice, postavljanje opločnika, nadstrešnice za terase, elektroinstalacije, električne instalacije u kući, popločavanje dvorišta, nadstrešnice za auto, pergole.

Zatraži ponudu

Usluge: agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.