Pravna obavijest stranice www.trebam.hr

Sva prava pridržana. Ova se obavijest odnosi na početnu i sve podstranice portala www.trebam.hr. Sve informacije i gradiva na stranici i podstranicama www.trebam.hr su zaštićeni sa pravima intelektualnog vlasništva društava Trebam d.o.o. i Informa Studio d.o.o.

Ograničenje odgovornosti

Sve informacije i gradiva na www.trebam.hr informativne su naravi. Trebam d.o.o. se zalaže za najbolje moguće djelovanje web stranice www.trebam.hr, ali ne preuzima odgovornost niti garantira nesmetano korištenje usluge. Svi korisnici upotrebljavaju www.trebam.hr na vlastitu odgovornost. Trebam d.o.o., kao niti jedna druga pravna i fizička osoba koja je sudjelovala ili još sudjeluje pri nastanku, stvaranju i izradi www.trebam.hr ili sudjeluje pri nadgradnjama ili dodavanju novih informacija i gradiva, ne odgovara u bilo kojem opsegu za štetu koja bi mogla nastati iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja gradiva i informacija na www.trebam.hr, kao ni za bilo kakve greške ili propuste u sadržaju. Također, Trebam d.o.o. ne može biti odgovoran za bilo kakve štete (uključujući one koje uzrokuju virusi) računalne opreme, mobilnih telefona ili bilo koje druge aplikacije preko koje je moguće pristupati stranici, zbog vašeg pristupa stranici ili njene upotrebe na bilo koji način. Trebam d.o.o. ne može biti odgovoran za štetu bilo kakve vrste koja je mogla nastati zbog upotrebe ili nemogućnosti upotrebe www.trebam.hr 
Trebam d.o.o. će se truditi održavati pravilnost, ažurnost i potpunost podataka na ovim stranicama, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu pravilnost, ažurnost i potpunost. 
Trebam d.o.o. može ove stranice promijeniti bilo kada i bez prethodne obavijesti i ne preuzima nikakvu odgovornost za posljedice tih promjena

Ograničavanje upotrebe informacija i gradiva

Informacije i gradiva, sadržana i prikazana na ovim stranicama možete prenijeti na svoje računalo za svoju osobnu upotrebu, uz uvjet da pri tome ni na koji način ne mijenjate oznake autorskih prava te druge obavijesti o pravima intelektualnog vlasništva ili bilo kojem drugom obliku prava. Preuzimanje i tiskanje informacija dozvoljeno je jedino u svrhu pregledavanja i tiskanja za nekomercijalnu, osobnu primjenu. Svako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovna objava, mijenjanje informacija i gradiva na www.trebam.hr ili slanje poštom te distribucija na bilo koji drugi način bez prethodne pismene dozvole su zabranjeni. Također, nije dozvoljena upotreba bilo kojeg dijela www.trebam.hr za bilo kakvu namjenu koja nije osobna tj. nekomercijalna. 
Trebam d.o.o. ne odgovara za oblik i sadržaj stranica koje su na bilo koji način povezane s www.trebam.hr. Prilikom posjete i korištenja povezanih stranica, odgovornost Trebam d.o.o. za sve je slučajeve isključena. 
Ovu pravnu obavijest Trebam d.o.o. može promijeniti bilo kada i obvezujuća je za korisnike u zadnjoj promijenjenoj inačici te Vam zato preporučamo da ju redovito pratite. Sa korištenjem ove stranice prihvaćate i razumijete naše uvjete i ovu obavijest. 
Korištenje stranice koje nije u skladu s pravilima nije dozvoljeno. Korisnik koji stranice upotrebljava na nedozvoljen način, u potpunosti je materijalo i kazneno odgovoran.