Zanima li vas pranje prozora? Provjerite približne cijene i kada je najbolje vrijeme za potražiti izvođača.

Pranje staklenih površina
Prosječna cijena 11 kn/m2
Raspon cijena 715 kn/m2

Moguće je angažirati službu za čišćenje koja će obavljati vrlo specifične zadatke poput pranja prozora. Cijena ovisi o usluzi čišćenja i o površini prozora u vašem domu. Obično se naplaćuje po satu. Izvođači će vam za pranje staklenih površina naplatiti od 7 kn/m2 do 15 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za pranje prozora

Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 6000
Poštovani, tražimo pružanje usluga čišćenja prostorije Nastavnog a i naših podstanica čija ukupna površina čišćenje iznosi 6. m2 i sastoji se od stubišta, prostorija obloženih tepisima, sanitarnih prostorija te podova pogodnih mokro pranje. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 69
Poštovani, stan je na 12 katu. Potrebno je očistiti 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevni boravak i kuhinju, kupatilo s WC-om i odvojeni wc. Stan ima 14 prozora (9 širih i 4 uža) + balkonska staklena vrata. Ova stolarija je od PVC i na svim prozorima i vratima su rolete. Prozori i rolete nisu oprani dulje vrijeme. Na svi prozorima su zavjese. U jednoj prostoriji rolete se oko godinu dana nisu dizale niti spuštale (ispravne su). Ima verandu sa alu žaluzinama (4 prozora) sa starijom željeznom stolarijom. U boravku ima bijeli kožni kauč i klupu od bijelog skaja. U kvadraturu je uključena i 3 mala spavaća soba koja se ne treba čistiti cca 5m2. San je održavan osim prozora i roleta. Očekujem da sve blista: prozori, rolete, zavjese, namještaj, lusteri, pod, sanitarne prostorije. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda
Sesvete Kraljevec
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 1780
Poštovani, tražimo ponude za servise za čišćenje stubišta u zgradi koja ima dva ulaza. Obzirom da se u zgradi živi već jedno vrijeme,iako je zgrada relativno nova, potrebno je generalno čišćenje i jednom mjesečno održavanje istoga. Za sve daljnje upite stojim na raspolaganju. Lijep pozdrav,
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 90
Poštovani, stan koji je potrebno očistiti je namješten te se u njemu živi. Generalno čišćenje podrazumijeva detaljno pranje i brisanje podova i podnih lajsni, pranje prozora, brisanje sobnih vrata te brisanje prašine uglavnom sa teško dostupnih mjesta te eventualno pranje jednog tepiha. Molim ponudu.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 100
Postovani, slijedecih mjesec dana trebala bih ciscenje stana na tjednoj bazi,mozda i dulje. Stan je odrzavan te mu sada ne treba generalno ciscenje.Po dolasku ca 3-4 sata. Bitno mi je da se svaki puta detaljno posaugaju i prebrisu svi podovi, dvije kupaone i prasina. Prema dogovoru, u svakom dolasku, dodatno cu moliti jos neke poslove (prebrisati kuhinju, ormare i sl.) Trebala bih i racun R1. Molila bih Vas ponude. Lijepi pozdrav,
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje
Zagreb-Novi Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 50
Poštovani, trebala bih čišćenje stana (novogradnja, novi namještaj). Standardan opis posla (pranje prozora, podova, pločica i ostalih sanitarija u kupaonici, brisanje prašine). Predviđeno trajanje posla u stanu u jednom dolasku su cca 3-4 sata maksimalno. Htjela bih urednu osobu i pouzdanu. Imam malo djete i puno radim tako da mi treba pomoć oko čišćenja . Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 70
Poštovani! Imam potrebu za generalnim čišćenjem nakon adaptacije kuće, nakon toga jednom do dva puta mjesečno, ovisno o potrebi, a uz sve, postoji i potreba za redovitim glačanje odjeće za tročlanu obitelj.Molila bih da mi za sve posebno navedete ponudu. Ponude šaljite na mail jer nisam uvijek dostupna na mobitel. Lp
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 220
Radi se o čišćenju stubišta od 2 kata i podrum, 5 stanova i parking od 16. mjestiju t.j. cca. m2. U stubištu se očekuje brisanje stepenica, pranje prozora, brisanje rukohvata, skupljanje paučine. Na parkingu se očekuje skupljanje lišća, papira, čišćenje kanti za smeće, nogostupa. Učestalost čišćenja jednom tjedno ili jednom u dva tjedna (ovisno o cijeni). Stambena zgrada se nalazi u Šestinama.
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
Površina prostora (u m2): 100
Poštovani, potrebno mi je generalno čišćenje lokala nakon građevinskih radova. Podne obloge su parket (30 m2), hrapaviji pod (50 m2), pločice (15 m2). Visina stropa je šest metara. Stakla (unutarnjeg i vanjskog) ima za pranje sveukupno oko 50 m2. Adresa je Bogovićeva 5, Zagreb. Čišćenje je predviđeno u večeri s 13. na 14.11. te nadalje. Dakle, to bi bio noćni rad. Očekujem Vašu ponudu.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora
Slavonski Šamac
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 600
Poštovani, molila bih Vas da nam pošaljete najmanje tri ponude servisa za čišćenje na području Brodsko-posavske županije. Iste smo dužni dostaviti MZOS-u s obzirom da planiramo raspisati natječaj za spremača škole do kraja tekuće godine. Unaprijed Vam se zahvaljujem i srdačno Vas pozdravljam, Marija Hrga, tajnica škole