Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Novoj Gradiški

19 izvođača u blizini

Već 379 korisnika iz Nove Gradiške pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Nova Gradiška, 2021

7 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,7

5,0
Ivanka M. , prije 3 godine

Odabrani izvođač se držao dogovorene cijene i roka.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Anja B. , prije 11 mjeseci

Jako sam zadovoljna uslugom čišćenja od strane obrta KOD JOŽE. Gospođa je bila super i cijela usluga je bila odlična. Zaista nemam ništa za prigovoriti.

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, dizajn web stranice, izrada web shopa, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, izrada web trgovine, obrt za čišćenje, izrada internet stranica, izrada web stranica.

Zatraži ponudu
5,0
Branka M. , prije 2 godine

Sve je super odrađeno!

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Ivančica M. , prije 3 godine

Zadovoljna sam, sve je očišćeno dobro i prema dogovoru.

4,7
Ena K. , prije 3 godine

Odrađeno, zadovoljna.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: spušteni stropovi, knauf, čišćenje poslovnih prostora, soboslikari, adaptacija stana, čišćenje stanova, knauf pregradni zidovi, adaptacija stana ključ u ruke, bojanje fasade, knauf majstor, bojanje zidova, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, ličilac, renoviranje stana, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

ZVONE & TEAM j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.