Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Đakovu

118 izvođača u blizini
4 na raspolaganju

Već 371 korisnika iz Đakova pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih servisa za čišćenje Đakovo, 2021

14 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Ana P. , prije 4 mjeseca

Želim javno pohvaliti LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo za brzo efikasno i temeljito odrađen posao. Hvala Vam .Odradile su vrhunski posao. Svakako cu ih preporučiti dalje ako netko bude trebao i biti cu slobodna zvati kad budem trebala njiihove usluge.

5,0
David G. , prije 5 mjeseci

Sviđa mi se kako cure brzo i efikasno rade, veoma ugodne i profesionalne 🙂

10+
Završenih projekata
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Martina Š. , prije 1 godinu

Odlična usluga.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Marina K. , prije 9 mjeseci

Surađujemo mjesec dana i sve super funkcionira. Zadovoljni smo odabranim servisom za čišćenje.

5+
Godina na tržištu
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

MELA TIM j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, postavljanje vodovodne instalacije, agencije za čišćenje, vodoinstalaterski radovi, dezinfekcija prostora, vodoinstalateri, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, odštopavanje odvoda, obrt za čišćenje, vodovodne instalacije, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Đakovo

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 55 m2

Trebala bih uslugu generalnog čišćenja stana. Pranje prozora, vješanje zavjesa, usisivanje, temeljito čišćenje kupaone i sanitarnog čvora i dezinfekciju istog. Čišćenje kuhinje i poliranje drvenih elemenata. Bila sam cijelu zimu u Zagrebu a zbog bolesti nisam trenutno u stanju napraviti sve sama. Stan nije zapušten, tepisi su uredni. Molim vas za cijenu i za najhitniji termin dolaska. Ulica je Frankopanska 5, Đakovo. Unaprijed hvala,