Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Glini

55 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 299 korisnika iz Gline pronašlo je izvođača na trebam.hr

12 najboljih servisa za čišćenje Glina, 2021

28 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Karolina C. , prije 11 mjeseci

Izvodjac je obavio posao po dogovoru, profesionalno, ljubazno

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Karolina L. , prije 3 godine

Izvođač je jako odgovoran i odlučno obavlja svoj posao. Suradnja je savršena i preporuka svim ostalim, kojima su potrebne te usluge. Nadamo se suradnji i sljedeće godine .

5,0
Štefan B. , prije 1 godinu

Nemam ništa za prigovoriti. Sve je ispoštovano i odrađeno po dogovoru.

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: spušteni stropovi, vanjske žaluzine, knauf majstor, tende, žaluzine, grilje, rolete, komarnici, knauf radovi, knauf pregradni zidovi, venecijaneri, knauf, rolo zavjese, postavljanje knaufa, sjenila.

Zatraži ponudu
5,0
Vesna J. , prije 1 godinu

Držala se dogovora i napravila sve kako treba.

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje apartmana, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, ormari po mjeri, stolari, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Božica Č. , prije 1 mjesec

Jako brzo, točno i kvalitetno odrađen posao.

5,0
Ruzica V. , prije 1 godinu

Bilo je sve ok.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje okućnice, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, uređenje dvorišta, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, uređenje vrta.

Zatraži ponudu

BALANCE DOMUS j.d.o.o.

4,3
1 ocjena
4,3
Milka O. , prije 10 mjeseci

Dogovorena cijena i rok su ispoštovani. Što se tiče radova s knaufom odrađeni su i više nego dobro, što se tiče soboslikarskih radova smatram da je to moglo biti bolje i zato je moja ocjena za kvalitetu 3.

Usluge: postavljanje knaufa, čišćenje poslovnih prostora, vodovodne instalacije, keramičari, čišćenje stanova, čišćenje ureda, postavljanje vodovodne instalacije, građevinske tvrtke, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, renoviranje stana, dezinfekcija prostora, adaptacija stana ključ u ruke, knauf pregradni zidovi, bojanje zidova, vodoinstalateri.

Zatraži ponudu
5,0
Dijana T. , prije 3 godine

Zasada sam jako zadovoljna, profesionalno i kvalitetno.

5,0
Sonja V. , prije 3 godine

Zadovoljni smo uslugom.

Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

BILJANA IGOR j.d.o.o.

4,5
4 ocjene
5,0
Snježana A. , prije 1 godinu

Kvalitetno i u roku obavljena usluga. Ako trebate servis za čišćenje preporučujem BILJANA IGOR j.d.o.o.

5,0
Dario R. , prije 1 godinu

Preko Trebam.hr sam našao firmu BILJANA IGOR j.d.o.o. za čišćenje i ovim putem bih ih htio pohvaliti jer su obavili odličan posao.

Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Kristina C. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo odabranim servisom.

200+
Poslanih ponuda

Usluge: bojanje zidova, ličilački radovi, bojanje škole ili vrtića, soboslikarski radovi, ličilac, bojanje fasade, soboslikari.

Zatraži ponudu
5,0
Martina K. , prije 1 mjesec

Stvarno smo zadovoljni. Prvi servis koji nam se javio i bio je pun pogodak. Preporučujemo ga svakome kome je potrebno čišćenje

5,0
Ljiljana M. , prije 1 mjesec

Sve kako smo dogovorili napravljeno je, vrlo sam zaodovljna uslugom obrta KA SEVIS!

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: porezno savjetovanje, knjigovođa, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, računovodstveni servis, porezni savjetnici, knjigovodstveni servisi, računovodstvo, knjigovodstvene usluge, knjigovodstvo, dezinfekcija prostora, revizija, čišćenje apartmana, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.