Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Petrinji

112 izvođača u blizini
4 na raspolaganju

Već 1.047 korisnika iz Petrinje pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih servisa za čišćenje Petrinja, 2022

45 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Dijana J. , prije 4 godine

Bili su jako ljubazni, uključujući vlasnika i djelatnike firme, sve je izvrsno odrađeno! Svaka pohvala!

5,0
Franjo S. , prije 4 mjeseca

Sve super i u roku odrađeno.

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: postavljanje pločica, postavljanje keramike, spušteni stropovi, knauf, knauf radovi, knauf pregradni zidovi, keramičar, postavljanje knaufa, keramičari, knauf majstor.

Zatraži ponudu
5,0
Vesna J. , prije 2 godine

Držala se dogovora i napravila sve kako treba.

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, ormari po mjeri, stolari, kuhinje po mjeri, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, ugradbeni ormari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), čišćenje apartmana, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Božica Č. , prije 11 mjeseci

Jako brzo, točno i kvalitetno odrađen posao.

5,0
Ruzica V. , prije 1 godinu

Bilo je sve ok.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje vrta, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, uređenje dvorišta, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, uređenje okućnice.

Zatraži ponudu

BALANCE DOMUS j.d.o.o.

4,7
2 ocjene
5,0
Slavica M. , prije 3 mjeseca

Sve je bilo prema dogovoru, u roku napravljeno . Moje preporuke.

4,3
Milka O. , prije 1 godinu

Dogovorena cijena i rok su ispoštovani. Što se tiče radova s knaufom odrađeni su i više nego dobro, što se tiče soboslikarskih radova smatram da je to moglo biti bolje i zato je moja ocjena za kvalitetu 3.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: knauf majstor, čišćenje poslovnih prostora, vodoinstalateri, postavljanje pločica, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, odštopavanje odvoda, adaptacija kuće, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, adaptacija stana, obrt za čišćenje, preuređenje stana, knauf, soboslikarski radovi, postavljanje vodovodne instalacije.

Zatraži ponudu
5,0
Marijan G. , prije 3 godine

Jako smo zadovoljni suradnjom. Vrlo su ljubazni i sve je za 5!

5,0
Eco consult d.o.o. , prije 4 godine

Iznimno smo zadovoljni uslugom čišćenja i nadamo se dugoročnoj suradnji.

Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Karolina C. , prije 1 godinu

Izvodjac je obavio posao po dogovoru, profesionalno, ljubazno

5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

BILJANA IGOR j.d.o.o.

4,5
4 ocjene
5,0
Dario R. , prije 2 godine

Preko Trebam.hr sam našao firmu BILJANA IGOR j.d.o.o. za čišćenje i ovim putem bih ih htio pohvaliti jer su obavili odličan posao.

5,0
Snježana A. , prije 1 godinu

Kvalitetno i u roku obavljena usluga. Ako trebate servis za čišćenje preporučujem BILJANA IGOR j.d.o.o.

Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Jelena N. , prije 1 mjesec

Zadovoljna sam s uslugama firme "Niz". Uredno i kvalitetno odrađeno.

5,0
Lovorka K. , prije 1 mjesec

Nemam zamjerke na ono što je odrađeno.

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Marija M. , prije 5 mjeseci

Moje preporuke za firmu OTISCI LJEPOTE j.d.o.o. Posao je izvrsno odrađen.

Zahvaljujemo se za preporuku i što ste ostali zadovoljni. Hvala na povjerenju.

5,0
Centar Z. P. S. , prije 2 mjeseca

Izrazito vrijedna gospođa koja zna raditi svoj posao. Veoma su stručni. Kako smo se dogovorili tako je i odrađeno. Nakon što su radovi bili gotovi sve je toliko bilo mirišljavo, tako da imaju i odlična sredstva. Čista petica!

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

TUTEK VEMINI j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Ivana V. , prije 3 mjeseca

Sve pohvale za firmu Tutek Vemini za čišćenje stambenog prostora. Cijena korektna, usluga fantastična, a djelatnice ljubazne i profesionalne.Čista petica i moja preporuka svima.

Usluge: čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

MILA 8 USLUGE d.o.o.

3,3
1 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

BOLUN USLUGE j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.