Cijene usluga
Servisi za čišćenje
Čišćenje stana

Koliko košta čišćenje stana?

 • 1020 HRK/m2
  Generalno čišćenje stana
 • 3545 HRK/h
  Kontinuirano čišćenje stana
Zatraži ponude

Zanima li vas čišćenje stana? Provjerite približne cijene i kada je najbolje vrijeme za potražiti izvođača.


Generalno čišćenje stana

 • 1020 HRK/m2

Generalno čišćenje uključuje čišćenje svih površina u svim dijelovima stana, a servisi za čišćenje ga obave u jednom danu. Možete ga naručiti prilikom useljenja ili iseljenja, ili periodično, kada imate potrebu za temeljitim čišćenjem stana. Cijena ovisi o opsegu čišćenja i opsegu posla. Najniža cijena po kojoj ćete platiti generalno čišćenje stana je 10 HRK/m2, a najviša 20 HRK/m2.

Zatraži ponude

Kontinuirano čišćenje stana

 • 3545 HRK/h

Čišćenje stana uključuje razne zadatke: čišćenje kuhinje, kupaonice, brisanje poda, usisavanje, pranje posuđa, dubinsko čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje sofe, čišćenje pećnice, hladnjaka i slično. Cijena vrijedi za kontinuirano čišćenje stana. Čišćenje se obično naplaćuje po četvornom metru. Cijena ovisi o opsegu zadataka. Za kontinuriano čišćenje stana ćete platiti od 35 HRK/h do 45 HRK/h.

Zatraži ponude

Periodično čišćenje stana

 • 4050 HRK/h

Čišćenje stana uključuje razne zadatke: čišćenje kuhinje, kupaonice, brisanje poda, usisavanje, pranje posuđa, dubinsko čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje sofe, čišćenje pećnice, hladnjaka i slično. Stan se čisti povremeno, svakih nekoliko dana, ovisno o dogovoru s servisom za čišćenje. Čišćenje se obično naplaćuje po četvornom metru. Cijena ovisi o opsegu zadataka. Prosječna cijena periodičnog čišćenja stana je 45 HRK/h. Raspon cijena je između 40 HRK/h i 50 HRK/h.

Zatraži ponude

Pranje tepiha

 • 2040 HRK/m2

Dubinsko čišćenje tepiha uklonit će grinje, sitnu prašinu i tragove cigaretnog dima. Cijena ovisi o složenosti čišćenja i veličini tepiha. Pranje tepiha ćete u prosjeku platiti 30 HRK/m2.

Zatraži ponude

Pranje staklenih površina

 • 715 HRK/m2

Moguće je angažirati službu za čišćenje koja će obavljati vrlo specifične zadatke poput pranja prozora. Cijena ovisi o usluzi čišćenja i o površini prozora u vašem domu. Obično se naplaćuje po satu. Izvođači će vam za pranje staklenih površina naplatiti od 7 HRK/m2 do 15 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za čišćenje stana

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 73

Poštovani, Radi se o stanu u obiteljskoj kuci.Treba mi generalno ciscenje stana koji je ne nastanjen jer je upravo renoviran. Vecinom je to prasnjavost od finih radova na zidovima. Polu namjesten. Treba sve povrsine ocistiti detaljno: prozori,vrata,radijatori,plocice u kupaoni,garderobjerni ormar, sav namjestaj je nov i nema osobnih stvari.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 55

oštovana, tražim čistačicu za stan koji će biti i poslovni prostor kroz par mjeseci. Trebalo bi mi čišćenje 2 puta u mjesec dana po cirka 3,4h. Uvjeti su: - ključ stoji kod osobe koja čisti i dogovorimo unaprijed termine - komunikacija mail/sms/whatsapp (ne volim pretjerano pričati telefonski) - R1 račun kasnije - prostor je pod video nadzorom da se zna - bitna mi je pouzdanost, ok kvaliteta i tu pa tamo fleksibilnost. - Cijena nebi smjela biti više od 50 HRK (bruto) - stan je veličine 55m2, ima balkon, kuhinju, spavaću sobu i dnevni boravak. Sve je tipično, volio bih da osoba složi ormare (što je dodatno na neku tipičnu uslugu čišćenja) - lokacija je Jarun / Srednjaci Lijep pozdrav,

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 290

Čišćenje uredskih prostorija (pod/prašina), hodnika koje iste povezuju (pod/prašina), staklenih površina (prozori), uredske kuhinje (pod/prašina sa ormarića), garderobe (pod/prašina) i sanitarnih čvorova (pod/wc/pločice); - 8 uredskih prostorija (cca m2) - hodnici (cca 65m2) - 4 sanitarna čvora (cca 30 m2) - kuhinja (cca 30m2 prostora/sama kuhinja cca 5m2) - garderoba (cca 30m2) Prostor je nedavno renoviran i svakodnevno održavan te je potrebno samo očistiti podove, prašinu i staklene površine

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 90

Poštovani, zainteresirana sam za generalno čišćenje stana koji je nakon podstanarke ostao u kaosu. Trebalo bi prebrisati sve površine, podove, kuhinjske elemente izvana i iznutra, pećnicu, hladnjak, usisati tri tepiha, počistiti dvije kupaonice i pobrisati prozore. Stan ima 90m2, prilažem i slike kako bi se mogla lakše obaviti procjena cijene: https://drive.google.com/drive/folders/1-zs4a9nKsbqJKIDsQbacRdXcDprS1HmW?usp=sharing Budući da su zaflekani i madrac te garnitura i zastori, zanimalo bi me postoji li usluga za to i ukoliko postoji, koja bi bila cijena čišćenja (slike također u folderu). Unaprijed hvala. Lijep pozdrav,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 88

Stan se nalazi u obiteljskoj kući, na drugom katu (6 prostorija: tri sobe, dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, kupaonica i hodnik). Potrebno je donijeti sredstva za čišćenje a poželjno je čišćenje parnim čistačem . Posebna pozornost je potrebna za par kvadrata parketa u kuhinji, te za manju terasu (pločice). Istodobno bih željela znati što točno uključuje generalno čišćenje i koliko osoba dolazi raditi. Idealno vrijeme za čišćenje je prijepodne. Trebam jedno generalno čišćenje i nakon toga održavanje jednom u dva tjedna.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 55

Poštovani, trebala bih detaljno čišćenje stana od cca 55 kvadrata. U stanu je hodnik, kuhinja, boravak, ostava, kupaonica i spavaća soba + balkon. Trebalo bi usisati i oprati podove u cijelom stanu, oprati prozore (dva veća prozora, dvoja vrata s kojima se izlazi na balkon i jedan manji prozor), obrisati balkon, obrisati sve elemente u stanu (sve stolove, police, tv, komode, ormare izvana, klupčice kod prozora), u kuhinji bi bilo potrebno oribati elemente samo izvana + štednjak + sudoper, sve aparate (kuhalo, toster, mikrovalna), kupaonica je pomalo zapuštena, tako da bi cijelu detaljno trebalo očistiti; oribati pločice (i fuge su već sive), tuš kabinu pošteno iznutra i izvana, wc školjku, umivaonik, bide, ormarić. U ostavi također prebrisati pod, veš mašinu ako je potrebno. U spavaćoj sobi i dnevnom boravku vrijedi sve već gore navedeno što sam pisala općenito za stan (usisavanje, brisanje podova, brisanje noćnog ormarića, stola, polica, ormara izvana), jedino bi u spavaćoj trebalo jedan samo ormar oprati iznutra. Također, u dnevnoj sobi bi trebalo oprati tepih, ako to radite. Zanima me ponuda za gore navedeno. Puno hvala.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 251

Poštovani, Imamo u Sv.Filip i Jakovu obejekat sa 7 apartmana od čega su 5 apartmana (2+2) sa 1 spavaćom,, dva su sa 2 spavaće (4+2) i 3 su studio ap za 2 osobe. - cca 23 m2 Gosti uglavnom ostaju najmanje 7 dana, ali ima po 10 dana, a smjene su sve dane, samo u dva slučaja je subota, pa prakticiramo i na dalje bukirati tako da smjene budu što manje subotom. Imamo svoju posteljinu i imamo je puno tako da nije problem kod smjena. Poslala sam prvo par slika studio ap, a zatim ap 2+2. Sve je novo, površine su uglavnom glatke i jednostavno se čisti. Pranje i peglanje moguće, ali nije bitno. od 23, 45, 53 i 2x65 Lijep pozdrav, Violeta Herceg

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 70

Očekujem brzinu, pedantnost, te ukoliko je moguće u 4-5 sati očistiti cijeli stan, a ne površno i djelomično. Napomena:ne čistiti osjetljive površine poput ploče za kuhanje i frižidera plavim dijelom spužvice za pranje sudja. Posebnosti: ne želim ponovno čistiti za čišćenjem. Dakle ako se wc školjka oprana izvana trebala bi biti oprana iz izunutra.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
 • Površina prostora (u m2): 100

Poštovani, molio bih vas ponudu za pranje prostora za cc m2 (7 Wc ) u nočnim satima od 4 do 7 sati, također odvojenu ponudu za pranje jednom tjedno terase cc od 1 do 3 ujutro ( kamena površina) površine m2) te odvojenu ponudu za pranje kuhinje (grill, površine itd. ) cc 60 m2. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Lp Ivan Rabadan

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 140

Čišćenje uredskih prostorija (pod/prašina), hodnika koje iste povezuju (pod/prašina), staklenih površina (prozori 6kom), uredske čajne kuhinjice (pod/prašina sa ormarića), i jednog wc-a/pločice); - 3 uredskih prostorija (po cca 25m2) i 1 uredska prostorija od cca 45m2 - hodnik (cca 15m2) - 1 sanitarni čvora (cca 2 m2) - kuhinja (cca 2,5m2 prostora. Prostor nije nedavno renoviran, tavanski, redovno je održavan te je potrebno pola godine jednom tjedno čišćenje, a pola godine dva puta tjedno čišćenje. Želimo dugoročnu suradnju. Idealno vrijeme čišćenja je iza 17h petkom i dodatno utorkom. Osoba koja čisti dobiije svoj ključ. Otprilike 2,5 sata bi trebala sigurno biti dovoljna. Na podovima nema tepiha, već su od laminata. Ponude molim slati na ured@hulahop.hr Irena Ćurin.