Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Sinju

138 izvođača u blizini
10 na raspolaganju

Već 691 korisnika iz Sinja pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih servisa za čišćenje Sinj, 2021

64 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Iva B. , prije 2 godine

Izvođač se držao svih dogovora, bio je vrlo temeljit i pedantan u izvođenju radova, na raspolaganju u svako doba i za sve savjete. Vrlo sam zadovoljna.

10+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje ureda, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Udruga u. S. , prije 1 godinu

Nediljko je odličan keramičar, jako brzo i kvalitetno radi. Ako i treba nešto dodatno odradit napravit to bez problema. Definitivno preporučam svima.

5,0
Nikola G. , prije 1 godinu

Izvođač iz ADAPTACIJE N.Z. j.d.o.o. je brzo došao, kad mi je najviše trebalo da mi brzo to netko odradi. Radio po dogovoru, u najkraćem roku. Za svaki detalj se možeš dogovorit sa njime. Preporučam svakako. 5 zvjezdica.

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: podne obloge, postavljanje parketa, postavljanje keramike, pvc podovi, postavljanje pločica, parketari, sanacija parketa, brušenje i lakiranje parketa, keramičari, keramičar, vinil podovi, postavljanje laminata, linoleum.

Zatraži ponudu
5,0
Vlatka M. , prije 1 godinu

Svime sam iznimno zadovoljna, od cijene, kvalitete čišćenja,kompletne usluge.

5,0
Antonio R. , prije 1 godinu

Dobro su odradili. Nemamo ništa za prigovoriti. Stvarno su ok.

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Ivanka K. , prije 1 godinu

Zadovoljna sam.

5,0
Apartmani S. , prije 2 godine

Prezadovoljna, čista petica.

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

PJENA M.M. j.d.o.o.

4,9
27 ocjena
5,0
Marijana V. , prije 2 mjeseca

Odlično očišćen stan, detaljno. Radnice su pristojne i vrijedne, došle su u dogovoreno vrijeme. Vrlo sam zadovoljna.

5,0
Ivana G. , prije 2 mjeseca

Sve je bilo super, jako sam zadovoljna. Sigurno ću ponovno koristiti uslugu servisa Pjena M.M.

30+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

MIRA ČISTO j.d.o.o.

4,8
2 ocjene
5,0
Dubravka J. , prije 10 mjeseci

Odabrala sam servis MIRA ČISTO j.d.o.o. iz Dalmacije, odlična komunikacija, djevojke iz Zagreba odradile posao za svaku pohvalu - savršeno, čista petica. Čišćenje sam trebala nakon građevinskih radova tako da je bilo posla.

4,7
Ana V. , prije 10 mjeseci

Za generalno čišćenje stana sam odabrala MIRA ČISTO j.d.o.o. Zadovoljna sam kvalitetom.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
PRNJAKPROJEKT D. , prije 1 godinu

Jako smo zadovoljni suradnji, čišćenje je na visokoj razini.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

REGIS d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
DRŽAVNI U. Z. R. , prije 1 godinu

Surađujemo mjesecima, zadovoljna sam s njima i preporučujem ih.

100+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Darko N. , prije 11 mjeseci

Zadovoljam sam održavanjem stubišta u zgradi od strane servisa ZORKA, obrt za usluge, vl. Zorana Kraljević. Sve je u redu, suradnja je korektna.

5,0
Josip K. , prije 2 godine

Ispoštovala je sve kako smo se dogovorile, sve mi je fotografirala i poslala kako bih imala uvid jer nisam bila tu. Jako sam zadovoljna.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.