Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Sisku

126 izvođača u blizini
4 na raspolaganju

Već 2.702 korisnika iz Siska pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih servisa za čišćenje Sisak, 2022

34 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Božica Č. , prije 11 mjeseci

Jako brzo, točno i kvalitetno odrađen posao.

5,0
Ruzica V. , prije 1 godinu

Bilo je sve ok.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje vrta, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, uređenje dvorišta, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, uređenje okućnice.

Zatraži ponudu

BALANCE DOMUS j.d.o.o.

4,7
2 ocjene
5,0
Slavica M. , prije 3 mjeseca

Sve je bilo prema dogovoru, u roku napravljeno . Moje preporuke.

4,3
Milka O. , prije 1 godinu

Dogovorena cijena i rok su ispoštovani. Što se tiče radova s knaufom odrađeni su i više nego dobro, što se tiče soboslikarskih radova smatram da je to moglo biti bolje i zato je moja ocjena za kvalitetu 3.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: knauf majstor, čišćenje poslovnih prostora, vodoinstalateri, postavljanje pločica, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, odštopavanje odvoda, adaptacija kuće, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, adaptacija stana, obrt za čišćenje, preuređenje stana, knauf, soboslikarski radovi, postavljanje vodovodne instalacije.

Zatraži ponudu
5,0
Vesna J. , prije 2 godine

Držala se dogovora i napravila sve kako treba.

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, ormari po mjeri, stolari, kuhinje po mjeri, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, ugradbeni ormari, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), čišćenje apartmana, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Dijana J. , prije 4 godine

Bili su jako ljubazni, uključujući vlasnika i djelatnike firme, sve je izvrsno odrađeno! Svaka pohvala!

5,0
Franjo S. , prije 4 mjeseca

Sve super i u roku odrađeno.

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: postavljanje pločica, postavljanje keramike, spušteni stropovi, knauf, knauf radovi, knauf pregradni zidovi, keramičar, postavljanje knaufa, keramičari, knauf majstor.

Zatraži ponudu
5,0
Marijan G. , prije 3 godine

Jako smo zadovoljni suradnjom. Vrlo su ljubazni i sve je za 5!

5,0
Eco consult d.o.o. , prije 4 godine

Iznimno smo zadovoljni uslugom čišćenja i nadamo se dugoročnoj suradnji.

Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

BILJANA IGOR j.d.o.o.

4,5
4 ocjene
5,0
Dario R. , prije 2 godine

Preko Trebam.hr sam našao firmu BILJANA IGOR j.d.o.o. za čišćenje i ovim putem bih ih htio pohvaliti jer su obavili odličan posao.

5,0
Snježana A. , prije 1 godinu

Kvalitetno i u roku obavljena usluga. Ako trebate servis za čišćenje preporučujem BILJANA IGOR j.d.o.o.

Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Karolina C. , prije 1 godinu

Izvodjac je obavio posao po dogovoru, profesionalno, ljubazno

5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Marija M. , prije 5 mjeseci

Moje preporuke za firmu OTISCI LJEPOTE j.d.o.o. Posao je izvrsno odrađen.

Zahvaljujemo se za preporuku i što ste ostali zadovoljni. Hvala na povjerenju.

5,0
Centar Z. P. S. , prije 2 mjeseca

Izrazito vrijedna gospođa koja zna raditi svoj posao. Veoma su stručni. Kako smo se dogovorili tako je i odrađeno. Nakon što su radovi bili gotovi sve je toliko bilo mirišljavo, tako da imaju i odlična sredstva. Čista petica!

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

TUTEK VEMINI j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Ivana V. , prije 3 mjeseca

Sve pohvale za firmu Tutek Vemini za čišćenje stambenog prostora. Cijena korektna, usluga fantastična, a djelatnice ljubazne i profesionalne.Čista petica i moja preporuka svima.

Usluge: čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Tatjana K. , prije 1 mjesec

Gospođa koja dolazi čistiti je jako vrijedna i poštena. Zadovoljna sam uslugom i preporučila bih ZAVRŠNI RADOVI TONJAC. obrt za usluge Vl. Ivan Tonjac

4,7
Zdravko T. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo fasadom koju su izradili.

Usluge: dezinfekcija prostora, obnova fasada, agencije za čišćenje, spušteni stropovi, fasader, knauf, stiropor fasade, ručno žbukanje, termo fasade, knauf radovi, servisi za čišćenje, izolacija fasade, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, žbukanje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: bojanje zidova, ličilac, obrt za čišćenje, postavljanje knaufa, knauf majstor, adaptacija stana ključ u ruke, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, soboslikari, knauf radovi, bojanje škole ili vrtića, preuređenje stana, knauf, spušteni stropovi.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: elektroinstalater, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, elektroinstalacije, električar, agencije za čišćenje, električne instalacije u kući, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Sisak

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 500

Poštovani, Radi se o čišćenju vatrogasnog doma u Sisku koji se sastoji od 6 kancelarija, 3 spavaonice, teretane, blagavaonice, wc-a, kupatila, hodnika i stepeništa. Ništa pretjerano strašno s obzirom na površinu i čišćenje bi trebali 2 puta tjedno u razdoblju najviše mjesec dana s malim prekidom. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju. Molim Vašu ponudu Hvala

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 300

Poštovani, usluga čišćenja koje se traže su slijedeće: -Odstranjivanje smeća, prašine, nečistoća, mrlja i ostalih zaprljanja sa podnih površina-svaki radni dan -Pražnjenje i čišćenje koševa za smeće, mijenjanje vrećica i vlažno brisanje koša -svaki radni dan -Odstranjivanje prašine, otisaka prstiju druge prljavštine s namještaja i druge uredske opreme-svaki radni dan -Čišćenje i usisavanje svih podnih površina-svaki radni dan -Čišćenje i dezinfekcija sanitarija uključujući zrcalo,policu, slavinu i sl. na način da su bez mrlja otisaka i tragova brisanja i kamenca-svaki radni dan -Čišćenje zaprljanja s vrata i okvira vrata te unutarnjih staklenih površina( osim prozora) - jednom tjedno -Pranje prekidača i kvaka -jednom tjedno -Odstranjivanje paučine jednom tjedno -Čišćenje radijatora po potrebi Redovno čišćenje u pravilu obuhvaća i čišćenje računalne opreme i ostale uredske opreme Peglanje radne odjeće posteljine u ljekarni- jednom tjedno Obostrano pranje i čišćenje svih staklenih površina i okvira -jednom mjesečno Materijal i sredstva za čišćenje osiguravamo sami. Lijep pozdrav

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Radionica
 • Površina prostora (u m2): 400

U usluge čišćenja obuhvaćaju svakodnevno čišćenje i održavanje interijera sa svim potrebnim materijalom i ekološkim sredstvima, 5 puta tjedno na lokaciji Kisikana d.o.o. po rasporedu:  ponedjeljak, utorak,srijeda,četvrtak,i petak: Braće Kavurić 12 od 14 do 18 sati (4 sata),  ponedjeljak, srijeda, petak: Mije Gorički 58 od 13 do 15 sati (2 sata), Čišćenje i održavanje obuhvaća:  pometanje/ usisavanje podnih površina  pranje podnih površina  brisanje prašine  pranje prozora  dezinfekcija i održavanje sanitarnog čvora  pražnjenje koševa  sve ostalo po dogovoru s naručiteljem Održavanje strojarnice i prometnice (prema pozivu naručitelja) je ukalkulirano u cijenu i radno vrijeme rada na lokaciji te se neće dodatno obračunavati, a djelatnici će po potrebi ostajati duže na svom radnom mjestu kako bi se posao kvalitetno i pravovremeno obavio. Za čišćenje je ured, radionica, skladište i proizvodni dio cca m2