Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Sisku

94 izvođača u blizini
3 na raspolaganju

Već 2.082 korisnika iz Siska pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Sisak, 2021

28 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Božica Č. , prije 22 dana

Jako brzo, točno i kvalitetno odrađen posao.

5,0
Ruzica V. , prije 1 godinu

Bilo je sve ok.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, uređenje dvorišta, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, uređenje vrta, čišćenje stanova, uređenje okućnice, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Vesna J. , prije 1 godinu

Držala se dogovora i napravila sve kako treba.

Usluge: čišćenje stanova, servisi za čišćenje, namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, ormari po mjeri, stolari, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Karolina L. , prije 3 godine

Izvođač je jako odgovoran i odlučno obavlja svoj posao. Suradnja je savršena i preporuka svim ostalim, kojima su potrebne te usluge. Nadamo se suradnji i sljedeće godine .

5,0
Štefan B. , prije 1 godinu

Nemam ništa za prigovoriti. Sve je ispoštovano i odrađeno po dogovoru.

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: knauf majstor, vanjske žaluzine, postavljanje knaufa, tende, žaluzine, grilje, rolete, komarnici, knauf radovi, knauf pregradni zidovi, venecijaneri, knauf, rolo zavjese, spušteni stropovi, sjenila.

Zatraži ponudu
5,0
Dijana T. , prije 3 godine

Zasada sam jako zadovoljna, profesionalno i kvalitetno.

5,0
Sonja V. , prije 3 godine

Zadovoljni smo uslugom.

Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

BILJANA IGOR j.d.o.o.

4,5
4 ocjene
5,0
Snježana A. , prije 1 godinu

Kvalitetno i u roku obavljena usluga. Ako trebate servis za čišćenje preporučujem BILJANA IGOR j.d.o.o.

5,0
Dario R. , prije 1 godinu

Preko Trebam.hr sam našao firmu BILJANA IGOR j.d.o.o. za čišćenje i ovim putem bih ih htio pohvaliti jer su obavili odličan posao.

Odabir klijenata 2020

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Karolina C. , prije 10 mjeseci

Izvodjac je obavio posao po dogovoru, profesionalno, ljubazno

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Kristina C. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo odabranim servisom.

200+
Poslanih ponuda

Usluge: bojanje zidova, ličilački radovi, bojanje škole ili vrtića, soboslikarski radovi, ličilac, bojanje fasade, soboslikari.

Zatraži ponudu

Cupio j.d.o.o.

4,5
5 ocjena
5,0
Mamut Fortis d.o.o. , prije 3 godine

Izvođač je korektan i profesionalan. Poštuje rokove i drži se dogovorene cijene.

5,0
Maja B. , prije 3 godine

Gospodin Alen je profesionalac i svakom bi ga preporučila. Stan je bio uredniji nakon bojanja nego prije. Sav namještaj je vraćen na mjesto. Posao je obavljen u roku i sve je bilo po dogovoru.

5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018

Usluge: soboslikari, ugradnja klime, klima uređaj, ličilački radovi, pokretna klima, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, inverter klima, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servis klime, bojanje škole ili vrtića, dezinfekcija prostora, multi split klima, montaža klime, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Kristina V. , prije 2 godine

Odmah su se javili i jako brzo smo se dogovorili oko svega. Usluga je super.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Sisak

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 500

Poštovani, Radi se o čišćenju vatrogasnog doma u Sisku koji se sastoji od 6 kancelarija, 3 spavaonice, teretane, blagavaonice, wc-a, kupatila, hodnika i stepeništa. Ništa pretjerano strašno s obzirom na površinu i čišćenje bi trebali 2 puta tjedno u razdoblju najviše mjesec dana s malim prekidom. Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju. Molim Vašu ponudu Hvala

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 300

Poštovani, usluga čišćenja koje se traže su slijedeće: -Odstranjivanje smeća, prašine, nečistoća, mrlja i ostalih zaprljanja sa podnih površina-svaki radni dan -Pražnjenje i čišćenje koševa za smeće, mijenjanje vrećica i vlažno brisanje koša -svaki radni dan -Odstranjivanje prašine, otisaka prstiju druge prljavštine s namještaja i druge uredske opreme-svaki radni dan -Čišćenje i usisavanje svih podnih površina-svaki radni dan -Čišćenje i dezinfekcija sanitarija uključujući zrcalo,policu, slavinu i sl. na način da su bez mrlja otisaka i tragova brisanja i kamenca-svaki radni dan -Čišćenje zaprljanja s vrata i okvira vrata te unutarnjih staklenih površina( osim prozora) - jednom tjedno -Pranje prekidača i kvaka -jednom tjedno -Odstranjivanje paučine jednom tjedno -Čišćenje radijatora po potrebi Redovno čišćenje u pravilu obuhvaća i čišćenje računalne opreme i ostale uredske opreme Peglanje radne odjeće posteljine u ljekarni- jednom tjedno Obostrano pranje i čišćenje svih staklenih površina i okvira -jednom mjesečno Materijal i sredstva za čišćenje osiguravamo sami. Lijep pozdrav

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Radionica
 • Površina prostora (u m2): 400

U usluge čišćenja obuhvaćaju svakodnevno čišćenje i održavanje interijera sa svim potrebnim materijalom i ekološkim sredstvima, 5 puta tjedno na lokaciji Kisikana d.o.o. po rasporedu:  ponedjeljak, utorak,srijeda,četvrtak,i petak: Braće Kavurić 12 od 14 do 18 sati (4 sata),  ponedjeljak, srijeda, petak: Mije Gorički 58 od 13 do 15 sati (2 sata), Čišćenje i održavanje obuhvaća:  pometanje/ usisavanje podnih površina  pranje podnih površina  brisanje prašine  pranje prozora  dezinfekcija i održavanje sanitarnog čvora  pražnjenje koševa  sve ostalo po dogovoru s naručiteljem Održavanje strojarnice i prometnice (prema pozivu naručitelja) je ukalkulirano u cijenu i radno vrijeme rada na lokaciji te se neće dodatno obračunavati, a djelatnici će po potrebi ostajati duže na svom radnom mjestu kako bi se posao kvalitetno i pravovremeno obavio. Za čišćenje je ured, radionica, skladište i proizvodni dio cca m2