LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo

Semeljci
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
4,6
15 ocjena

15 ocjena za tvrtku LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo

Ocjene

4,7
Valencia D. , prije 2 mjeseca

Vrlo smo zadovoljni učinjenim poslom! Nastavljamo daljnju suradnju na obostrano zadovoljstvo! Omjer učinjenog i cijene je zadovoljavajući. Posao čišćenja je profesionalno odrađen.

4,3
Nada K. , prije 5 mjeseci

Pohvaljujem brzu reakciju na upit, profesionalnost kod dogovaranja posla, poštivanje rokova.

S obzirom da se radi o usluzi čišćenja stana koja značajno ovisi o veličini i zaprljanosti istoga prethodni pregled lokacije pomogao bi kod definiranja detalja izvršenja posla čime bi se izbjegli eventualni nesporazumi.

5,0
Ana P. , prije 7 mjeseci

Želim javno pohvaliti LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo za brzo efikasno i temeljito odrađen posao. Hvala Vam .Odradile su vrhunski posao. Svakako cu ih preporučiti dalje ako netko bude trebao i biti cu slobodna zvati kad budem trebala njiihove usluge.

5,0
Damir B. , prije 10 mjeseci

Za uslugu čišćenja stana odabrao sam LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo. Cure su jako temeljite. Doslovno su očistile svaki kutak, a obzirom na količnu posla su bile jako brze. Stvarno sam prezadovoljan i nemam riječi.

5,0
Asja M. , prije 10 mjeseci

Prilikom čišćenja mog stana djevojke su imale pravi izazov. Nemoguće su pretvorile u moguće, crno u bijelo. Sve odrađeno prema dogovoru. Točne, marljive, komunikativne, poslovne. Sve pohvale za LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo.

5,0
Goranka G. , prije 10 mjeseci

Već drugi puta su odradili čišćenje stana i mogu reći da je izvrsno odrađeno. Komunikativne su, pouzdane i diskretne. Pohvala za obrt Lovely J&K.

5,0
Brigita G. , prije 1 godinu

Prezadovoljna sam i preporučam svima. Odradile sve vrhunski. U pitanju je bila kuća nakon građevinskih radova od 220 kvadrata koju su sredile brzo i efikasno.

5,0
Nadežda V. , prije 1 godinu

Djevojke nisam zapravo nikada osobno upoznala, no ne samo da su pouzdane nego izlaze iz okvira vlastite ponude kako bi pružile klijentu najbolju moguću uslugu. One su moja produžena ruka kada je riječ o brizi za moju majku. Uvijek na raspolaganju. Malo je reci da sam zadovoljna, te više no preporučam J&K.

5,0
Igor B. , prije 1 godinu

Trebao sam uslugu generalnog čišćenja. Isti dan sam dobio par servisa za čišćenje od strane Trebam.hr. Brzo nakon toga sam dobio i ponude. Odabrao sam LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo. Ponude, dogovor i čišćenje je riješeno u par dana. Zadovoljan sam kompletnom uslugom.

4,3
Goranka S. , prije 1 godinu

Savršeno odradile, za moja primanja skupo, ali je kvalitetno očišćeno tako da ipak nemam primjedbe.

Prikaži više

Usluge: Čišćenje apartmana, Obrt za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora, Čišćenje stanova, Agencije za čišćenje, Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda, Dezinfekcija prostora

Drugi izvođači u blizini mjesta Semeljci

Druge usluge u Đakovu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 46

Potrebno je jednokratno čišćenje stana nakon odlaska prethodnog vlasnika. Stan je većim dijelom prazan, osim kuhinje i blagovaonice, i potrebno ga je osvježiti prije dolaska novog namještaja. Stan se nalazi u zapadnom dijelu grada, Špansko. Voljeli bismo da se čišćenje, ukoliko je ikako moguće, obavi tijekom vikenda. U slučaju da to nije moguće, otvoreni smo i za druge dogovore.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 70

Zgrada sa 9 stanova u Sv Filip i Jakovu - Put primorja 12. Potrebno čišćenje stubišta cca 40 m2- dvokatnica -dva puta u mjesecu ( može bilo koji dan, ali mora uvijek biti isti dan i sat koji dogovorimo ) + pomesti lišće sa nogostupa uz zgradu 30 m2 Posao treba raditi u ljetnim mjesecima 15.06.- 31.08.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 44

Molim ponudu za ciscenje stana od 44m2 prema specifikaciji: 1. Parket cca 30m2 => pranje + vosak 2. Kuhinja podne plocice 3m2 => pranje + ciscenje fuga + vosak 3. Kupaonica: a) podne plocice 3m2 => pranje + ciscenje fuga b)zidne plocice cca 2m2 (unutar tus kade do visine 1.5m) => pranje + ciscenje fuga c) dezinfekcija sanitarija 4. Plocice balkon cca 4m2 => pranje 5. Brisanje prasine i pranje gornje plohe visokih povrsina (kuh.elementi, bojler, kupaonski elementi, sobni ormar)

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 150

Poštovani, Zanimalo bi me da mi pošaljete ponudu za čišćenje poslovnog prostora u Zagrebu, u Gundulićevoj ulici (blizu Botaničkog vrta), naravno ukoliko vršite usluge čišćenja na tom dijelu grada. Radi se o uredskom poslovnom prostoru IT djelatnosti. Prostor je veličine m2, gdje je 4 uredske prostorije, 1 kupaona s wc-om, jedna kupaona bez wc-a (neće se koristiti), kuhinja, manji prostor za odmor te balkon. Potrebno bi nam bilo čišćenje prostora na tjednoj bazi. Na prozorima s unutarnje strane su sjenila od profilirane aluminijske trake koju bi također trebalo održavati zbog nakupljanja prašine. Možda je potrebno i spomenuti da se radi o klasičnom starinskom stanu s visokim stropovima (spominjem zbog visine unutarnjih sjenila na prozorima) te je stan do sada vrhunski održavan te moderno, novije uređen. Srdačan pozdrav,

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 150

Poštovani, Molim Vas za ponudu usluge održavanje stubišta u zgradi, 4 etaže+prilazna staza sa manjim stepeništem. Površina cca.- m2 Stubište popločeno kamenom, ograda metalna. Usluga je potrebna jednom tjedno tijekom 5.-10. mjeseca. Plaćanje preko računa zajedničke pričuve. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru te se nadamo zajedničkoj suradnji. Lp Adresa objekta: Ulica Jasenova 77c,Žaborić (zgrada iza restorana Veranda).

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 60

Sobe ovisiti ručno namazati namjestaj i laminat sve ukupno 2 Sobe jedna beba jedna manja mala kuhinja 2x2 obrisati elemente izvana kupaonic s tisućama kabinom isto malu oprati polovice i kompletnu kupaonici isto 2x1.5 m2 i radnu sobu obrisati prašinu svugdje obrisati plodove sve se radi ručno. Sav materijal moj nalazim se na Lascina, hvala

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 70

Stan je skoro prazan, bez namjestaja (nema ni kuhinje - samo plocice), u stanu ima kupaona te nekoliko kutija pakiranog namjestaja). Uz temeljito ciscenje kupaone, trebalo bi oprati prozore i rolete (8 prozora), radijatore, bojler te sva vrata, štekere i rasvjetna tijela. Na terasi plocice i klupcice.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 40

Potrebno mi je čišćenje stana od cca 53m2, s tim da se spavaće sobe ne bi čistile. Naglasak je na kuhinju i kupaonicu, u dnevnoj sobi treba samo brisat prašinu, usisat i obrisat pod. Kuhinju i kupaonicu trebalo bi detaljno počistiti, eventualno i unutrašnjost hladnjaka i pećnice. Također, zanima me cijena sa i bez pranja prozora. Hvala i LP

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 85

Tražim nekoga za redovno čišćenje stambenog prostora u kojem stanuje četveročlana obitelj (dvoje male djece). Stan se nalazi u potkrovlju obiteljske kuće u Stenjevcu. Ne zahtijevam ništa posebno ... redovno održavanje (podovi, prašina, kupaona, wc) ... jednom tjedno, 3-4 sata u jutarnjim terminima (9 - 12/13 sati). Za neka generalna čišćenja se možemo dogovarati u hodu.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora (u m2): 120

Trebala bi pomoć u čišćenju 4 sata dnevno nakon mijenjanja stolarije u kući , te renovacije kupaona . Nakon promjene prozora , treba pomesti , usisati i oprati pod , obrisati prašinu i oprati prozore. Dnevno bi bile dvije sobe za počistiti - cca ukupno 30 m 2 . Ponekad bi trebala pomoć u prijepodnevnim satima , ponekad u popodnevnim satima , ovisno o fazi radova. Dogovor o čišćenju bi bio na dnevnoj bazi . Radovi bi trebali počeli nakon Uskrsa.