LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo

Semeljci
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
4,6
15 ocjena

15 ocjena za tvrtku LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo

Ocjene

4,7
Valencia D. , prije 9 mjeseci

Vrlo smo zadovoljni učinjenim poslom! Nastavljamo daljnju suradnju na obostrano zadovoljstvo! Omjer učinjenog i cijene je zadovoljavajući. Posao čišćenja je profesionalno odrađen.

4,3
Nada K. , prije 12 mjeseci

Pohvaljujem brzu reakciju na upit, profesionalnost kod dogovaranja posla, poštivanje rokova.

S obzirom da se radi o usluzi čišćenja stana koja značajno ovisi o veličini i zaprljanosti istoga prethodni pregled lokacije pomogao bi kod definiranja detalja izvršenja posla čime bi se izbjegli eventualni nesporazumi.

5,0
Ana P. , prije 1 godinu

Želim javno pohvaliti LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo za brzo efikasno i temeljito odrađen posao. Hvala Vam .Odradile su vrhunski posao. Svakako cu ih preporučiti dalje ako netko bude trebao i biti cu slobodna zvati kad budem trebala njiihove usluge.

5,0
Damir B. , prije 1 godinu

Za uslugu čišćenja stana odabrao sam LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo. Cure su jako temeljite. Doslovno su očistile svaki kutak, a obzirom na količnu posla su bile jako brze. Stvarno sam prezadovoljan i nemam riječi.

5,0
Asja M. , prije 1 godinu

Prilikom čišćenja mog stana djevojke su imale pravi izazov. Nemoguće su pretvorile u moguće, crno u bijelo. Sve odrađeno prema dogovoru. Točne, marljive, komunikativne, poslovne. Sve pohvale za LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo.

5,0
Goranka G. , prije 1 godinu

Već drugi puta su odradili čišćenje stana i mogu reći da je izvrsno odrađeno. Komunikativne su, pouzdane i diskretne. Pohvala za obrt Lovely J&K.

5,0
Brigita G. , prije 1 godinu

Prezadovoljna sam i preporučam svima. Odradile sve vrhunski. U pitanju je bila kuća nakon građevinskih radova od 220 kvadrata koju su sredile brzo i efikasno.

5,0
Nadežda V. , prije 1 godinu

Djevojke nisam zapravo nikada osobno upoznala, no ne samo da su pouzdane nego izlaze iz okvira vlastite ponude kako bi pružile klijentu najbolju moguću uslugu. One su moja produžena ruka kada je riječ o brizi za moju majku. Uvijek na raspolaganju. Malo je reci da sam zadovoljna, te više no preporučam J&K.

5,0
Igor B. , prije 1 godinu

Trebao sam uslugu generalnog čišćenja. Isti dan sam dobio par servisa za čišćenje od strane Trebam.hr. Brzo nakon toga sam dobio i ponude. Odabrao sam LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo. Ponude, dogovor i čišćenje je riješeno u par dana. Zadovoljan sam kompletnom uslugom.

4,3
Goranka S. , prije 1 godinu

Savršeno odradile, za moja primanja skupo, ali je kvalitetno očišćeno tako da ipak nemam primjedbe.

Prikaži više

Usluge: Agencije za čišćenje, Čišćenje stanova, Obrt za čišćenje, Čišćenje apartmana, Servisi za čišćenje, Dezinfekcija prostora, Čišćenje ureda, Čišćenje poslovnih prostora

Drugi izvođači u blizini mjesta Semeljci

Druge usluge u Đakovu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal, Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 500

Poštovani, trebam servis za čišćenje u Karlovcu koji bi mogli ponuditi uslugu održavanja unutar naših prostora Burger Kinga Draganić jug i Burger Kinga Arena Centar Zagreb. Tvrtka sa kojom bi sklopili ugovor i oni bi nam pružali preko svojih djelatnika održavanje. Oprema i sredstva su naša. Hvala. Martina Karalić (martina.karalic@marche-int.com).

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 600

Dakle, pet kancelarija, jedna redakcija, podovi, hodnici, u četiri montaže pobrisati prašinu, isprazniti koševe, napuniti tekučeg sapuna po potrebi i wc papira, te papira za ruke, i čiščenja toaletnog prostora sa dva wc-a, sa Vašim priborom i sredstvima, dva puta tjedno. Ponedjeljkom i četvrtkom nam odgovara zbog emisija. Naravno, ostavljamo ključ, mi radimo od 09 sati, pa do tada da je uglavnom gotovo. Hvala unaprijed Lp

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 360

Iako na prvu ovih kvadrata izgleda impresivno zapravo se radi o jednom katu na kojemu su uredi (7 ureda), kuhinja i 2 WC i drugom katu na kojem su 2 velike dvorane za sastanke i jedan ured u kojem sjedi 1 osoba, te također kuhinja i 2 WC-a. Promijenili bi firmu koja nam se do sada bavi čišćenjem uredskih prostorija budući da nismo više zadovoljni poslom djelatnika koje nam šalju za čišćenje. Na našoj adresi dnevno ima posla za najviše 3 sata efektivnog rada budući da se bavimo uredskim poslom za kompjutorima. U svakoj kuhinji imamo perilice posuđa! i 4 wc-a za 10 djelatnika! u privitku ću vam dostaviti opis poslova koje očekujemo da se obavljaju i u kojoj dinamici.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 120

Poštovani, tvrtka smo koja se bavi web developmentom. Imamo uredski prostor u Zagrebačkoj ulici , dvoetaži, ukupne površine cca m2.Prostor koristi 4-6 djelatnika . Subotom i nedjeljom ne radimo. Imamo potrebu za čišćenjem svaki drugi tjedan , s time da treba i pomesti i prebrisati stubište zgradice u kojoj imamo prostor ( dva kata ) te periodično oprati prozore i terasu cca 10 m2, ali po dogovoru. Ured ima kuhinju , dva sanitarna čvora, dvije sobe u prvoj etaži i tri sobe u drugoj etaži s time da se jedna uopće ne koristi. Molila bih ponudu. Plaćanje na R1 po ispostavljenom računu za izvršenu uslugu. Lijepo molim ponudu na mail. Hvala

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 180

Radi se o: - u periodu od 01.05-01.10 na dnevnoj bazi vanjsko pranje brodova / 7-12 m - u periodu od 01.05-01.10 čiščenje apartmana 35 m2 u Strožancu/Podstrana - u periodu od 01.05-01.10 čiščenje apartmana 70 m2 u Strožancu/Podstrana - cijelogodišnje čišćenje uredskih prostora m2 i 60 m2 Molila bih: - cijenu na pogodbu i cijenu po satu - popis deterdženata i nivo kvalitete sredstava - brzina reakcije, tj. koliko unaprijed treba najavljivati potrbu za čišćenjem u sezoni. Ana Plazibat.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica
 • Površina prostora (u m2): 175

Poštovani, tražimo usluge čišćenja za 2 lokala u Grižanskoj 6 u Dubravi. Čistilo bi se jednom tjedno od 17:30 do 19:30 najkasnije. Najviše nam odgovara ponedjeljak. Pišem to zato što je zadnji dio od 19:00, potrebno očisiti prodavaonicu (usisati i pobrisati podove), a do tada je potrebno očistiti sve ostalo. Imamo uredski i prodajni prostor, 4 sanitarna čvora. Usluge se odnose na čišćenje, pranje i dezinfekciju svih površina, sanitarnih čvorova, brisanje i čišćenje računala i radnog dijela (periodično), usisavanje, brisanja prašine i premaza radnih ploha antistatičkim sredstvima (periodično), pražnjenje i zbrinjavanje otpada, pranje staklenih površina (periodično), a sve s Vašim sredstvima za rad. Uključujući i potrošni materijal poput vreća za smeće i osvježivača prostora. Hvala, Julija Turk

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
 • Površina prostora (u m2): 120

Svakodnevno usisavanje i pranje podova, čiščenje sanitarnog inventara i po potrebi punjene dotora sapuna i nosaća papira, brisanje stolova, pranje stakala na ulaznim vratima, uklanjanje paučine, pražnene koševa smeće te odnošenje i razvrstavanje otpada i ambalaže. Po potrebi brisanje prašine sa namještaja i ostalog inventara, pranje prozora.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica, Radionica, Skladište
 • Površina prostora (u m2): 400

Poštovani, Molimo Vas ponudu za: Svakodnevno održavanje čistoće u poslovnom prostoru, površine cca m2 koje uključuje: - Usisavanje svih podnih površina i zidova - Pranje svih podnih površina - Pranje vrata i štokova - Pranje i dezinfekcija toaletnih prostora - Pranje stubišnih stepenica - Čišćenje uredskog namještaja - Pranje staklenih površina dva puta godišnje i po potrebi u slučaju nezgode o svom trošku - Čišćenje čajne kuhinje, pranje posuđa Ukoliko želite pogledati lokaciju prije slanja ponude molimo Vas da se prethodno najavite.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 150

1x tjedno -čišćenje po specifikaciji 1x tjedno -pranje sanitarnog čvora +iznošenje otpada Ukupno 2 dolaska tjedno UREDI, HODNICI I PREDPROSTOR KOD LIFTA pražnjenje koševa, odstranjivanje smeća i zbrinjavanje izvan posl. prostora brisanje radnih stolova i opreme za rad montirane na stolu (kompjutori, telefoni sl.) vlažno/mokro brisanje i usisavanje podnih površina (tepiha i tapisona) usisavanje otirača (vanjskih i unutarnjih) brisanje prašine s rasvjetnih tijela, utičnica i prekidača mokro brisanje koševa vlažno brisanje okvira slika, info panoa, stalaka za prospekte čišćenje od otisaka prstiju vrata i dovratnika brisanje podnožja stolica i stolova čišćenje vanjskih površina namještaja pranje staklenih površina unutarnjih lakodohvatljivih sa tla - -kompletna unutarnja strana prozora i staklene stijene ureda 2x godišnje mokro brisanje radijatora brisanje predprostora kod lifta, ispred ulaza u ured SANITARNE PROSTORIJE pražnjenje koševa, odstranjivanje smeća i odnos u kontejner čišćenje i dezinfekcija toaleta, pisoara i keramičkih pločica u neposrednoj blizini čišćenje ogledala, etažera i svjetla poviše ogledala čišćenje sanitarne opreme (držača za papir, držača za sapun, wc-četke) odstranjivanje otisaka prstiju s namještaja i vrata namještanje toaletne galanterije vlažno brisanje podnih površina mokro brisanje koševa ČAJNA KUHINJA pražnjenje koševa, odstranjivanje smeća i odnošenje u kontejner brisanje stolova (gornje površine) brisanje radnih kuhinjskih ploha odstranjivanje otisaka prstiju s namještaja, hladnjaka i vrata vlažno brisanje podnih površina odstranjivanje paučine čišćenje koševa čišćenje keramičkih pločica čišćenje podnožja stolica i stolova Izvršitelj sam snosi troškove potrebnih sredstava za čišćenje koja su potrebna za učinkovito obavljanje posla čišćenja te troškove vlastitog prijevoza i ostalog, dok se Naručitelj obvezuje na snošenje troškova potrošnog materijala (sanitarskog i kuhinjskog potrošnog materijala i dr.) kojim se koristi i troši osoblje i djelatnici Naručitelja (toaletna galanterija, kuhinjski papirnati ručnici, vreće za smeće, mirisni sprejevi za sanitarne prostore i sl.). Kontakt: Zrinka.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 200

1x tjedno -čišćenje po specifikaciji 1x tjedno -pranje sanitarnog čvora +iznošenje otpada Ukupno 2 dolaska tjedno UREDI, HODNICI I PREDPROSTOR KOD LIFTA pražnjenje koševa, odstranjivanje smeća i zbrinjavanje izvan posl. prostora brisanje radnih stolova i opreme za rad montirane na stolu (kompjutori, telefoni sl.) vlažno/mokro brisanje i usisavanje podnih površina (tepiha i tapisona) usisavanje otirača (vanjskih i unutarnjih) brisanje prašine s rasvjetnih tijela, utičnica i prekidača mokro brisanje koševa vlažno brisanje okvira slika, info panoa, stalaka za prospekte čišćenje od otisaka prstiju vrata i dovratnika brisanje podnožja stolica i stolova čišćenje vanjskih površina namještaja pranje staklenih površina unutarnjih lakodohvatljivih sa tla - -kompletna unutarnja strana prozora i staklene stijene ureda 2x godišnje mokro brisanje radijatora brisanje predprostora kod lifta, ispred ulaza u ured SANITARNE PROSTORIJE pražnjenje koševa, odstranjivanje smeća i odnos u kontejner čišćenje i dezinfekcija toaleta, pisoara i keramičkih pločica u neposrednoj blizini čišćenje ogledala, etažera i svjetla poviše ogledala čišćenje sanitarne opreme (držača za papir, držača za sapun, wc-četke) odstranjivanje otisaka prstiju s namještaja i vrata namještanje toaletne galanterije vlažno brisanje podnih površina mokro brisanje koševa ČAJNA KUHINJA pražnjenje koševa, odstranjivanje smeća i odnošenje u kontejner brisanje stolova (gornje površine) brisanje radnih kuhinjskih ploha odstranjivanje otisaka prstiju s namještaja, hladnjaka i vrata vlažno brisanje podnih površina odstranjivanje paučine čišćenje koševa čišćenje keramičkih pločica čišćenje podnožja stolica i stolova Izvršitelj sam snosi troškove potrebnih sredstava za čišćenje koja su potrebna za učinkovito obavljanje posla čišćenja te troškove vlastitog prijevoza i ostalog, dok se Naručitelj obvezuje na snošenje troškova potrošnog materijala (sanitarskog i kuhinjskog potrošnog materijala i dr.) kojim se koristi i troši osoblje i djelatnici Naručitelja (toaletna galanterija, kuhinjski papirnati ručnici, vreće za smeće, mirisni sprejevi za sanitarne prostore i sl.). Kontakt: Zrinka.