Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Našicama

54 izvođača u blizini
6 na raspolaganju

Već 446 korisnika iz Našica pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih servisa za čišćenje Našice, 2021

6 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,6

5,0
Ivančica M. , prije 3 godine

Zadovoljna sam, sve je očišćeno dobro i prema dogovoru.

4,7
Ena K. , prije 3 godine

Odrađeno, zadovoljna.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Marinka M. , prije 27 dana

Zadovoljna sam sa učinjenom uslugom, brzinom i cijenom koju je ponudio gospidin Antun. Vjerojatno ćemo ga angažirati i na proljeće kada će nam opet biti potrebne njegove usluge.

10+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Ivanka M. , prije 3 godine

Odabrani izvođač se držao dogovorene cijene i roka.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

MATRIX PRO j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.