Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Osijeku

102 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 4.862 korisnika iz Osijeka pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih servisa za čišćenje Osijek, 2021

22 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,7

5,0
Katarina V. , prije 2 godine

Sve je bilo u redu.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
FERMOPROMET , prije 2 godine

Odabrali smo FRIGO-TEHNIK i sve je bilo super.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, prijenosne klime, inverter klima, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, klime, dezinfekcija prostora, servis klime, pokretna klima, montaža klime, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, klima uređaj, čišćenje ureda, ugradnja klime, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
4,3
Adriana K. , prije 2 godine

U redu je.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

NIMIS j.d.o.o.

4,3
1 ocjena
4,3
Saša P. , prije 2 godine

Zadovoljni smo s odabranim servisom za čiščenje te još surađujemo.

Mali minus je što smo imali problema prilikom dogovora oko početka čišćenja.

5+
Godina na tržištu

Usluge: obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

ČISTILICE j.d.o.o.

4,1
4 ocjene
5,0
Biljana S. , prije 3 godine

Odlično, zadovoljna sam odrađenim poslom.

4,7
Melita P. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna, moje pohvale.

5,0
Ana P. , prije 4 mjeseca

Želim javno pohvaliti LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo za brzo efikasno i temeljito odrađen posao. Hvala Vam .Odradile su vrhunski posao. Svakako cu ih preporučiti dalje ako netko bude trebao i biti cu slobodna zvati kad budem trebala njiihove usluge.

5,0
David G. , prije 5 mjeseci

Sviđa mi se kako cure brzo i efikasno rade, veoma ugodne i profesionalne 🙂

10+
Završenih projekata
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Martina Š. , prije 1 godinu

Odlična usluga.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Marina K. , prije 9 mjeseci

Surađujemo mjesec dana i sve super funkcionira. Zadovoljni smo odabranim servisom za čišćenje.

5+
Godina na tržištu
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

UNOS d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Osijek

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 72

Pranje prozora ,i roletna plastična stolarija , unutarnja stakla u drvetu, usisavanje i brisanje prašine pranje vrata u stanu , ,održavati kupaonicu. Stan nije zapušten samo ga ja radi bolesti i godina ne mogu održavati. .Stan koristimo samo suprug i ja . Uredni smo, u stanu se ne puši. Hvala na odgovoru.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 110

Poštovani, molim ponudu za čišćenje stana, pranje prozora ,i roletna plastična stolarija , unutarnja stakla u drvetu, usisavanje i brisanje prašine pranje vrata u stanu , ,održavati kupaonicu. Stan nije zapušten samo ga ja radi bolesti i godina ne mogu održavati. .Stan koristimo samo suprug i ja . Uredni smo, u stanu se ne puši. Hvala na odgovoru.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Prodavaonica
 • Površina prostora (u m2): 200

Postovani, Za potrebe firme trebala bih angažirati agenciju za ciscenje poslovnog prostora ( u pitanju su radnje Springfield I Women’s Secret na podrucju Zagreba ali I drugih gradova u Hrvatskoj, Rijeka, Zadar, Split, Osijek). Trenutno imamo 16 radnji (od toga 7 u Zagrebu) Površine su -m2 .I trebalo bi nam ciscenje od nekih 2 sata svaki dan prije otvaranja radnje,( prasina, usisavanje, ponekad izlog itd). Mozete li molim vas da nam posaljete svoju ponudu. Mozete me kontaktirati putem mejla ili telefonom za sve nedoumice. Hvala unapred. Srdacno

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 49

Redovno odrzavanje stana - minimalisticki uredjen, ali puno crno/bijelih povrsina, npr crni parket, kuhinja/dnevna soba visoki sjaj i sl. Jedna djecja soba, terasa. Jednom mjesecno detaljnije (pranje terase, prozora), a jednom tjedno odrzavanje - prebrisati povrsine, oprati kupaonicu, usisati i oprati pod.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 35

Radi se o novoadaptiranom stanu s podnom keramikom i svim novim namjestajem! Treba jednom mjesecno usisati, obrisati podove,plocice i sanitarije u kupaoni .Prebrisati elemente kuhinje -visoki sjaj , stednjak - ceran ploca ! Eventualno prema dogovoru prozore obrisati ( jedan trokrilni i jedna balkonska vrata s prozorom ! Prebrisati 3 vrata

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 60

Poštovani, stan je većinom prazan, bez namještaja. Korisnici stana su bili pušači i stan nije čišćen dosta dugo. Prozori su PVC i vrlo su prljavi od duhanskog dima i neodržavanja. Trebalo bi temeljito čišćenje u 3 sobe: prozora, radijatora u koje se nataložila prašina i trebalo bi imati neki čistač koji bi odlijepio tu prašinu i prljavštinu. Ukoliko se smiju pvc prozori i radijatori čistiti nekim čistačem pod tlakom to bi bila najbolja opcija. Nakon toga ide ličenje stana pa nije problem ukoliko se uprlja zid. Čišćenje tuš kabine, prebrisati vrata i štokove, prebrisati na kraju podove. Molim Vas ponude. Lijep pozdrav

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 25

Radi se o malom studentskom stanu (novogradnja-jedan stanar, Donji grad-Osijek (kod Robne kuće) u kojem bi trebalo temljito oprati kupaonicu, kuhinju (oprati zatečeno posuđe i štednjak), podove, prašinu. U stanu je na podu keramika. Vjerojatno ce biti, nakon toga, potreban dolazak od 1xtjedno. Cvjetkova 21, Osijek.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 100

jedanput tjedno: .- vlažno očistiti cijelo unutarnje stubište, dizalo, ulaz u zgradu, spremište za bicikle .- prebrisati: ulazna vrata, poštanske sandučiće, gelender, staklene površine, unutrašnjost lifta, protupožarne aparate i hidrante .- suho pomesti smetlarnik .- iznositi i unositi kante za smeće u dane odvoženja smeća od strane Unikoma (prema njihovom rasporedu), te oprati kante (osobito u ljetnim mjesecima) jedanput mjesećno .- pomesti oko zgrade zone čišćenja su: razizemlja - prilaz stepeništu na plato ispred i iza zgrade, prolaz kod garaža ispod i sa strane zgrade; plato: stepenište, ispred ulaza, prolazi ispod zgrade i iza ulaza Izvršitelj odgovara pred komunalnim redarom ukoliko dođe do kazne tri puta godišnje (proljeće, ljeto, jesen) .- herbicidima poprskati i opljeviti korov na površinama platoa ispod i oko ulaza zgrade po potrebi .- skidanje paučine na svim zajedničkim dijelovima zgrade .- u zimskim mjesecima: čišćenje snijega i posipavanje solju prilaza u zgradu - u slučaju potrebe svaki dan dok pada snijeg (u roku od 6 sati) zone čišćenja su: prilaz stepeništu na plato, stepenište, put od stepeništa do ulaza u zgradu (na platou) i put od našeg do slijedećeg ulaza .- održavati žardinjere iza ulaza (čišćenje korova i smeća iz njih)

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 44

Poštovani, stan je redovno odrzavan, ali zbog komplikacija u trudnoci zelim da se napravi generalka, pranje 3 prozora i balkonskih vrata, pranje balkona, usisavsnje cijelog stana i pranje podova, uredenje sanitarija u kupaonici, prasina, stednjak i radna ploha u kuhinji. Nakon toga, nastavila bih suradivati s Vama 2 puta mjesecno. Molim ponude. Unaprijed zahvaljujem! Srdačno,

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 200

Trebamo za manju zgradu na Retfali u Osijeku od dva kata 2x tjedno čišćenje stubišta (pomesti i oprati), iznošenje kanti ponedjeljkom (tri kante zelene i tri plave).,pomesti ispred zgrade ulaz i stazu od nekih 10 metara. Jednom mjesečno oprati pod popoločen pločicama u dva podrumska hodnika(oko 10 m2) i jednom mjesečno oprati kante. U kante stavljamo crne vreće ali ih ipak peremo bar jednom mjesečno zbog loših mirisa. Molim ponudu.