Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Vukovaru

154 izvođača u blizini
3 na raspolaganju

Već 1.020 korisnika iz Vukovara pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih servisa za čišćenje Vukovar, 2022

7 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

FORDI d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Goran M. , prije 10 mjeseci

FORDI d.o.o je super pohvala njemu i njegovim djelatnicima. Sa servisom je točno kako smo se dogovorili vrijeme te sve ostalo i suradnja ostaje i dalje.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Ivica L. , prije 11 mjeseci

Servis Beba i sinovi su odlično odradili posao. Jako sam zadovoljan. Od mene čista petica i topla preporuka ostalima.

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Martina Š. , prije 2 godine

Odlična usluga.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

EUROVIL D.O.O.

5,0
1 ocjena
5,0
Goran A. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo suradnjom. Preporučujemo onima koji trebaju čišćenje poslovnog prostora.

Poštovani, Hvala puno na preporuci! Lotus efekt d.o.o.

10+
Godina na tržištu

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Suzana B. , prije 2 mjeseca

Čista petica. Moja preporuka.

4,3
Adriana K. , prije 3 godine

U redu je.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

PRUDENS j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Marta T. , prije 4 mjeseca

Bila sam jako zadovoljna, sve je bilo prema dogovoru.Dobro odrađen posao, moje preporuke.

5+
Godina na tržištu

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

LOTUS CLEAN j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

BETONICA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Vukovar

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 500

Površinu poslovnog prostora trenutno ne znam. Zgrada je velika, sastoji se od podrumskog dijela, prizemlja i kata. Ima više ureda, toaleta i spremišnog prostora. Najbolje bi bilo da dođete pogledati. Zgrada se naravno u danu ne može cijela očistiti, ali nam je važna organizacija čišćenja prostora i učinkovitost.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 200

Potrebno je čišćenje kuće na kat. Očekuje se čišćenje prizemlja jednom u svaka 2 tjedna, a kata jednom u 4 tjedna. Potrebno je prebrisati prašinu, usisati, oprati podove, prebrisati elemente (radne elemente, kuhinjske, kupaonske itd.), očistiti kupaonicu, oprati prozore i staklena vrata. Ljeti je potrebno izmesti balkone i terasu, skinuti paučinu sa greda i oko prozora, vrata. Zimi nije potrebno čistiti vanjske dijelove kuće.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 100

Potrebno je dubinsko generalno ciscenje stare kuce koja se sastoji od dnevnog bravka sa trpezarijom i malom kuhinjom, 1 spavaca soba, 1 kupatilo , mali hodnik i ostava te vanjski dio koji je jedna veca veranda. Nakon generalnog ciscenja , ukoliko zadovoljni , zainteresirani smo za ciscenje jednom tjedno. Hvala!

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 100 m2

Postovani, treba nam ciscenje stare kuce koja se sastoji od 1 spavace sobe, 1 kupatila dnevnog boravka sa trpezarijskim dijelom i malo kuhinjom , hodnik i mala pomocna nisa. Poveca terasa , garaza , vesernica i pomocni wc. Trazim uslugu koja nam moze obaviti ovaj posao u petak ili subotu prije podne.. Potrebno je ocistiti sve povrsine od puno prasine, oprati detaljno vrata i prozori , posisati prasina sa podova , detaljno pranje kupatila, wca i male vesernice kao i te vanjske terase . Skinuti zavjese koje cemo istovremeno prati i zatim ih treba objesiti.. Bilo bi potrebno imati vise od jedne osobe za ciscenje na nacin da se cjeli posao obavi u 4 sata , od npr 9 do 13 h. Molim vas za vasu najbolju ponudu . Lp