Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Vukovaru

92 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 741 korisnika iz Vukovara pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Vukovar, 2021

5 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Martina Š. , prije 1 godinu

Odlična usluga.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Marina K. , prije 9 mjeseci

Surađujemo mjesec dana i sve super funkcionira. Zadovoljni smo odabranim servisom za čišćenje.

5+
Godina na tržištu
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Katarina V. , prije 2 godine

Sve je bilo u redu.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
FERMOPROMET , prije 2 godine

Odabrali smo FRIGO-TEHNIK i sve je bilo super.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, prijenosne klime, inverter klima, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, klime, dezinfekcija prostora, servis klime, pokretna klima, montaža klime, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, klima uređaj, čišćenje ureda, ugradnja klime, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
4,3
Adriana K. , prije 2 godine

U redu je.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

LOTUS CLEAN j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Vukovar

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 500

Površinu poslovnog prostora trenutno ne znam. Zgrada je velika, sastoji se od podrumskog dijela, prizemlja i kata. Ima više ureda, toaleta i spremišnog prostora. Najbolje bi bilo da dođete pogledati. Zgrada se naravno u danu ne može cijela očistiti, ali nam je važna organizacija čišćenja prostora i učinkovitost.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 200

Potrebno je čišćenje kuće na kat. Očekuje se čišćenje prizemlja jednom u svaka 2 tjedna, a kata jednom u 4 tjedna. Potrebno je prebrisati prašinu, usisati, oprati podove, prebrisati elemente (radne elemente, kuhinjske, kupaonske itd.), očistiti kupaonicu, oprati prozore i staklena vrata. Ljeti je potrebno izmesti balkone i terasu, skinuti paučinu sa greda i oko prozora, vrata. Zimi nije potrebno čistiti vanjske dijelove kuće.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 100

Potrebno je dubinsko generalno ciscenje stare kuce koja se sastoji od dnevnog bravka sa trpezarijom i malom kuhinjom, 1 spavaca soba, 1 kupatilo , mali hodnik i ostava te vanjski dio koji je jedna veca veranda. Nakon generalnog ciscenja , ukoliko zadovoljni , zainteresirani smo za ciscenje jednom tjedno. Hvala!

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 100 m2

Postovani, treba nam ciscenje stare kuce koja se sastoji od 1 spavace sobe, 1 kupatila dnevnog boravka sa trpezarijskim dijelom i malo kuhinjom , hodnik i mala pomocna nisa. Poveca terasa , garaza , vesernica i pomocni wc. Trazim uslugu koja nam moze obaviti ovaj posao u petak ili subotu prije podne.. Potrebno je ocistiti sve povrsine od puno prasine, oprati detaljno vrata i prozori , posisati prasina sa podova , detaljno pranje kupatila, wca i male vesernice kao i te vanjske terase . Skinuti zavjese koje cemo istovremeno prati i zatim ih treba objesiti.. Bilo bi potrebno imati vise od jedne osobe za ciscenje na nacin da se cjeli posao obavi u 4 sata , od npr 9 do 13 h. Molim vas za vasu najbolju ponudu . Lp