Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Požegi

51 izvođač u blizini
3 na raspolaganju

Već 869 korisnika iz Požege pronašlo je izvođača na trebam.hr

8 najboljih servisa za čišćenje Požega, 2021

11 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,3

5,0
Ivanka M. , prije 3 godine

Odabrani izvođač se držao dogovorene cijene i roka.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Anja B. , prije 11 mjeseci

Jako sam zadovoljna uslugom čišćenja od strane obrta KOD JOŽE. Gospođa je bila super i cijela usluga je bila odlična. Zaista nemam ništa za prigovoriti.

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, dizajn web stranice, izrada web shopa, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, izrada web trgovine, obrt za čišćenje, izrada internet stranica, izrada web stranica.

Zatraži ponudu
5,0
Ivančica M. , prije 3 godine

Zadovoljna sam, sve je očišćeno dobro i prema dogovoru.

4,7
Ena K. , prije 3 godine

Odrađeno, zadovoljna.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Željka P. , prije 10 mjeseci

Vrhunska suradnja s GREEN PEACE obrt za usluge vl. Ivana Marković. Jako ljubazna, vrijedna i pristupačna gospođa. Suradnja nam je super.

5,0
Drazen K. , prije 1 godinu

Zadovoljan sam.

5+
Godina na tržištu
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020

Usluge: postavljanje knaufa, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, knauf pregradni zidovi, čišćenje poslovnih prostora, knauf, spušteni stropovi, knauf radovi, čišćenje ureda, čišćenje stanova, knauf majstor.

Zatraži ponudu

EURO INVEST j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: soboslikari, adaptacija stana, servisi za čišćenje, bojanje škole ili vrtića, bojanje zidova, spušteni stropovi, renoviranje stana, knauf, adaptacija stana ključ u ruke, sanacija parketa, linoleum, postavljanje keramike, pvc podovi, keramičari, podne obloge, keramičar.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Dijana D. , prije 2 mjeseca

Čista petica! Tko ih jednom angažira, angažirati će ih opet! Odlični su, svaka preporuka.

5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.