Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Slatini

19 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 329 korisnika iz Slatine pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih servisa za čišćenje Slatina, 2021

4 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Željka P. , prije 10 mjeseci

Vrhunska suradnja s GREEN PEACE obrt za usluge vl. Ivana Marković. Jako ljubazna, vrijedna i pristupačna gospođa. Suradnja nam je super.

5,0
Drazen K. , prije 1 godinu

Zadovoljan sam.

5+
Godina na tržištu
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020

Usluge: postavljanje knaufa, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, knauf pregradni zidovi, čišćenje poslovnih prostora, knauf, spušteni stropovi, knauf radovi, čišćenje ureda, čišćenje stanova, knauf majstor.

Zatraži ponudu
5,0
Ivanka M. , prije 3 godine

Odabrani izvođač se držao dogovorene cijene i roka.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

PETROŠEVIĆ j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: čišćenje stanova, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.