Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Vrliki

187 izvođača u blizini
10 na raspolaganju

Već 63 korisnika iz Vrlike pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih servisa za čišćenje Vrlika, 2022

14 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Irena O. , prije 1 godinu

Sve 5! Prvi su se javili tako da sam se odmah odlučila za ovaj servis za čiščenje. Gospođe su bile jako ljubazne i odlično odradile. Savršena usluga.

5,0
Antonio R. , prije 1 godinu

Dobro su odradili. Nemamo ništa za prigovoriti. Stvarno su ok.

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Iva B. , prije 2 godine

Izvođač se držao svih dogovora, bio je vrlo temeljit i pedantan u izvođenju radova, na raspolaganju u svako doba i za sve savjete. Vrlo sam zadovoljna.

10+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, ručno žbukanje, žbukanje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, strojno žbukanje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
JULIJA P. , prije 1 godinu

Prezadovoljni. Ocjena 5. Sve bilo odlično i sve po dogovoru izvršeno.

5,0
Ela L. , prije 1 godinu

Gospodin je odličan . Jako se trudi i on i gospođe koje su došle sa njim.Sve smo se brzo dogovorili.Imali su svoja sredstva. Iza njih je kuća bila čista i mirisna.Definitivno ću ga zvati kada mi bude potrebno i za svaku preporuku su.

Hvala na ukazanom povjerenju.

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: vinil podovi, parketari, keramičari, sanacija parketa, keramičar, postavljanje laminata, postavljanje parketa, linoleum, postavljanje pločica, postavljanje keramike, brušenje i lakiranje parketa, podne obloge, pvc podovi.

Zatraži ponudu

TROLOKVE j.d.o.o.

4,8
3 ocjene
5,0
Danko V. , prije 7 mjeseci

Odličan i veseli tim. Detaljan i odgovoran.

5,0
Mladen T. , prije 7 mjeseci

Za sada sve ok.

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.