Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Koprivnici

139 izvođača u blizini
11 na raspolaganju

Već 2.230 korisnika iz Koprivnice pronašlo je izvođača na trebam.hr

18 najboljih servisa za čišćenje Koprivnica, 2022

43 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Sandra S. , prije 1 godinu

Trebala sam uslugu generalnog čišćenja nakon podstanara i odlučila se za servis HOBOTNICA, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mihael Petrović. Dobro očišćeno, sve po dogovoru. Preporuke!

Hvala i Vama na divnoj ocjeni. Lp Mihael.

5,0
Renata D. , prije 1 godinu

Odarali smo HOBOTNICA, obrt za trgovinu i usluge, vl. Mihael Petrović za čišćenje stana. Sigurno ćemo ih zvati ponovno. To dovoljno govori o mom zadovoljstvu.

Hvala Vam puno na Ocjeni. Lp Mihael

20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021

Usluge: uređenje vrta, uređenje dvorišta, uređenje okućnice.

Zatraži ponudu

UREDNA KUĆA d.o.o.

4,9
12 ocjena
5,0
Ana F. , prije 6 godina

Super smo zadovoljni izvođačem. Jako su dobri u tome što rade.

5,0
Stambena z. u. Š. (. , prije 2 godine

Sve odrađeno kvalitetno, u dogovorenom roku. Toplo preporučam!

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

FIDE MEA j.d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Automehanika S. D. , prije 3 mjeseca

Čista petica za firmu Fide mea j.d.o.o.

5,0
Matija Š. , prije 11 mjeseci

Cijena je dobra u odnosu na druge koji su bili ponuđeni . Zadovoljni smo.

5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: servisi za čišćenje, električar, elektroinstalacije, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, elektroinstalater, električne instalacije u kući, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
4,7
Snjezana S. , prije 20 dana

Zadovoljna sam, sve je napravljeno, super su očistile.

Hvala. Bilo nam je zadovoljstvo..

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

BELMONT d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Tomislav G. , prije 2 godine

Prezadovljni smo bili. Dečki su brzi i sve je bilo u roku odrađeno, prema dogovoru, bez ikakvih iznenadnih situacija.

5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Maja R. , prije 2 godine

Bili super. Došli su na vrijeme i iako sam kasnila čekali su me. Nemam stvarno nikakav prigovor.

5,0
Tihana C. , prije 1 godinu

Čista petica za čišćenje. Apsolutno nemam nikakve zamjerke.

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, soboslikarski radovi, spušteni stropovi, linoleum, knauf radovi, postavljanje pločica, dezinfekcija prostora, sanacija parketa, bojanje zidova, bojanje škole ili vrtića, agencije za čišćenje, soboslikari, postavljanje parketa, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, parketari.

Zatraži ponudu
5,0
Elektromehanik S. , prije 2 godine

Super je sve odrađeno, izuzetno sam zadovoljna njihovom uslugom čišćenja. Angažirali smo ih dugoročno i veselim se budućoj suradnji. Definitivno servis za čišćenje koji bih svima dalje preporučila.

Provjereni izvođač

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Pomoćne ruke j.d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Ninja W. K. , prije 4 mjeseca

Zadovoljni smo s uslugom.

5,0
Sara R. , prije 10 mjeseci

Sve je bilo super, bili su jako ljubazni. Očistili su sve kako treba.

Hvalaa puno :)

Usluge: čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
LJILJANA M. , prije 2 godine

Generalno čišćenje stana napravljeno po dogovoru, nemam što nadodati osim da je dobro.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje ureda, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

ZLATNA AMRA j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje okućnice, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, uređenje dvorišta, uređenje vrta, obrt za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

SHUI j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Usluge: dezinfekcija prostora, ručno žbukanje, adaptacija stana, postavljanje tlakavaca, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, aluminijske ograde, fasader, inox ograde, fasade za kuću, zatvaranje terase, uređenje dvorišta, uređenje okućnice, žbukanje, popločavanje dvorišta, vinil podovi.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

TINS j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Koprivnica

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 200

Trebamo uslugu čišćenja obiteljske kuće u kojoj nije bilo nikoga 5 godina s tim da je sve ostavljeno tipa suđe neoprano itd. Treba ju detaljno počistiti i naravno dezinficirati jer je i mačka bila u kući i miševa je bilo. Mi imamo drugih poslova oko kuće i ne stignemo sve. Molim ponude za Koprivnicu. Bar dvije žene bi trebale doći i skupa s menom to počistiti. Hvala i lp - molim što hitniji odgovor.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora: 50 m2

Čišćenje stubišta (zgrada s tri etaže). Stepenice + 3 ulaza u stanove površine cca 5m2. Brisanje rukohvata i skidanje paučina po potrebi. Ponuda može biti sa i bez košnjom travnjaka iza zgrade (površina travnjaka cca 50m2). Moguće i pregledati prije ponude uz prethodnu najavu. Zgrada Ivana Meštrovića 7