Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Koprivnici

103 izvođača u blizini
12 na raspolaganju

Već 1.652 korisnika iz Koprivnice pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Koprivnica, 2021

38 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Paula M. , prije 11 mjeseci

Tražila sam uslugu čišćenja za jednu ekipu za stan u koji je trebalo useliti. Imali su par zamjerki i kontaktirali servis za čišćenje. Profesionalno su reagirali i dogovorili se izaći ponovno na teren i popraviti nedostatke tako da je sve u svemu u redu i zadovoljni su.

Hvala, na ocjeni. Tu smo da ispravimo ako nešto izostane. Hvala na Razumjevanju. Lp. Mihael.

5,0
Nevenka G. , prije 6 mjeseci

Servis Hobotnica je obavila posao jako temeljito.

Uvijek može bolje.

20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje ureda, uređenje vrta, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, uređenje dvorišta, agencije za čišćenje, uređenje okućnice.

Zatraži ponudu

UREDNA KUĆA d.o.o.

4,9
12 ocjena
5,0
Tanja S. , prije 7 mjeseci

Za sada smo super zadovoljni servisom za čišćenje UREDNA KUĆA d.o.o.. Odlična kvaliteteta usluge i komunikacija.

5,0
Stambena z. u. Š. (. , prije 2 godine

Sve odrađeno kvalitetno, u dogovorenom roku. Toplo preporučam!

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje stanova, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

BELMONT d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Tomislav G. , prije 2 godine

Prezadovljni smo bili. Dečki su brzi i sve je bilo u roku odrađeno, prema dogovoru, bez ikakvih iznenadnih situacija.

5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Tihana C. , prije 1 godinu

Čista petica za čišćenje. Apsolutno nemam nikakve zamjerke.

5,0
Maja R. , prije 1 godinu

Bili super. Došli su na vrijeme i iako sam kasnila čekali su me. Nemam stvarno nikakav prigovor.

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, bojanje zidova, knauf majstor, postavljanje parketa, postavljanje knaufa, keramičari, čišćenje stanova, podne obloge, bojanje škole ili vrtića, bojanje fasade, obrt za čišćenje, ličilački radovi, parketari, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, sanacija parketa.

Zatraži ponudu
5,0
Elektromehanik S. , prije 1 godinu

Super je sve odrađeno, izuzetno sam zadovoljna njihovom uslugom čišćenja. Angažirali smo ih dugoročno i veselim se budućoj suradnji. Definitivno servis za čišćenje koji bih svima dalje preporučila.

Provjereni ponuđač

Usluge: obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
LJILJANA M. , prije 1 godinu

Generalno čišćenje stana napravljeno po dogovoru, nemam što nadodati osim da je dobro.

Provjereni izvođač

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Tatjana Z. , prije 4 godine

Jako sam zadovoljna. Bili su relativno brzi, ugodni i nenametljivi te su napravili ono što se tražilo od njih.

10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

ZLATNA AMRA j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Koprivnica

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 200

Trebamo uslugu čišćenja obiteljske kuće u kojoj nije bilo nikoga 5 godina s tim da je sve ostavljeno tipa suđe neoprano itd. Treba ju detaljno počistiti i naravno dezinficirati jer je i mačka bila u kući i miševa je bilo. Mi imamo drugih poslova oko kuće i ne stignemo sve. Molim ponude za Koprivnicu. Bar dvije žene bi trebale doći i skupa s menom to počistiti. Hvala i lp - molim što hitniji odgovor.