Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Vinkovcima

101 izvođač u blizini
2 na raspolaganju

Već 928 korisnika iz Vinkovaca pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Vinkovci, 2021

17 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Martina Š. , prije 1 godinu

Odlična usluga.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Marina K. , prije 9 mjeseci

Surađujemo mjesec dana i sve super funkcionira. Zadovoljni smo odabranim servisom za čišćenje.

5+
Godina na tržištu
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Ana P. , prije 4 mjeseca

Želim javno pohvaliti LOVELY J&K, obrt za čišćenje, vl. Jelena Grujo i Katarina Grujo za brzo efikasno i temeljito odrađen posao. Hvala Vam .Odradile su vrhunski posao. Svakako cu ih preporučiti dalje ako netko bude trebao i biti cu slobodna zvati kad budem trebala njiihove usluge.

5,0
David G. , prije 5 mjeseci

Sviđa mi se kako cure brzo i efikasno rade, veoma ugodne i profesionalne 🙂

10+
Završenih projekata
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Katarina V. , prije 2 godine

Sve je bilo u redu.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
FERMOPROMET , prije 2 godine

Odabrali smo FRIGO-TEHNIK i sve je bilo super.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, prijenosne klime, inverter klima, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, klime, dezinfekcija prostora, servis klime, pokretna klima, montaža klime, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, klima uređaj, čišćenje ureda, ugradnja klime, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
4,3
Adriana K. , prije 2 godine

U redu je.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

MODRI VAL d.o.o.

 
0 ocjena
10+
Godina na tržištu
50+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje stanova, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.