Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Bjelovaru

59 izvođača u blizini
5 na raspolaganju

Već 1.380 korisnika iz Bjelovara pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Bjelovar, 2021

46 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Tihana C. , prije 1 godinu

Čista petica za čišćenje. Apsolutno nemam nikakve zamjerke.

5,0
Maja R. , prije 1 godinu

Bili super. Došli su na vrijeme i iako sam kasnila čekali su me. Nemam stvarno nikakav prigovor.

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, bojanje zidova, knauf majstor, postavljanje parketa, postavljanje knaufa, keramičari, čišćenje stanova, podne obloge, bojanje škole ili vrtića, bojanje fasade, obrt za čišćenje, ličilački radovi, parketari, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, sanacija parketa.

Zatraži ponudu
5,0
Paula M. , prije 11 mjeseci

Tražila sam uslugu čišćenja za jednu ekipu za stan u koji je trebalo useliti. Imali su par zamjerki i kontaktirali servis za čišćenje. Profesionalno su reagirali i dogovorili se izaći ponovno na teren i popraviti nedostatke tako da je sve u svemu u redu i zadovoljni su.

Hvala, na ocjeni. Tu smo da ispravimo ako nešto izostane. Hvala na Razumjevanju. Lp. Mihael.

5,0
Nevenka G. , prije 6 mjeseci

Servis Hobotnica je obavila posao jako temeljito.

Uvijek može bolje.

20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje ureda, uređenje vrta, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, uređenje dvorišta, agencije za čišćenje, uređenje okućnice.

Zatraži ponudu

UREDNA KUĆA d.o.o.

4,9
12 ocjena
5,0
Tanja S. , prije 7 mjeseci

Za sada smo super zadovoljni servisom za čišćenje UREDNA KUĆA d.o.o.. Odlična kvaliteteta usluge i komunikacija.

5,0
Stambena z. u. Š. (. , prije 2 godine

Sve odrađeno kvalitetno, u dogovorenom roku. Toplo preporučam!

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje stanova, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Branka M. , prije 2 godine

Sve je super odrađeno!

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
marija k. , prije 10 mjeseci

Super zadovoljna uslugom. Obavljeno je sve po dogovoru, na vrijeme, vrlo pedantno očišćeno. Veliko hvala vrijednoj Ivani i Tini. Sve pohvale za ove vrijedne žene. Zasigurno ću opet koristiti njihove usluge. Sve preporuke.

5,0
Stern D. , prije 8 mjeseci

Izuzetno sam zadovoljna uslugom, od početka do kraja. Radilo se o velikom prostoru koji je trebalo detaljno očistiti u jednom danu te sam se bojala da se to jednostavno neće biti izvedivo, oni su to odradili savršeno, u istom danu, istina, do kasno navečer ali sve je blistalo. Svaka čast i svaka preporuka za SERVIS ZA ČIŠĆENJE I HORTIKULTURU SUNCE j.d.o.o.!

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: uređenje okućnice, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, uređenje vrta, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, uređenje dvorišta, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Cupio j.d.o.o.

4,5
5 ocjena
5,0
Mamut Fortis d.o.o. , prije 3 godine

Izvođač je korektan i profesionalan. Poštuje rokove i drži se dogovorene cijene.

5,0
Maja B. , prije 3 godine

Gospodin Alen je profesionalac i svakom bi ga preporučila. Stan je bio uredniji nakon bojanja nego prije. Sav namještaj je vraćen na mjesto. Posao je obavljen u roku i sve je bilo po dogovoru.

5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018

Usluge: soboslikari, ugradnja klime, klima uređaj, ličilački radovi, pokretna klima, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, inverter klima, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servis klime, bojanje škole ili vrtića, dezinfekcija prostora, multi split klima, montaža klime, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

LIBERO GRUPA j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Bjelovar

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 76

- spavaće sobe i boravak = brisanje prašine, mokro brisanje poda, pranje prozora i plastične stolarije, eventualno pokupiti paučinu s zida ako je ima - kupaona - pranje sanitarija (umivaonik - ormar i police, ogledalo, wc, kada), prašina s ormarića za ručnike, pranje pločica podnih - balkon - pranje pločica, prebrisati klupčice na jednom ( 2 balkona po 4m2) -kuhinja - prebrisati police iznad peći i vanjskih strana ormarića, pranje poda , pranje prozora - ukupno u cijelom stanu imamo 3 balkonska prozora, 4 prozora standardne veličine i jedan vrlo mali

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora: 160 m2

Učestalost: Jednom mjesečno Površina prostora (u m2): m2 - radna soba, dvije spavaće sobe i boravak = brisanje prašine, usisavanje, mokro brisanje poda, pokupiti paučinu s zida ako je ima Dvije kupaone- pranje sanitarija (umivaonik - ormar i police, ogledalo, wc, kada ili tuš), prašina s ormarića za ručnike, pranje pločica podnih balkon - pomesti pločica i pranje pločica ( 2 balkona po 5m2) -kuhinja - prebrisati police iznad peći i vanjskih strana ormarića

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 53 m2

Generalno čišćenje - pranje roleta i prozora s okvirima - brisanje prašine s namještaja, paučine, lustera - pranje radijatora - čišćenje kuhinje (frižider, napa, pećnica, mikrovalna, unutarnji i vanjski dio namještaja, radne površine i sudoper) - čišćenje kupaonice (keramičke pločice, wc školjka, tuš kabina, umivaonik i ogledalo, ormari) - pranje i čišćenje dva tepiha x - pranje podova (laminat, pločice) - pranje podnih pločica na balkonu