Zatraži besplatne ponude za izradu web stranice u Županji

17 izvođača u blizini

Već 309 korisnika iz Županje pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih ponuđača za izradu web stranice Županja, 2022

19 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Vesaro , prije 2 godine

Brzina i snalažljivost

5,0
TRADUTTORE j. d.o.o. , prije 3 godine

Doslovno 20 minuta nakon slanja upita primila sam telefonski poziv od (kasnije odabranog) ponuđača koji se predstavio u kratkim crtama te se pobliže informirao o mojim željama vezano za upit. Moram priznati da nisam ljubitelj primanja ponuda preko telefona niti je taj poziv ostavio takav utisak na mene, jer ponuđač nije bio nametljiv, ukratko je naveo što mi može ponuditi, a tijekom razgovora je bio iznimno prijazan i nasmijan, tako da je odmah na početku ostavio jako pozitivan dojam na mene. Kao što je obećano u telefonskom razgovoru, nekoliko minuta kasnije dobila sam i pismenu ponudu. Vrlo brzo su stigle i druge ponude. Odlučila sam odabrati RIBULB ne samo zbog odličnog omjera usluge i cijene, nego ponajprije zbog osobe koja stoji iza imena, a učinilo mi je da je to jedna profesionalna i draga osoba. Tijekom naše suradnje to se i potvrdilo, izrazito brzo je odrađivao stavku po stavku projekta i bez pogovora mijenjao dijelove teksta ili slike koje mi se više nisu sviđale (ponekad je teže raditi sa ženama, jer teže perfekcionizmu, pa stalno nešto mijenjaju dok nisu u potpunosti zadovoljne :-) . Sada smo u konačnoj fazi projekta te se veselim njegovom završetku. U svakom slučaju toplo preporučujem navedenog izvođača jer je u prvom redu profesionalac i iznimno draga osoba s kojom je zadovoljstvo surađivati, jer će rado udovoljiti vašoj ideji savršenoga, ali isto tako vas i upozoriti ako smatra da je nešto potrebno mijenjati. Mislim da nisam mogla odabrati boljeg izvođača! Hvala Tomislavu iz RIBULB-a i hvala stranici Trebam.hr što je omogućila našu suradnju!

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: izrada web stranica, izrada internet stranica, dizajn web stranice, izrada web trgovine, izrada web shopa.

Zatraži ponudu
5,0
Tomislav M. , prije 2 godine

Korektan odnos, sve je OK.

5,0
Odvjetnica N. G. B. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna obavljenim poslom. Sve je bilo brzo, efikasno i točno onako kako sam željela. Sve pohvale.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: facebook oglašavanje, google oglašavanje, izrada web trgovine, digitalni marketing, izrada web stranica, izrada web shopa, izrada internet stranica, seo optimizacija web stranice, seo optimizacija, seo optimizacija i oglašavanje, dizajn web stranice.

Zatraži ponudu
5,0
Paško S. d. , prije 2 godine

Za izradu web stranice smo odabrali WebOX, obrt za web usluge i dizajn, vl. Andrej Hofšuster. Jako su pristupačni i dosljedni. Sve je super odrađeno i svakako preporučam.

5,0
Ivana B. , prije 2 godine

Sve super. Najbolji je, zbilja se trude. Za svaku pohvalu.

Odabir klijenata 2020

Usluge: dizajn web stranice, izrada web stranica, izrada web shopa, izrada internet stranica, izrada web trgovine.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: google oglašavanje, facebook oglašavanje, seo optimizacija web stranice, digitalni marketing, izrada internet stranica, seo optimizacija i oglašavanje, izrada web stranica, dizajn web stranice, izrada web shopa, seo optimizacija, izrada web trgovine.

Zatraži ponudu

DESETKA j.d.o.o.

 
0 ocjena
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada internet stranica, dizajn web stranice, izrada web shopa, izrada web stranica, izrada web trgovine.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kada je vrijeme za obnavljanje web stranice?

  Obnavljanje je nužno kada stranica više ne radi kako treba – veza se učitava vrlo sporo, na web stranici imamo linkove objavljene na podstranicama koje više ne postoje i sl. Postoje i drugi znakovi koji su malo suptilniji – korisnici napuštaju našu web stranicu sve brže i brže, stranica se čini zastarjelom itd.

 • Može li se kasnije promijeniti web stranica?

  Nakon postavljanja web stranice možete sami uređivati ​​tekst i sadržaj. Programeri i dizajneri web stranica koriste poslužitelje koji su jednostavni za upotrebu, pa ćete nakon izrade sami moći prilagoditi web stranicu svojim željama i potrebama.

 • Mogu li utjecati na izgled web stranice tijekom izrade?

  Izgled web stranice zajednički je projekt vas i tvrtke koju ste odabrali. Web stranica nastaje u suradnji između vas i tvrtke što znači da tijekom procesa izrade u bilo kojem trenutku možete izraziti svoje mišljenje o web stranici. Međutim, suradnja će biti lakša, a izrada će teći glatko, ako otpočetka imate jasnu predodžbu o tome kakvu web stranicu želite.

 • Koliko dugo se izrađuju web stranice?

  Jednostavne web stranice izrađuju se za nekoliko tjedana, a složenije za nekoliko mjeseci.