Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Velikoj Gorici

725 izvođača u blizini
45 na raspolaganju

Već 2.569 korisnika iz Velike Gorice pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Velika Gorica, 2021

197 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,7

5,0
Kristina C. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo odabranim servisom.

200+
Poslanih ponuda

Usluge: bojanje zidova, ličilački radovi, bojanje škole ili vrtića, soboslikarski radovi, ličilac, bojanje fasade, soboslikari.

Zatraži ponudu
5,0
Sanja C. , prije 2 mjeseca

SVE! Komunikacija je bila za 5, očišćeno je za 5, napravili su i neke stvari koje nisu bili dižni.

5,0
Angela Č. , prije 6 mjeseci

Jako lijepo očišćeno. Vjerujemo da ćemo ih opet zvati kada bude trebalo. Moja preporuka za MICH SHINE, OBRT ZA USLUGE, VL. NIKOLA KARTALIJA.

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, uređenje dvorišta, uređenje okućnice, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, uređenje vrta.

Zatraži ponudu

ANIV Sjaj j.d.o.o.

4,6
41 ocjena
5,0
Olja D. L. , prije 4 godine

Bili su brzo dostupni. U kratkom su roku dosta temeljito očistili.

5,0
Iva P. , prije 3 godine

Sve je bilo odrađeno prema dogovoru. Pohvalila bih proaktivnost, uslugu i komunikaciju.

5+
Godina na tržištu
30+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

LOLIPOP d.o.o.

4,7
38 ocjena
5,0
Irena L. , prije 28 dana

Servis za čišćenje LOLIPOP d.o.o. profesionalno je obavio svoj posao. Odmah se jave i drže se svih dogovora.

5,0
Marina M. , prije 19 dana

Odlično su odradili posao. Preporučujem servis Lolipop d.o.o.

5+
Godina na tržištu
30+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020

Usluge: obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Ivona C. , prije 3 godine

Pedantnost i poštivanje dogovora.

5,0
Jadranka P. , prije 5 godina

Brzo smo dogovorili opseg posla, rokove i neke specifičnosti. Cijena je korektna, izvođač je posao obavio brzo i dobro. Izašli su mi ususret s terminima, sredstva koja su donijeli su kvalitetna. Samo neka ostanu kakvi su bili dosad i dobro ćemo se slagati na duži rok.

5+
Godina na tržištu
30+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018

Usluge: keramičar, čišćenje ureda, postavljanje keramike, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, keramičari, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, postavljanje pločica, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

EŠEGOVIĆ SJAJ j.d.o.o

4,7
18 ocjena
5,0
Anđela Š. , prije 2 godine

Jako vrijedne djelatnice i sve prema dogovoru, na vrijeme i odlično.

5,0
Anita L. , prije 2 godine

Jako zadovoljna, odlično!

20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: agencije za čišćenje, soboslikari, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, ličilački radovi, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, bojanje škole ili vrtića, bojanje fasade, bojanje zidova, soboslikarski radovi, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, ličilac.

Zatraži ponudu
5,0
OD Š. i. p. , prije 2 godine

Zadovoljni smo poštivanjem rokova i dogovora. Sve u redu.

5,0
Tanja B. , prije 2 godine

Drži se rokova, termina, vrlo uslužni i susretljivi.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: računovodstveni servis, knjigovodstvene usluge, porezni savjetnici, knjigovođa, porezno savjetovanje, računovodstvo, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, knjigovodstvo, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, knjigovodstveni servisi, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

LAUREAT MTG j.d.o.o.

4,9
20 ocjena
5,0
Numeratum D. , prije 1 mjesec

Jako sam zadovoljan. Sve je odrađeno kako smo se dogovorili. preporuka za Laureat MTG j.d.o.o.

5,0
Davor A. , prije 20 dana

Sve je bilo ok!

5+
Godina na tržištu
20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Melita H. , prije 2 mjeseca

Servis GK Haustor je super, suradnja je definitivno na dugoročno.

5,0
Nada K. , prije 9 dana

Prerano za primjedbe. Zasad zadovoljni.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

ŠARENI CVIJET d.o.o.

4,1
14 ocjena
5,0
Anđelka H. , prije 1 godinu

Gospođa Jasmina je napravila generalku u stanu u kojem je najkritičnija bila nečistoća stolarije koja dugo vremena nije bila čišćena. Trebalo je jako puno ribanja da bi se uklonila prljavština. Na dogovoreni posao došla je na vrijeme i s voljom i profesionalno odradila golemi posao. Svaka preporuka.

5,0
Mladenka V. , prije 1 godinu

Na moj upit za čišćenje stana, nakon nekoliko kontakata, odabrala sam Šareni cvijet d.o.o. Gospođa je došla na vrijeme, sjajno je odradila dogovoreno - vrijedno, vrlo savjesno i temeljito. Vrlo je pristojna i suradljiva. Primite i proslijedite moje preporuke.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda

Usluge: čišćenje stanova, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Velika Gorica

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 70

Poštovani, Potrebno nam je generalno čišćenje stana. Stan se nalazi u Velikoj Gorici. Čišćenje je potrebno iz razloga što su nam nedavno postavljali PVC stolariju. Potrebno je obaviti veliko usisavanje stana, čišćenje parketa, pranje prozora, pranje i brisanje namještaja... Ovim putem molio bih Vas ponudu za čišćenje. Lijep pozdrav,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 80

Poštovani, Trebalo bi mi generalno očistiti kuću od 80 m2 koja ima dosta drvenih greda i drveni strop pa me zanimaju cijene takvog čišćenja. U kupaonici i vanjskim zidovima ima plijesni od vlage pa me zanima možete li to očistiti prije bojanja. Isto tako trebalo bi urediti i očistiti vanjsku terasu sa roštiljem. Lijepi pozdrav,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 80

Trebalo bi ocistiti stariju kucu iznutra,vjerojatno je bilo i miseva jel sam nasla kakice,oprati sve elemente,iznutra,izvana, oprati sve suđe, oprati ormare iznutra i izvana,znaci kompletno ciscenje i malo dezinficirati prostorije, suđe koje nije za upotrebu izbacati van, nije to tako u katastrofalnom stanju ali nije ni cisto. Bilo bi dobro kad bi netko s muzem otisao tamo i da mi kazete orijentacionu cijenu koliko bi to kostalo. Kuca se nalazi u Selnica Šćitarjevska 22, znaci negdjeoko 12 km od Pešćenice gdje mi stanujemo, na Heinzelovu preko Domovinskog mosta i tamo ste,ako trebate jos kakve info, javite se, hvala, lp,

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 101

Mi smo Zagrebačke , što znači da su svi naši poslovni prostori u prstenu oko grada Zagreba. Trebali bi smo čistačicu koja bi mijenjala naše čistačice koje koriste godišnji odmor, što je otprilike 3-4 ili više puta godišnje na nekoliko lokacija kao što su Jastrebarsko (,50), Samobor (2 podružnice- ,22 i ,3) u trajanju od 2 – 4 tjedna. Isto tako trebamo nekoga tko bi mogao ići redovno jednom tjedno na sat vremena u našu Ljekarničku podružnicu 18, Trg seljačke sloge 6, Buševec (,41 kvadrat) odraditi čišćenje u dogovoru sa voditeljem podružnice, naravno. Molim vas ponudu za 1 mjesec čišćenja Podružnice 18 (1mjesec * 4sata) te isto tako i ponudu za zamjenu od 2-4 tjedna u jednoj od naših navedenih podružnica. Hvala Lijep pozdrav Jelena

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 70

Redovno održavanje stana: uređivanje dnevnog boravka i blagovaone, čišćenje kuhinjskih površina, kupaone, usisavanje (nemamo tepihe, samo laminati), brisanje poda, brisanje prašine. Po potrebi pranje prozora. Ako je moguće angažirati nekoga za peglanje, molim Vas da navedete kao posebnu stavku u ponudi.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 150

Lokacija Velika Gorica. Objekt je kuća, prizemlje i kat. Čišćenje 2 sata 2 puta tjedno, znaći mjesečno 8 dolazaka po 2 sata Ukloniti smeće Očistiti radne površine Očistiti mikrovalnu Oprati podove Obrisati prašinu Očistiti / dezinficirati zahode i umivaonike Dezinficirati kvakve Uklanjanje paučine

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Skladište
 • Površina prostora (u m2): 80

Poštovani, molio bih ponudu za čišćenje skladišta na lokaciji, tj dva sanitarna čvora i dvije garderobe s hodnikom u sklopu skladišta ukupne površine cca 40m2. Čišćenje je potrebno 2 puta dnevno zbog rada u dvije smjene, a potrebno je obrisati podove, očistiti sanitarne čvorove i izbaciti smeće. Osim toga u sklopu skladišta potrebno je jednom tjedno očistiti uredski prostor veličine 40 m2. Samo skladište nije potrebno čistiti, samo navedeni ured i pomoćne prostorije. Skladište se nalazi na lokaciji Vukomerička 3e, Velika Gorica. Molio bih ponudu s izračunom na mjesečnoj bazi, a za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju. Unaprijed zahvaljujem. Srdačan pozdrav Matija Nakić

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora: 50 m2

Stan u potkrovlju kuće, Školska 51, Velika Gorica. Zahtjev za čišćenje kuhinje, blagovaonice, dnevne sobe, kupaonice, hodnika i pristupnog dvokrakog stubišta. Standardno čišćenje: podovi, horizontalne plohe, keramička ploča za kuhanje, jedna staklena vrata, jedno ogledalo u hodniku, sanitarije. Molim ponudu na email

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 92 m2

Poštovani, zamolila bih Vas za ponudu za generalno čišćenje stana ukupne površine 92 m2 (82 m2 stana + 10m2 balkon). Radi se o nenamještenom stanu u kojem su nedavno dovršeni radovi, te je potrebno čišćenje parketa, pločica, kupaonice, wc-a, prozora, vrata, balkona.. Točan termin čišćenja mogu ponuditi tijekom idućeg tjedna. Zahvaljujem unaprijed,