Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Puli

124 izvođača u blizini
8 na raspolaganju

Već 3.618 korisnika iz Pule pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Pula, 2021

24 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Marija B. , prije 2 godine

Čiste nam tek dva tjedna ali za sada smo zadovoljni.

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

LIMPO MONDO j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Helena B. , prije 1 godinu

Sve vrhunski profesionalno. LIMPO MONDO j.d.o.o. je dobar servis za čišćenje.

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Davor J. , prije 1 godinu

Nekoliko mjeseci smo u suradnji i sve super funkcionira. Poštuju dogovor i posao čišćenja obavljaju korektno.

Provjereni ponuđač

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Sanela O. , prije 1 mjesec

Ocjena: izvrstan za BUBIĆ, zajednički obrt za uslužne djelatnosti, vl. Damir Bubić i Edita Mendiković Bubić.

5,0
Vesna B. , prije 3 godine

Poslije telefonskog razgovora odmah je došao vidjeti objekt, sve je super odrađeno. Odlična preporuka od nas.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

M. & S. OPTIMUS d.o.o.

4,9
5 ocjena
5,0
Ivana K. , prije 5 mjeseci

Sve je ok. Zadovoljni smo servisom za čišćenje M. & S. OPTIMUS d.o.o.

5,0
Boris P. , prije 21 dan

Sve ok. Kako smo očekivali, tako smo dobili.

5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

AMELA j.d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Ivana A. , prije 1 godinu

Sve korektno odrađuju. Ja sam zadovoljna.

5,0
Boris M. , prije 1 godinu

Surađujemo i sve funkcionira kako treba. Zadovoljni smo.

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Edita Z. , prije 2 godine

Kvalitetno odrađeno, došla je u dogovoreno vrijeme. Zadovoljna sam.

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

MAD HOUSE j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Jelena C. T. , prije 2 godine

Profesionalno

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Pula

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 60

Poštovani, Trazim pouzdanu i spretnu osobu za čićenje apartmana ove Subote 28/7, od 11:30-14:30, u Puli na Verudi. Molim vas da mi javite ako imate mogucnost i kolika je cjena na sat. Radi se o čišćenju apartmana za turizam od 60 m2. Počeli bi sa jednim putem i ako se dobro nađemo onda bi rezervirali za ubuduće. Molim ponudu. Hvala.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 120

Poštovani, kao predstavnik suvlasnika se zanimam za čišćenje hodnika, stubišta i ulaznih vratiju u trokatnoj zgradi u Premanturi. Radi se o cca 80kv.m. hodnika i cca 40 kv.m. stuba (pločice) i ulaznih vratiju (staklo, bijeli aluminij) cca 8 kv.m. Ljeti bi bilo potrebno čistiti jednom tjedno a zimi jednom u dva mjeseca. Čiščenje se sastoji iz metenja i brisanja mokrom krpom. Molim ponudu, Hvala Lijepi pozdrav

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 800

Molim ponudu za sljedeće: 1. Svakodnevno: čišćenje zajedničkih prostora (kuhinja, hodnik) čišćenje sanitarnih čvorova usisavanje i pranje podova pražnjenje koševa u uredima paljenje perilice za suđe (po potrebi) 2. Čišćenje uredskih prostora jednom tjedno: usisavanje i pranje podova brisanje namještaja, vratiju, prozorskih okvira po potrebi pražnjenje koševa za smeće pranje sanitarnih prostora uklanjanje paučine pranje staklenih površina iznutra 3. Čišćenje kuhinjskih aparata jednom tjedno: čišćenje 2 frižidera, 2 mikrovalne pećnice, te održavanje tj. paljenje programa za čišćenje/dekalcifikaciju 3 aparata za kavu (po potrebi) vođenje računa o stanju sanitarnih i kuhinjskih zaliha Naše radno vrijeme je od 8-16h i već prije kraja radnog vremena postoji potreba za čišćenjem pa bi bilo optimalno da nam jedna osoba koja čisti može doći već nakon marende (cca 13h). Nalazimo se u Puli. Hvala na vašem vremenu i srdačan pozdrav!

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 192

Trebam čišćenje za slijedeće jedinice: - 12m2 soba s kupaonicom i terasom - 20 m2 trokrevetna soba s kupaonicom i terasom - 60 m2 apartman, dvije sobe, kuhinja i dnevni, kupaonica i terasa - m2, tri spavaće sobe, kupatilo s jacuzzijem, dnevni boravak i kuhinja te terasa. Izmjene su najčešće jednom ili dvaput tjedno.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 130

Stan na dvije etaže u obiteljskoj kući, s ulazom u prizemlju (ima dosta stepenica). Potrebno detaljno čišćenje nakon sanacije i ličenja zidova. Čišćenje i preslagivanje namještaja - dvije male i jedna velika spavaća soba, kupaona, malo spremište u potkrovlju, stepenište (drvo), kuhinja, blagovaona, dnevni boravak i mala kupaona na prvom katu, stubište do ulaza u prizemlju. Prozori, vrata, terasa, balkon. Molim ponudu sa okvirnom cijenom.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 82

Čiščenje apartmana u Puli nakon odlaska turista. - usisavanje podova - pranje podova - čiščenje kupaonice i wc-a, dezinfekcija sanitarija - mijenjanje, namještanje i pranje posteljine - brisanje ogledala - iznošenje smeča - uklanjanje paučine - brisanje kuhinjskih elemenata Gosti morajo izači iz stana do 10.00 sati (check-out). Novi gosti dodu poslije 14.00 sati (check-in). Molim za vaše ponude. Lep pozdrav,

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora: 65 m2

Pozdrav, trebamo osubo, koja bi preuzela čiščenje stana, kad turisti odlazu, i da se stan pripremi za nove turiste. Checkout je u 10.00 sati, check in je u 14.00 sati. Stan je u Puli, na Valvidalskoj ulici - Monvidal. Stan je velik 65m2, ima dve spavači sobe, kuhinju i dnevni boravak. Zanima me, kakva je vaša ponuda i cijena na sat čiščenja?