Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Obrovcu

118 izvođača u blizini
3 na raspolaganju

Već 119 korisnika iz Obrovca pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih servisa za čišćenje Obrovac, 2022

36 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,6

ELEKTRO MARIO d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Luka K. , prije 1 mjesec

Vrlo su brzi, profesionalni i preporučio bih Elektro Mario d.o.o.

5,0
Nada J. , prije 6 mjeseci

Prvi nam se javio i hvala mu na tome. Objasnila sam mu sve što treba napraviti i to su odradili odlično, jako sam zadovoljna. Dobro je imati majstore koji želi raditi kao što je ELEKTRO MARIO d.o.o.

Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Gorana A. , prije 4 godine

Jako sam zadovoljna uslugom. Još je u tijeku ali sve ide po planu i dogovoru. Spasili su me.

5,0
Renata S. , prije 4 godine

Mladi ljudi koji se trude raditi i zaraditi i za sebe i za svoje radnike. Cijene prihvatljive. Za svaku pohvalu!

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

FULL CLEAN UP j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Ana S. S. , prije 1 mjesec

Jako smo zadovoljni sa završenim radovima.

Usluge: servisi za čišćenje, vrata, drvena stolarija, elektroinstalacije, protuprovalna vrata, adaptacija kuće, prozori, podne obloge, drvena vrata, plastični prozori, linoleum, građevinske tvrtke, adaptacija kupaonice, stiropor fasade, čišćenje stanova, ručno žbukanje.

Zatraži ponudu

BLISTAVI DOM d.o.o.

3,7
1 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

DEVIĆ GRUPA j.d.o.o.

4,2
2 ocjene
4,7
Vesna B. , prije 4 godine

Rokovi se poštuju, izašli su mi u pogledu toga ususret. Zasad je sve u redu.

3,7
Andrea K. , prije 4 godine

Mogli su kvalitetnije očistiti.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

BE CLEAN j.d.o.o.

4,7
18 ocjena
5,0
Drita G. , prije 3 godine

Planiranje poslova po dogovoru.

5,0
Residence P. , prije 3 godine

Za sada je sve u redu, potpisali smo ugovor i nadam se uspješnoj suradnji.

20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Leo K. , prije 1 mjesec

Vlasnik izrazito ogovoran i susretljiv.

5,0
Željka V. , prije 2 mjeseca

Sa uslugom sam bila vrlo zadovoljna, čišćenje je bilo detaljno, a cure vrlo profesionalne i angažirane. Pohvala za Zrilić nekretnine.

Usluge: renoviranje stana, preuređenje kupaonice, agencije za čišćenje, moderne kupaonice, dezinfekcija prostora, adaptacija stana ključ u ruke, male kupaonice, keramičar, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, adaptacija kupaonice, čišćenje apartmana, postavljanje pločica, keramičari, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

TIM SUZY j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.