Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Dugoj Resi

67 izvođača u blizini
9 na raspolaganju

Već 583 korisnika iz Duge Rese pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih servisa za čišćenje Duga Resa, 2021

55 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Martina K. , prije 1 mjesec

Stvarno smo zadovoljni. Prvi servis koji nam se javio i bio je pun pogodak. Preporučujemo ga svakome kome je potrebno čišćenje

5,0
Ljiljana M. , prije 1 mjesec

Sve kako smo dogovorili napravljeno je, vrlo sam zaodovljna uslugom obrta KA SEVIS!

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Ivan S. , prije 2 godine

Sve je obavljeno kako je i dogovoreno

5,0
Dubravka M. , prije 3 godine

Posao je bio dogovoren u roku i cijena je bila kako je bilo dogovoreno. Pohvala.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018

Usluge: obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

HORTIX j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Gordana M. , prije 29 dana

Moram prizati sa sa ovaikvim ljudima još nisam imala priliku surađivati. Sa servisom HORTIX j.d.o.o. dogovoreno je čiščenje ugostiteljskog lokala i sve funkcionira savršeno. Moja preporuka.

Hvala Vam puno na lijepim riječima, sa Vama je također zadovoljstvo surađivati.

Provjereni izvođač

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Maja V. , prije 1 mjesec

Gospođa Ana iz obrta Sjaj bila je izrazito ljubazna, brzo smo dogovorile termin te nas je po povratku s godišnjeg odmora dočekao čist i uredan stan. Zadovoljni smo.

5,0
Jelena R. , prije 1 mjesec

Iznimno brzo su odgovorili na upit, te su ubacili čišćenje u raspored s obzirom na kratke rokove kojima sam raspolagala, a u kojima se posao mogao obaviti.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Ruža B. , prije 1 mjesec

Trebalo mi je postavljanje pločica i više nego zadovoljna sam radom i pristupom firme KATINIĆ GRADNJA j.d.o.o. Uz ljubaznost i korektnost daju i prijedloge što bi bila bolja opcija.

Provjereni izvođač

Usluge: bojanje škole ili vrtića, bojanje fasade, ličilački radovi, ličilac, bojanje zidova, soboslikarski radovi, soboslikari, keramičar, postavljanje pločica, postavljanje keramike, keramičari.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Gorana B. , prije 1 godinu

Izvođač je ispoštovao sve: kvalitetu usluge, rokove, dogovor. Za sada je sve o.k. nemam primjedbi. Zadovoljna sam što sam preko Trebam.hr našla konačno kvalitetnog izvođača.

5,0
Ana J. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna odrađenim, nemam nikakvu zamjerku.

hvala na ukazanom povjerenju,truditi ćemo se i dalje

30+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Duga Resa

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 90

Postovani!Trebam uslugu generalnog ciscenja stana...stan je u kuci al se cisti samo sprat i stubiste do gore.Svu unutarnju stolariju i podove, odmaknuti garnituru i regal u boravku,paucinu prasinu po regalu , radiatore sve usisati i prebrisati po cijelom stanu, sobe; prebrisati namjestaj i naravno ispod kreveta i iza ormara,stubiste i hodnik ttreba paucinu, usisat i podove ocistit, kupaona;plocice zidne i sanitariju ...na kadi i staklu ocistit kamenac oko guma...kuhinja; paucinu i elemente kuhinjske izvana, pod i u cjelim stanu pobrisat uticnice , brave...stan je inace zatvoren i ne zivi nitko u nutra...nista nije zamazano samo sto stoji zatvoreno... molim vas da mi stavite za ovo ponudu i jednu ponudu sa pranjem prozora i roleta ...bez pranja zavjesa...sa postovanjem ...