Zatraži besplatne ponude knjigovodstvenih servisa u Puli

505 izvođača u blizini
6 na raspolaganju

Već 3.606 korisnika iz Pule pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih knjigovodstvenih servisa Pula, 2021

22 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Društvo z. z. p. I. , prije 4 godine

Pohvala za odgovornost i ažurnost.

5,0
Diego K. , prije 4 godine

Zasad sve ide po planu, sve je u redu.

5+
Godina na tržištu
Odabir klijenata 2017

Usluge: knjigovodstvene usluge, porezno savjetovanje, knjigovođa, porezni savjetnici, revizija, računovodstveni servis, knjigovodstveni servisi, knjigovodstvo, računovodstvo.

Zatraži ponudu

REMIKO d. o. o.

5,0
2 ocjene
5,0
Da S. , prije 4 godine

Ono što me privuklo kod odabranog knjigovodstva je komunikacija i vrlo konkretni prijedlozi i za sada i pomoć. Za dalje ćemo vidjeti kako će teći suradnja. Vjerujem u korektnu i profesionalnu, na obostrano zadovoljstvo.

20+
Godina na tržištu

Usluge: porezno savjetovanje, knjigovodstvene usluge, knjigovodstveni servisi, knjigovođa, revizija, knjigovodstvo, porezni savjetnici, računovodstvo, računovodstveni servis.

Zatraži ponudu
5,0
Goran I. , prije 4 mjeseca

Prva stvar koju bih istaknuo je toplina i prjateljski pristup obrta SISCIA CONSULTING. Zadovoljan sam jako i preporučio bih ih.

5,0
G. &. A. , prije 4 mjeseca

Sve pohvale za Siscia Consulting. Brzi, efikasni i susretljivi. Preporučavam.

Usluge: računovodstvo, knjigovodstvo, porezni savjetnici, porezno savjetovanje, računovodstveni servis, knjigovodstveni servisi, revizija, knjigovodstvene usluge, knjigovođa.

Zatraži ponudu

VINUS d. o. o.

5,0
1 ocjena
5,0
Centar z. k. P. (. Ć. , prije 3 godine

Odlični su! Zaslužuju čistu peticu!

20+
Godina na tržištu

Usluge: revizija, porezno savjetovanje, porezni savjetnici, računovodstveni servis, knjigovodstvo, knjigovođa, knjigovodstvene usluge, knjigovodstveni servisi, računovodstvo.

Zatraži ponudu
5,0
MERI o. z. t. v. H. A. , prije 2 godine

Suradnja ide u dobrom smjeru.

10+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: knjigovodstvo, knjigovodstvene usluge, računovodstvo, knjigovođa, računovodstveni servis, revizija, porezno savjetovanje, porezni savjetnici, knjigovodstveni servisi.

Zatraži ponudu

SPORT 3000 d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Želimir M. , prije 2 godine

Zadovoljan sam suradnjom, sve ide u dobrom smjeru.

5+
Godina na tržištu

Usluge: knjigovođa, računovodstveni servis, knjigovodstveni servisi, knjigovodstvo, porezni savjetnici, revizija, knjigovodstvene usluge, porezno savjetovanje, računovodstvo.

Zatraži ponudu
5,0
Micro P. , prije 4 mjeseca

Vrlo ljubazni i profesionalni. Vjerujem da će naša suradnja biti takva i dalje.

5,0
Cenosco C. D. N. L. S. , prije 8 mjeseci

Sa firmom CENTAR ZA ULAGANJA EURO KONZALTING d.o.o. smo surađivali prije vezano za EU fondove i bili smo prezadovoljni. Sada smo dogovorili i suradnju za knjigovodstvene usluge i mogu ih preporučiti.

5+
Godina na tržištu
Provjereni ponuđač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: knjigovođa, knjigovodstveni servisi, porezni savjetnici, računovodstvo, porezno savjetovanje, knjigovodstvo, revizija, knjigovodstvene usluge, računovodstveni servis.

Zatraži ponudu

FAS FACTUM d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
AMELA , prije 1 godinu

Uredne su i dobro rade. Lijepo surađujemo.

Hvala !

Usluge: revizija, porezni savjetnici, knjigovodstvene usluge, knjigovodstvo, knjigovodstveni servisi, računovodstvo, računovodstveni servis, porezno savjetovanje, knjigovođa.

Zatraži ponudu

EURO BILANCA j.d.o.o.

4,0
1 ocjena
4,0
vjetropark-obnovljivi i. j. , prije 5 godina

Odabrani knjigovodstveni servis za sada poštuje rokove, cijenu, a kvalitetu ću moći ocijeniti naknadno. Za sada sam zadovoljan sa pruženom uslugom, ali je s obzirom na vrstu usluge potreban protok vremena, da to potvrdim.

5+
Godina na tržištu

Usluge: knjigovodstvo, porezni savjetnici, računovodstvo, računovodstveni servis, knjigovođa, knjigovodstveni servisi, porezno savjetovanje, knjigovodstvene usluge, revizija.

Zatraži ponudu
5,0
Goran I. , prije 1 godinu

Ovim putem upućujemo sve pohvale Proper Accounting knjigovodstvenom servisu za podršku korisnicima. Svaki put (a dosta smo ih gnjavili) smo problem riješili u roku od par minuta. Uvijek ljubazni, precizni i dobro upućeni.

5,0
Jo.Ro. J. , prije 1 godinu

Iznimno zadovoljan. Za svaku preporuku.

Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020

Usluge: knjigovodstveni servisi, porezno savjetovanje, porezni savjetnici, računovodstvo, knjigovođa, knjigovodstvene usluge, knjigovodstvo, računovodstveni servis, revizija.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što učiniti ako niste zadovoljni knjigovodstvenim servisom?

  Savjetujemo vam da o svim problemima prvo razgovarate sa svojim računovođom i zajedno pronađete rješenje. Ako to nije moguće, promijenite računovodstvo.

 • Kako se može promijeniti knjigovodstveni servis?

  Računovodstveni servis možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Jednostavno otkažite ugovor i sklopite novi ugovor sa servisom koji ste odabrali. Trebam.hr vam može pomoći s ponudama različitih računovodstvenih usluga.

 • Zašto je potreban knjigovođa?

  Prema zakonu, svaki poduzetnik dužan je sve poslovne knjige voditi uredno, ažurno, točno i istinito, kako bi država lako mogla utvrditi porez. Pažljivim vođenjem poslovnih knjiga i poduzetnik i država imaju cjelovit pregled poslovanja.

 • Što rade knjigovodstveni servisi?

  Rad knjigovodstvenih servisa obuhvaća: pripremu zahtjeva zaposlenika za mirovinsko i zdravstveno osiguranje, popunjavanje i podnošenje obrazaca poreznoj upravi i FINA-i, izradu dokumenata i izvještaja, stručne savjete za poduzetnike, obračun i ispis platnih lista.

 • Što se mora pripremiti za knjigovođu?

  Sve što vi trebate napraviti je dati knjigovođi na uvid sve potrebne dokumente kako bi mogao obaviti svoj posao. Nakon toga biste ga trebali obavještavati o svim novitetima u tvrtki za koje se može očekivati ​​da utječu na poslovnu evidenciju tvrtke.

Nedavni upiti za knjigovodstvene servise, Pula

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 30
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 30
 • Broj zaposlenih: 6
 • Obveznik PDV-a?: Da

Poštovani, bavimo se trgovinom,turizmom i izvođenjem građevinskih radova. 80% je veleprodaja i maloprodaja(sami radimo ulazne primke i izlazne fakture i blagajnu te plačnja putem interneta ) 10% usluge smještaja(sami radimo izlazne fakture) 10% izvođenje radova preko koperanata , sami radimo fakture) Ostalo sve tražimo knjigovodstveni servis koji bi preuzeo kompletno ostatak knjigovodstva. Da li je to moguće i što bi to sve "ostalo" trebalo raditi naše knjigovodstvo naravno da sve bude ažurno i na vrijeme. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 3
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 2
 • Broj zaposlenih: 1
 • Obveznik PDV-a?: Da

Poštovani, poduzeće počinje da radi za 2 mjeseca. Nakom toga ce se prijaviti direktor, a kasnije kada se oglasi na birou rada zaposlili bi se i djelatnici. Trebam početnu cijenu za vlasnikam dok ne radi, a zatim kda on bude zaposlen tvrtka treba krenuti da raste. Obveznik PDV-a mislim da je pozeljno . Klijent planira da ima call centar za njemački jezik. Molim da komuniciramo samo mailom. pozz sasa

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: udruga
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 20
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 0
 • Broj zaposlenih: 1
 • Obveznik PDV-a?: Ne

Poštovani, trebam ponudu vođenje dvojnog knjigovodstva sportsku udrugu. Udruga se bavi kineziterapijom i rehabilitacijom djece i mladih. Imali bi jednog poslenog, prijavljenog na puno radno vrijeme (SSS). Nismo u sustavu PDV-a. Udruga nema nikakvih drugih troškova jer ima prostor koji smo dobili na korištenje. Znači samo uplata jedne plaće mjesečno te na kraju godine jedan financijski izvještaj. Molim Vas ponudu. Lijep pozdrav,

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: d.o.o.
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 0
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 0
 • Broj zaposlenih: 1
 • Obveznik PDV-a?: Da

Dobar dan. Pisem u ime jednog mog prijatelja talijanskog drzavljanstva koji bi zelio u Hrvatskoj otvoriti jednu firma doo i zelio bi znati sve troskove otvaranja i odrzavanja u toku citave godine. Naime on je zainteresiran za otvaranje jedne web stranice za upoznavanje izmedju osoba (incontri) i sjediste bi bilo u hrvatskoj ali bi sa web stranicama najvise radio u Italiji ali i u citavoj Evropi. U ockivanju vase ponude srdacan pozdrav

Knjigovodstvo

 • Pravni oblik tvrtke: j.d.o.o.
 • Proizvodno poduzeće: Ne
 • Broj izdanih računa / mjesečno: 10
 • Broj primljenih računa / mjesečno: 0
 • Broj zaposlenih: 1
 • Obveznik PDV-a?: Ne

Poštovani, molim Vas prije svega da komunikaciju vršimo putem e-mail umjesto telefonom zbog mojih poslovnih obaveza. U ovom trenutku nemam ime firme jer ista nije osnovana. Od podataka kojima raspolažem, oblik trgovačkog društva bi bio j.d.o.o., za upravljanje i održavanje nekretnina, jedan zaposlenik, ne više od ukupno 30 ulaznih i izlaznih računa u prvih 6 mjeseci, sjedište u Puli, dva osnivača. Molim Vas ponudu na osnovi dostavljenih podataka. Ukoliko Vam je potrebno još što od podataka, slobodno pitajte. Hvala! S poštovanjem , mag.iur.