Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Kninu

38 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 496 korisnika iz Knina pronašlo je izvođača na trebam.hr

6 najboljih servisa za čišćenje Knin, 2022

14 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Ana P. , prije 3 godine

Sve je bilo odlicno! Gospođa je odradila vrhunski posao.

5,0
Gordana Š. , prije 1 godinu

Na vrijeme je došla, čišćenje odrađeno dobro, korektno i profesionalno.

Puno hvala :D

Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Bonina J. , prije 1 godinu

Za usluge čišćenja apartmana smo odabrali servis Magic Mop. Jako smo zadovoljni, čista petica. Preporučavamo ovaj servis.

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Apartmani S. , prije 2 godine

Prezadovoljna, čista petica.

5,0
Vanja M. , prije 3 godine

Izvođač je obavio sve profesionalno. Bez ikakvih zamjerki . Preporučujem ga svima.

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: adaptacija kuće, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, gradnja kuće, agencije za čišćenje, građevinski radovi, obrt za čišćenje, građevinske tvrtke, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, gradnja kuće ključ u ruke, dezinfekcija prostora, gradnja kuće po fazama.

Zatraži ponudu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.