Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Kninu

34 izvođača u blizini

Već 465 korisnika iz Knina pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih servisa za čišćenje Knin, 2022

10 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Ana P. , prije 2 godine

Sve je bilo odlicno! Gospođa je odradila vrhunski posao.

5,0
Gordana Š. , prije 1 godinu

Na vrijeme je došla, čišćenje odrađeno dobro, korektno i profesionalno.

Puno hvala :D

Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Bonina J. , prije 11 mjeseci

Za usluge čišćenja apartmana smo odabrali servis Magic Mop. Jako smo zadovoljni, čista petica. Preporučavamo ovaj servis.

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

TARIS j.d.o.o.

4,9
6 ocjena
5,0
Mario J. , prije 3 godine

Za svaku pohvalu.

Hvala puno

5,0
Trgovački S. U. Z. , prije 11 mjeseci

Za usluge čišćenja poslovnih prostora smo odabrali servis Taris j.d.o.o. Sve je odlično odrađeno, po dogovoru. Preporučavamo spomenuti servis.

5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje stanova, revizija, računovodstvo, čišćenje ureda, porezni savjetnici, čišćenje apartmana, knjigovodstvene usluge, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, knjigovodstvo, računovodstveni servis, knjigovodstveni servisi, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, porezno savjetovanje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: adaptacija kuće, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, gradnja kuće, agencije za čišćenje, građevinski radovi, obrt za čišćenje, građevinske tvrtke, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, gradnja kuće ključ u ruke, dezinfekcija prostora, gradnja kuće po fazama.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.