Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Kninu

26 izvođača u blizini

Već 399 korisnika iz Knina pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih servisa za čišćenje Knin, 2021

12 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Gordana Š. , prije 11 mjeseci

Na vrijeme je došla, čišćenje odrađeno dobro, korektno i profesionalno.

Puno hvala :D

5,0
Miranda M. , prije 11 mjeseci

Iznenađujuće iskustvo, dugo sam tražila servis za čišćenje i slučajno naletila na Trebam.hr. Među preporukama je bila i gospođa Mirela. Brzo smo se dogovorile. Moram priznati da nisam bila na lokaciji ali mi je snimila sve i po onome što sam vidjela sve se čini super očišćeno.

Najljepša hvala, lp

Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

TARIS j.d.o.o.

4,9
6 ocjena
5,0
Trgovački S. U. Z. , prije 4 mjeseca

Za usluge čišćenja poslovnih prostora smo odabrali servis Taris j.d.o.o. Sve je odlično odrađeno, po dogovoru. Preporučavamo spomenuti servis.

5,0
Marija Ć. , prije 2 godine

Jako detaljno

Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Vlatka M. , prije 1 godinu

Svime sam iznimno zadovoljna, od cijene, kvalitete čišćenja,kompletne usluge.

5,0
Antonio R. , prije 1 godinu

Dobro su odradili. Nemamo ništa za prigovoriti. Stvarno su ok.

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2020

Usluge: obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

Usluge: građevinske tvrtke, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, gradnja kuće ključ u ruke, obrt za čišćenje, adaptacija kuće, dezinfekcija prostora, gradnja kuće, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, gradnja kuće po fazama, čišćenje stanova, građevinski radovi.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.