Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Šibeniku

90 izvođača u blizini

Već 2.939 korisnika iz Šibenika pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih servisa za čišćenje Šibenik, 2022

39 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Ana P. , prije 2 godine

Sve je bilo odlicno! Gospođa je odradila vrhunski posao.

5,0
Gordana Š. , prije 1 godinu

Na vrijeme je došla, čišćenje odrađeno dobro, korektno i profesionalno.

Puno hvala :D

Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Bonina J. , prije 11 mjeseci

Za usluge čišćenja apartmana smo odabrali servis Magic Mop. Jako smo zadovoljni, čista petica. Preporučavamo ovaj servis.

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

TARIS j.d.o.o.

4,9
6 ocjena
5,0
Mario J. , prije 3 godine

Za svaku pohvalu.

Hvala puno

5,0
Trgovački S. U. Z. , prije 11 mjeseci

Za usluge čišćenja poslovnih prostora smo odabrali servis Taris j.d.o.o. Sve je odlično odrađeno, po dogovoru. Preporučavamo spomenuti servis.

5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje stanova, revizija, računovodstvo, čišćenje ureda, porezni savjetnici, čišćenje apartmana, knjigovodstvene usluge, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, knjigovodstvo, računovodstveni servis, knjigovodstveni servisi, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, porezno savjetovanje.

Zatraži ponudu
5,0
Mirjana L. , prije 1 godinu

Izvođač je došao u rekordnom roku. Ttrebala sam uslugu iskopa odmah. Obavio je i dodatnu uslugu dovoza granulata. Cijena je bila kako je dogovoreno. Uglavnom preporučam firmu TIP TOP GRADNJA j.d.o.o.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, građevinski radovi, preuređenje stana, gradnja kuće po fazama, montažni bazeni, kamini za centralno grijanje, pergole, renoviranje stana, ugradbeni bazeni, izrada kamina, poliesterski bazeni, uređenje dvorišta, čišćenje apartmana, izgradnja bazena, nadstrešnice, nadstrešnice za terase.

Zatraži ponudu
4,0
David A. , prije 5 mjeseci

Zadovoljan san sa uslugom servisa Du-ma clean.

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Lučka u. Š. ž. , prije 10 mjeseci

Vrijedna ekipa, sve su odradili po dogovoru. Preporuke za servis Škovacera.

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Gradsko poduzeće d.o.o. , prije 2 godine

Sve super.

Hvala

5,0
Srima X. , prije 7 mjeseci

Agilnost i zainteresiranost te poštivanje dogovora.

Hvala

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Tina Š. , prije 1 godinu

Za preporuku, ljubazni, profesionalni i dobro rade svoj posao.

5+
Godina na tržištu

Usluge: agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

TROLOKVE j.d.o.o.

4,8
3 ocjene
5,0
Danko V. , prije 11 mjeseci

Odličan i veseli tim. Detaljan i odgovoran.

5,0
Mladen T. , prije 10 mjeseci

Za sada sve ok.

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Nada Z. V. , prije 7 mjeseci

Jako pristupačni, odlično odrađen posao.

20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Bojan B. , prije 2 godine

Više nego zadovoljan, svakako preporučam.

5,0
Josip K. , prije 2 godine

Ispoštovala je sve kako smo se dogovorile, sve mi je fotografirala i poslala kako bih imala uvid jer nisam bila tu. Jako sam zadovoljna.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
HGSS S. , prije 2 godine

Bili su odični.

5,0
Udruženje O. S. , prije 1 mjesec

Profesionalna usluga, sve besprijekorno čisto i prema dogovoru.

Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2020

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

SAKPAK,d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Šibenik

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 150

Poštovani, Kuća se iznajmljuje na tjednoj bazi. Dakle uvijek je smjena gostiju subotom pa treba obaviti čiščenje subotom od cca 11,00 sati do 15 sati. Ima gostiju koji ostaju više tjedana pa u međutjednima u subotu treba napraviti tzv. malo čišćenje jer imamo samo dva sata na raspolaganju. Naime gosti ne žele više od dva sata da im netko smeta iako u pravilu oni nisu u to vrijeme u kući nego na moru ili u restoranu. Ovo malo čišćenje podrazumjeva promjenu posteljine, pomest kuću i ako treba ocistiti štednjak, sudoper ili možda koje kupatilo. Uglavnom tu se i ne očekuje temeljito čišćenje. Najvažnija je promjena posteljine te čišćenje nečeg što je evidentno šporko i grubo za vidit. Ima i bazen koji nije vaša obveza. Ispred kuće je veranda sa stolom i stolicama koju treba pomest ili oprat gumom već prema stanju. Posao je sezonski. Mi bi vam javili raspored dolazaka gostiju da se možete organizirati. U naravi to bi bio posao za dvije žene. Kuća se sastoji od: četiri sobe sa kupatilom, dnevni prostor, kuhinja, unutarnje stubište i mali zajednički WC za verandu. , direktor

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica, Skladište, Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 560

Osnovno čišćenje unutrašnjosti objekta koji nije korišten nekoliko godina a koje uključuje uklanjanje paučine, osnovno pranje podova, pranje svih staklenih površina unutarnje i vanjsko, pranje stolarije detaljno unutarnje i vanjsko. Osim istaknutog potrebno je osnovno čišćenje (metenje prašine i paučine) u dodatnim skladišnim prostorima površine m2 i natkrivenim terasama površine 20m2 S odabranim ponuditeljem, nakon stavljanja objekta u funkciju, ugovoriti će se i dodatno detaljno čišćenje prije useljenja te tjedno čišćenje uredskih prostorija površine do m2 odnosno više po dogovoru. Obzirom da rok nije definiran niti je navedeno potrebno obaviti iznimno brzo, pozivamo i manje poslovne subjekte da daju svoju ponudu.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 150

Poštovani, Molim Vas za ponudu usluge održavanje stubišta u zgradi, 4 etaže+prilazna staza sa manjim stepeništem. Površina cca.- m2 Stubište popločeno kamenom, ograda metalna. Usluga je potrebna jednom tjedno tijekom 5.-10. mjeseca. Plaćanje preko računa zajedničke pričuve. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru te se nadamo zajedničkoj suradnji. Lp Adresa objekta: Ulica Jasenova 77c,Žaborić (zgrada iza restorana Veranda).

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 36

Generalno čišćenje kućice u Jadriji prije početka sezone. Obzirom na malu kvadraturu i relativnu zakrčenost prostora sam ću biti prisutan tijekom čišćenja i koordinirati potrebne radove. Podovi su komletno u pločicama. Kuća nije korištena od jeseni. Zatvorena je plastičnom stolarijom sa navučenim komarnicima pa ne očekujem da će biti drugih nečistoća osim prašine.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 110

Poštovani, ja bih ustvari trebala čišćenje apartmana u točno određene termine, ako je moguće: 14.7. = 1 apartman 27.7. = 2 apartmana Mjesto: Grebaštica - Donji Banovci (14 km kod Šibenika) Napomena: Ne trebam redovno čišćenje, niti generalno (za sada). Zanima me cijena po apartmanu (svaki je cca 55 m2, dvosobni s jednom kupaonicom). Lp,

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 30

Dolazimo u Šibenik za par dana, imamo malu garsonijeru u centru, samo jedna sobica sa kuhinjom i wc. Da li je moguća usluga čišćenja tek kad dođemo, otključamo Vam i odemo na sat, dva obaviti što trebamo. Znači mali wc i ta soba, te proprati malo posuđa koje će se koristiti. Godinu dana nitko nije koristio. Hvala unaprijed.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 70

Poštovani, U Bilicama imamo kuću za odmor koju iznajmljujemo (dvokatnica). Zanimaju nas Vaše usluge čišćenja. S obzirom da ne živimo u Bilicama tražimo uslugu čišćenja nakon odlaska turista. Točnije, nakon odlaska turista da se promijeni posteljina i počisti kako bi sve bilo spremno za iduće goste. Na katu je više soba i čište se prilikom izmjene gostiju, a sobe se iznajmljuju zasebno. Koliko bi koštalo ugovaranje takve usluge? Napominjem da ne mogu unaprijed reći datume ni količinu već nam treba usluga u kojoj vas možemo nazvati nakon svakog odlaska turista. Pozdrav

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 80

Poštovana, ja zvivim u Zagrebu a moji roditelji su u Sibeniku. Moja mama je sad nešto bolesna pa nije u mogucnosti da cisti po stanu. Mozda bi za prvi put trebalo napraviti neku generalku pa kasnije odrzavati jednom tjedno. Interesira me da li mozda u vase servisu se moze dobiti i usluga peglanja. Molim Vas da mi napisete cijenu generalnog i jednom tjedno ciscenja. Lijep pozdrav

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 70

Poštovani. Upravo smo u fazi selidbe iz manjeg u veci stan. Pitur je obavio sboj dio, muz jos ima odraditi neke sitne popravke. Stan bi trebalo sad generalno ocistiti kako bi bio spreman za preseljenje. Ja sa dvoje djece to jednostavno ne stignem. Ukoliko budemo zadovoljni, angazirala bih izvodace i kasnije za bar dvaput mjesecno da odrade vremenski zahtjevnija ciscenja. Molim ponude i dogovor mailom. Hvala!

Dezinfekcija prostora

 • Tip prostora: Poslovni prostor

Hitno treba dezinfekcija na lokacijama: Drage 14, kod kolodvora, 2 odjela, oba po m2, operativa i ured ravnatelja. Druga lokacija: Mandalina - Vrnaža pored Policijske postaje, cca 50 m2. Sveukupno cca m2. Imaju već 3 zaražena., u Dragi su 2, a u Mandalini 3 zaražena. To je sve za Lučku upravu ensko anije.