Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Poreču

175 izvođača u blizini
9 na raspolaganju

Već 1.107 korisnika iz Poreča pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih servisa za čišćenje Poreč (Parenzo), 2022

14 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Edita Z. , prije 3 godine

Kvalitetno odrađeno, došla je u dogovoreno vrijeme. Zadovoljna sam.

Provjereni izvođač

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

AMELA j.d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Boris M. , prije 1 godinu

Surađujemo i sve funkcionira kako treba. Zadovoljni smo.

5,0
Ivana A. , prije 1 godinu

Sve korektno odrađuju. Ja sam zadovoljna.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

M. & S. OPTIMUS d.o.o.

4,9
5 ocjena
5,0
Boris P. , prije 7 mjeseci

Sve ok. Kako smo očekivali, tako smo dobili.

5,0
VODOINSTALATER Z. o. z. v. v. K. Z. , prije 2 godine

Zadovoljan sam odabranom tvtkom za dezinfekciju.

Hvala...ali mi nismo odabrani tako da se ta ocijena ne moze odnositi na nas. U slucaju dakjnjih potreba ciscenja javite nam se

5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Zvonimir M. , prije 1 mjesec

Stručan i drži se rokova.

5,0
Vedran D. , prije 2 godine

Odlično odrađen posao, stručan, drži se dogovora.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: vodovodne instalacije, montaža centralnog grijanja, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, bojleri za centralno grijanje, montaža radijatora, servisi za čišćenje, centralno grijanje na drva, čišćenje stanova, centralno grijanje na plin, peći za grijanje, vodoinstalateri, agencije za čišćenje, postavljanje vodovodne instalacije, ugradnja kamina, vodoinstalaterski radovi.

Zatraži ponudu
5,0
Optima B. , prije 5 mjeseci

Sve pohvale za obrt CLEAN L&V!

5,0
Zorica K. , prije 22 dana

Kristina i Dragan Petrović su obavili sve poslove vrlo kvalitetno i u ugovorenom roku. Spremni su pomoći i oko drugih poslova koji nisu bili dogovoreni. Komunikacija na visokom nivou. Preporučujem.

Provjereni izvođač

Usluge: uređenje vrta, vinil podovi, uređenje dvorišta, brušenje i lakiranje parketa, obrt za čišćenje, sanacija parketa, čišćenje stanova, postavljanje laminata, parketari, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, postavljanje parketa, pvc podovi, linoleum, podne obloge, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: iskopi, obrt za čišćenje, iskopi bagerom, uređenje okućnice, čišćenje ureda, uređenje vrta, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, uređenje dvorišta, čišćenje stanova, rušenje objekta, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

EDIN SERVIS j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

PURITY j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: knauf, postavljanje knaufa, knauf pregradni zidovi, knauf majstor, uređenje okućnice, knauf radovi, uređenje vrta, spušteni stropovi, uređenje dvorišta.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Poreč (Parenzo)

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 70

Poštovani, Trebala bih generalno čišćenje obiteljskog stana. Pranje prozora, staklenih stijena, vrata ulaznih i unutarnjih. Pranje podova soba; usisavanje i brisanje prašine ispod kreveta i elemenata u spavaćim sobama, i terase i balkona. Podovi su nam parket, osim u kupaonici, na terasi i balkonu gdje su pločice. Pranje kupaonice; komplet sa sanitarijama (kada, umivaonik, wc školjka), kuhinja samo fronte. Osim navedenog, u dnevnom boravku je kauč na razvlačenje koji bi trebao dubinsko čišćenje. Molimo ponudu. Hvala i pozdrav,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 80 m2

Poštovani, molim vas za okvirnu cijenu čišćenja stana na Finidi. Radi se o stanu od 80 m2 i 20 m2 balkona. Stan se trenutno adaptira, pa će nam biti potrebno čišćenje nakon adaptacije. Stan je potpuno prazan, samo je kuhinja postavljena. Čišćenje će nam biti potrebno krajem 5og mjeseca, ovisno o završetku radova. Hvala vam i lijepi pozdrav.