Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Poreču

152 izvođača u blizini
5 na raspolaganju

Već 872 korisnika iz Poreča pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Poreč (Parenzo), 2021

11 završenih projekata s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Edita Z. , prije 2 godine

Kvalitetno odrađeno, došla je u dogovoreno vrijeme. Zadovoljna sam.

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

MAD HOUSE j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Jelena C. T. , prije 2 godine

Profesionalno

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

AMELA j.d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Ivana A. , prije 1 godinu

Sve korektno odrađuju. Ja sam zadovoljna.

5,0
Boris M. , prije 1 godinu

Surađujemo i sve funkcionira kako treba. Zadovoljni smo.

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

M. & S. OPTIMUS d.o.o.

4,9
5 ocjena
5,0
Ivana K. , prije 5 mjeseci

Sve je ok. Zadovoljni smo servisom za čišćenje M. & S. OPTIMUS d.o.o.

5,0
Boris P. , prije 21 dan

Sve ok. Kako smo očekivali, tako smo dobili.

5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Marija B. , prije 2 godine

Čiste nam tek dva tjedna ali za sada smo zadovoljni.

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Poreč (Parenzo)

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 70

Poštovani, Trebala bih generalno čišćenje obiteljskog stana. Pranje prozora, staklenih stijena, vrata ulaznih i unutarnjih. Pranje podova soba; usisavanje i brisanje prašine ispod kreveta i elemenata u spavaćim sobama, i terase i balkona. Podovi su nam parket, osim u kupaonici, na terasi i balkonu gdje su pločice. Pranje kupaonice; komplet sa sanitarijama (kada, umivaonik, wc školjka), kuhinja samo fronte. Osim navedenog, u dnevnom boravku je kauč na razvlačenje koji bi trebao dubinsko čišćenje. Molimo ponudu. Hvala i pozdrav,