Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Gračacu

15 izvođača u blizini

Već 168 korisnika iz Gračaca pronašlo je izvođača na trebam.hr

6 najboljih servisa za čišćenje Gračac, 2022

12 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,5

5,0
Loranda M. , prije 3 godine

Brzo i kvalitetno očišćen stan.

5,0
Gorana A. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna uslugom. Još je u tijeku ali sve ide po planu i dogovoru. Spasili su me.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

FALCON TRADE j.d.o.o.

4,7
2 ocjene
5,0
Sanja K. V. , prije 2 godine

Odličan rezultat, pristojno ponašanje

4,3
Marijan F. , prije 2 godine

U redu je.

Usluge: čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

DEVIĆ GRUPA j.d.o.o.

4,2
2 ocjene
4,7
Vesna B. , prije 4 godine

Rokovi se poštuju, izašli su mi u pogledu toga ususret. Zasad je sve u redu.

3,7
Andrea K. , prije 4 godine

Mogli su kvalitetnije očistiti.

5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.