Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Generalskom Stolu

46 izvođača u blizini
7 na raspolaganju

Već 76 korisnika iz Generalskog Stola pronašlo je izvođača na trebam.hr

8 najboljih servisa za čišćenje Generalski Stol, 2022

24 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Željka G. , prije 2 godine

Sve je bilo u redu, po dogovoru i u roku.

5,0
Ana-Maria A. , prije 10 mjeseci

Izvođač je bio korektan, poštovao je dogovor, cijena je bila prihvatljiva,a posao vrhunski odrađen. Sve preporuke za firmu KA SERVIS, vl. Dražen Grgas.

Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2021

Usluge: servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Mladen K. , prije 4 godine

Jako sam zadovoljan. Odradili su posao kako je trebalo. Cijena je bila povoljna.

5,0
Dubravka M. , prije 3 godine

Posao je bio dogovoren u roku i cijena je bila kako je bilo dogovoreno. Pohvala.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

HORTIX j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Gordana M. , prije 2 mjeseca

Moram prizati sa sa ovaikvim ljudima još nisam imala priliku surađivati. Sa servisom HORTIX j.d.o.o. dogovoreno je čiščenje ugostiteljskog lokala i sve funkcionira savršeno. Moja preporuka.

Hvala Vam puno na lijepim riječima, sa Vama je također zadovoljstvo surađivati.

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Damir L. , prije 5 mjeseci

Sve je odrađeno bez zamjerke, kvalitetno i brzo. Hvala!

5,0
Ivana B. , prije 1 mjesec

Odličan posao

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Ruža B. , prije 3 mjeseca

Trebalo mi je postavljanje pločica i više nego zadovoljna sam radom i pristupom firme KATINIĆ GRADNJA j.d.o.o. Uz ljubaznost i korektnost daju i prijedloge što bi bila bolja opcija.

Provjereni izvođač

Usluge: postavljanje pločica, bojanje zidova, keramičar, postavljanje keramike, bojanje škole ili vrtića, termo fasade, fasade za kuću, bojanje fasade, popravak fasade, keramičari, izolacija fasade, ličilački radovi, obnova fasada, fasaderi, fasader, soboslikarski radovi.

Zatraži ponudu

ODISEJA j. d. o. o.

5,0
1 ocjena
5,0
Marija N. , prije 2 godine

Sve je bilo po dogovoru ii oko svega smo se uspjeli dogovoriti. Odlični su - od cijene do kvalitete!

Usluge: dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.