Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Rijeci

176 izvođača u blizini
9 na raspolaganju

Već 8.203 korisnika iz Rijeke pronašlo je izvođača na trebam.hr

8 najboljih servisa za čišćenje Rijeka, 2021

34 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,8

VECTOR d. o. o.

5,0
9 ocjena
5,0
Termis d.o.o. , prije 2 godine

Jako smo zadovoljni. Sve pohvale za kvalitetu usluge i profesionalnost.

5,0
Tara A. , prije 2 godine

Odlično očišćeno.

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Anita B. , prije 2 godine

Sve super.

5,0
Petra L. , prije 2 godine

Bili su jako pedantni i vidi se da dobro znaju svoj posao.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Matija J. , prije 1 godinu

Peilagodljivi zahtjevima investitora

Kvalitetnije organizirati prijevoz radnika.

5,0
EPRA d.o.o. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo.

20+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

BELVEDER d. o. o.

5,0
1 ocjena
5,0
ŽUPANIJSKI S. U. R. , prije 11 mjeseci

Za čišćenje smo odabrali BELVEDER d.o.o. Mogućnost rada po pozivu, po satu. Cijena najpovoljnija.

20+
Godina na tržištu
100+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Zgrada D. 7. , prije 1 godinu

Kratko vrijeme suradnje ali smo bili zadovoljni čišćenjem stambene zgrade.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

L.I. Somnium j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Ana K. , prije 1 godinu

Zadovoljna sam čišćenjem apartmana.

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Ivan Š. , prije 6 mjeseci

Preporuka za obrt BLISTAL koji je odradio čišćenje stana. Točnost i predantnost su ono što posebno ističem. Nakon čišćenja nije pronađen niti jedan propust.

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Magda J. K. , prije 5 dana

Profesionalno odrađeno čišćenje. Vrlo ljubazna i prilagodljiva komunikacija. Za svaku pohvalu i preporuku.

Hvala Vam gosp Magda. Jako je lijepo i ugodno surađivati sa Vama.

5,0
Sandra M. , prije 3 sata

Jako pristojni i profesionalni. Iskrena preporuka

Hvala Vam gosp Sandra. Cijenimo Vaše mišljenje i radujemo se daljnjoj suradnji.

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Rijeka

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 68

Generalno čišćenje cijelog stana nakon građevinskih radova. Čišćenje pločica u lođi nakon postavljanja novih. Staklenu stijenu nakon farbanja kao i sve prozore u dvije sobe i kuhinji. Ocistiti cijelu kuhinju, elemente vanjske i unutra kao i izribati koznu klupu i platnene stolice, luster. Ocistiti cijelu kupaonu, plocice, kadu, umivaonik, bide. Ocistiti plocice na podu kuhinje, hodnika i spajze. Oprati 4 komada vrata.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 600

Škola i vrtić, prostorije boravka djece (učionice, vrtićke sobe), stubište (dva kata), hodnici i sanitarni čvorovi. Molimo vas okvirnu ponudu za svakodnevno čišćenje (metenje, pranje podova i sanitarija, prebrisavanje učeničkih klupa). Ukupno prostorija: tri hodnika, jedno stubište, 7 učionica, tri vrtićke sobe, dva dječja sanitarna čvora, dva wc-a za odrasle (manji). Čulina

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 50

Poštovani, molimo ponude za čišćenje ulaza u zgradi na zapadnom dijelu grada. Radi se o trokatnici sa po 2 stana na katu, te dvorišta iza, odnosno ispred zgrade, uz ulazna vrata sa prednje i zadnje strane. Ukoliko je potrebno više detalja, rado ću dostaviti. Unaprijed zahvaljujem, Grgurić

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 150

Poštovani, molim Vas ponudu za čišćenje apartmana s promjenom posteljine. Radi se o tri apartmana u centru Rijeke na adresi Ciottina 10. (2 jednosobna od 45 m2, 1 dvosobni od 60 m2). Sve zajedno 4 kreveta x i 1 pomoćni - kauč na razvlačenje. Učestalost bi mogla biti i veća od jednom tjedno. Unaprijed zahvaljujem!

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 100

Radi se o polunapuštenoj kući u kojoj nitko nije obitavao skoro pa 10 godina, te se svojevremeno pretvorila u odlagalište otpada. Radi se o glomaznom i sitnom otpadu te nakupinama drva i raznih građevinskih materijala. Bilo bi poželjno imati kombi radi odvoza većih komada, te višestruki tim radi efikasnosi.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 82

Čišćenje nakon adaptacijskih radova treba obuhvatiti čišćenje kompletne stolarije (vrata 10kom, pvc prozori 6kom, štokovi), 3,5m duge kuhinje (gornji i donji elementi+pult, iznutra, izvana), usisavanje i pranje podova ukupne površine ca 51m2 (parket 16m2, ker. pločice 35m2), čišćenje sanitarija (wc, kupaonica). Čišćenje obaviti standardnim sredstvima tj. ne treba sterilizacija prostora.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 50

Molim Vas ponudu za temeljito čišćenje stana od 50 kvadrata u Rijeci. Čišćenje bi obuhvaćalo: usisavanje, brisanje prašine, pranje podova u cijelom stanu, čišćenje kuhinje (ormarići unutrašnjost i posuđe) -pranje i postavljanje zavjesa (ukupno 2 kom zavjesa) -pranje prozora Uslugu bi trebalo izvršiti krajem kolovoza/početkom rujna, prema dogovoru. Ukoliko ste zaineteresirani molim da mi se javite s povratnim informacijama. Unaprijed hvala,

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 47

U pitanju je stan u koji bi tek trebalo da se uselim (nema mojih stvari u njemu). Potrebno mi je detaljno čišćenje svega, ispod svakog komada nameštaja i iznutra. Potrebno je oprati i kupaonu i kuhinjicu.. Idelno bi bilo ako bi moglo i dubinsko pranje kauča i madraca na krevetu. Volela bih da sve bude čisto i dezinfikovano pre mog useljenja, ne biram vrstu kemikalija, dokle god se ne oštećuju površine koje se čiste. Stan je u centru grada.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Površina prostora: 85 m2

Bok, Ciscenje stana jednom mjesecno(generalka). U njemu zivi dvoje penzionera te oni ne vide dobro i stari su za velika ciscenja. Htio bi da se sve dobro temeljito ocisti i uredi koliko je to moguce. Zavjese ,navlake za kauce,posteljinu ,sve oprati u stanu dok se bude cistilo.Bice dva dana posla za dvije osobe.Stan je zapusten. Kasnije samo jednom mjesecno odrzavati taj nivo cistoce.Jedna osoba ce biti dostatna za nastavak kroz godinu. Oboje su nepusaci,stan je stariji,namjestaj je star,na podu je linoleum jos uvjek. i treba renovirati sve ,ali nema se za renovaciju pa je tako kako je. Stan je na Brajdi. Javite mi se emailom za ponudu i ja cu vas zvati . Htio bi to da odradi polovicom sest mjeseca i svaki mjesec nakon toga. Nismo firma,tamo mi Tata (75) i Nona (96) zive pa bi htio da im je uredno i cisto. kontakt e-mailom jer sam na brodu i drugoj vremenskoj zoni

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora: 1000 m2

Poštovani, trebali bismo usluge čišćenja za vrijeme korištenja godišnjeg naše čistačice. Radi se o uredima na dva kata - jedan kat tepison, drugi kat parket, 8 wc-a, 2 kuhinje. Vrijeme čišćenja mora biti od 7 do 9 sati ujutro, a za veliko generalno usisavanje dolazak može biti po dogovoru jedan vikend.