Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Rovinju

183 izvođača u blizini
10 na raspolaganju

Već 1.043 korisnika iz Rovinja pronašlo je izvođača na trebam.hr

20 najboljih servisa za čišćenje Rovinj (Rovigno), 2022

36 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

AMELA j.d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Boris M. , prije 1 godinu

Surađujemo i sve funkcionira kako treba. Zadovoljni smo.

5,0
Ivana A. , prije 1 godinu

Sve korektno odrađuju. Ja sam zadovoljna.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

M. & S. OPTIMUS d.o.o.

4,9
5 ocjena
5,0
Boris P. , prije 7 mjeseci

Sve ok. Kako smo očekivali, tako smo dobili.

5,0
VODOINSTALATER Z. o. z. v. v. K. Z. , prije 2 godine

Zadovoljan sam odabranom tvtkom za dezinfekciju.

Hvala...ali mi nismo odabrani tako da se ta ocijena ne moze odnositi na nas. U slucaju dakjnjih potreba ciscenja javite nam se

5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Edita Z. , prije 3 godine

Kvalitetno odrađeno, došla je u dogovoreno vrijeme. Zadovoljna sam.

Provjereni izvođač

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Optima B. , prije 5 mjeseci

Sve pohvale za obrt CLEAN L&V!

5,0
Zorica K. , prije 23 dana

Kristina i Dragan Petrović su obavili sve poslove vrlo kvalitetno i u ugovorenom roku. Spremni su pomoći i oko drugih poslova koji nisu bili dogovoreni. Komunikacija na visokom nivou. Preporučujem.

Provjereni izvođač

Usluge: uređenje vrta, vinil podovi, uređenje dvorišta, brušenje i lakiranje parketa, obrt za čišćenje, sanacija parketa, čišćenje stanova, postavljanje laminata, parketari, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, postavljanje parketa, pvc podovi, linoleum, podne obloge, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Morana R. , prije 28 dana

Jako sam zadovoljna i još uvijek surađujemo.

5,0
Vibrobeton , prije 20 dana

Super su, čista petica.

Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Marija B. , prije 3 godine

Čiste nam tek dva tjedna ali za sada smo zadovoljni.

5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Branislava S. T. , prije 11 mjeseci

Jako ljubazna Antonija. Ostavila izvrstan utisak. Čuvam njen broj mobitela. Preporuke za servis Atta.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Usluge: servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

LIMPO MONDO j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Helena B. , prije 1 godinu

Sve vrhunski profesionalno. LIMPO MONDO j.d.o.o. je dobar servis za čišćenje.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Vila L. (. D. Z. S. , prije 7 mjeseci

Vrlo smo zadovoljni sa uslugom obrta HAPPY!

Provjereni izvođač

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
4,7
Halilovic V. , prije 9 mjeseci

Krajnje profesionalni i kompetentni.

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Davor J. , prije 1 godinu

Nekoliko mjeseci smo u suradnji i sve super funkcionira. Poštuju dogovor i posao čišćenja obavljaju korektno.

Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Jasmina , prije 5 mjeseci

Vrlo ljubazni!

5,0
Sanela O. , prije 7 mjeseci

Ocjena: izvrstan za BUBIĆ, zajednički obrt za uslužne djelatnosti, vl. Damir Bubić i Edita Mendiković Bubić.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Zvonimir M. , prije 1 mjesec

Stručan i drži se rokova.

5,0
Vedran D. , prije 2 godine

Odlično odrađen posao, stručan, drži se dogovora.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: vodovodne instalacije, montaža centralnog grijanja, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, bojleri za centralno grijanje, montaža radijatora, servisi za čišćenje, centralno grijanje na drva, čišćenje stanova, centralno grijanje na plin, peći za grijanje, vodoinstalateri, agencije za čišćenje, postavljanje vodovodne instalacije, ugradnja kamina, vodoinstalaterski radovi.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

L. & LEAN j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, uređenje dvorišta, uređenje vrta, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, uređenje okućnice, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.