4 ocjene za tvrtku M. & S. OPTIMUS d.o.o.

4.7 / 5
Laura S. M. - prije 1 godinu
Profesionalnost u svakom pogledu (u ophođenju, urednost, samostalnost i brzina pri radu).Kratko je vrijeme suradnje i posebne okolnosti, stoga je teško ukazivati na poboljšanje - tržište rada stoji.
5.0 / 5
Infobip d.o.o. - prije 1 godinu
Posao još nije dogovoren, odgodili smo zbog trenutne situacije ali definitivno ćemo se vratiti na Optimus kada uslugu bude moguće izvršiti. Vrlo smo zadovoljni profesionalnim pristupom.
Odgovor izvođača
Hvala vam
5.0 / 5
Ivana K. - prije 2 mjeseca
Sve je ok. Zadovoljni smo servisom za čišćenje M. & S. OPTIMUS d.o.o.
5.0 / 5
VODOINSTALATER Z. o. z. v. v. K. Z. - prije 1 godinu
Zadovoljan sam odabranom tvtkom za dezinfekciju.
Odgovor izvođača
Hvala...ali mi nismo odabrani tako da se ta ocijena ne moze odnositi na nas. U slucaju dakjnjih potreba ciscenja javite nam se

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 600
Poštovani, potrebno je čišćenje u predvečernjim satima. Poželjno dvije osobe u periodu od 16.00 h - 18.00 h. Svaki dan se prazne koševi za smeće, operu wc-i (sanitarije i pod), čajne kuhinjice (radna ploha i pod), stubište, za jednu etažu (ca. m2) pod se pere svakodnevno, a kod ostalih etaža 2-3 puta tjedno. Jednom tjedno potrebno usisavanje. Prašina se briše sa stolova za sastanke i dostupnih i praznih polica.Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 35
Poštovani, Trebalo bi mi generalno čišćenje stana do cca 40m2 . Stan je na 4. katu na Trgu Bana Jelačića , Zagreb. Trebam se useliti u njega čim prije. Treba uglavnom, srediti problem kao što je prašina, ormari , radijatori , parket i trosjed . Nema puno radnih površina, ali detaljno brisanje istoga mi treba uključujući pranje prozora i vrata. S poštovanjem ,
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 55
Poštovani, dana 01.05. imam dogovoreno iseljenje iz stana veličine 55m2 i želio bih prije toga angažirati uslugu generalnog čišćenja. Molim Vas da mi pošaljete najbolju ponudu te informaciju kada ste raspoloživi za čišćenje. Adresa stana je: Kalinovica 7 (Knežija) Unaprijed hvala na brzom odgovoru! Lijep pozdrav.
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 165
Poštovani, čišćenje se obavlja jednom tjedno i to bi bilo najbolje subotom. Radno vrijeme društva je od 18,00-20,30 od ponedjeljka do petka. Osim što u to vrijeme radi kancelarija održavaju se i sastanci sekcija, predavanja i to traje do 10,00 sati a nekad i duže. Ured se sastoji od velike dvorane s malim hodnikom, onda ima veći hodnik, dvije sobe za sastanke, kancelarije, WC-a , male čajne kuhinjice,treba prozore oprati barem jednom mjesečno8dosta su visoki i nezgodno za dohvatiti). Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Hrvatski Leskovac
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 300
Poštovani, čišćenje bi uključivalo pranje podova, brisanje prašine s namještaja i rasvjetnih tijela, po potrebi pranje prozora, vrata, po potrebi čišćenje radijatora, uglavnom, unutrašnjost kuće (stambeni prostor). U sklopu kuće je garaža i tavan, popločeni i čišćenje je potrebno periodično. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Poštovani, molim ponudu za usluge čisćenja stana .Stan je odrzavan ali cimer se seli i dolazi novi i to bi rijesio na ovaj nacin jer nikako ne stignem jer radim cijele dane . Stan se sastoji od dvije sobe s dnevnim boravkom kuhinjom,dva balkona (jedan je jako prljav i dolazi nova tenda pa bi to nekako rijesio). Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 100
Poštovani, riječ je o galerijskom prostoru KUC Travno od 50 m2 te dva ureda, čajnoj kuhinji i sanitarnom čvoru, također od 50 m2. Trebalo bi nam čišćenje dvaput tjedno, utorkom i petkom po 4 sata (od 9 do 13 sati). Podne obloge su parket i laminat. Servis za čišćenje bismo angažirali od 15.5. do daljnjega.
Servisi za čišćenje, Obrt za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Poštovani, potrebno mi je sutra generalno čišćenje stana od 60 m2. Dakle, pod tim podrazumijevam i čišćenje kuhinje (elementi izvana i iznutra, pod, frižider izvana, plinski štednjak izvana te iznutra pećnicu), kupaonice (pod), hodnika (pod). Stakla i zavjese ne treba čistiti, to ću uraditi sama. Potrebno je očistiti sve podove osim dječje sobe koju uopće ne treba čistiti.
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 161
Poštovani, bit će potrebno fino čiščenje prostora nakon završetka svih radova, a kao priprema za primopredaju objekta Investitoru. Stavka obuhvaća čiščenje i pranje podova, zidnog opločenja, vrata, prozora, sanitarnih uređaja.Riječ je o 84m2 podova,ali ima i zidnih pločica stoga je kvadratura uvećana za tu površinu. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom mjesečno
Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
Površina prostora (u m2): 250
Poštovani, radi se o čišćenju stepeništa stambene zgrade u centru Primorskoj ulici broj 17. Čišćenje bi bilo klasično. Jednom mjesečno pometanje, pranje te brisanje prašine. Zgrada ima 14 stanova od toga 3 kata plus prizemlje i podrum,točnu površinu ne znam. Stara je i dosta zapuštena te bi trebalo par mjeseci održavanja dok se ne dovede u red. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav