Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Zadru

72 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 4.402 korisnika iz Zadra pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Zadar, 2021

38 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,7

BE CLEAN j.d.o.o.

4,6
18 ocjena
5,0
Tena S. , prije 3 mjeseca

Izvođač je obavio posao brzo i efikasno, sve je bilo kako smo se dogovorili, i još bolje! Paze na sve detalje i nisu propistili ništa, čak i ako nisam možda napomenula. Prezadovoljna sam uslugom! Preporuka za servis Be Clean.

5,0
CTBA d.o.o. , prije 1 godinu

Uspjeli smo dogovoriti čišćenje i zadovoljni smo odrađenim.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

DEVIĆ GRUPA j.d.o.o.

4,2
2 ocjene
4,7
Vesna B. , prije 4 godine

Rokovi se poštuju, izašli su mi u pogledu toga ususret. Zasad je sve u redu.

3,7
Andrea K. , prije 4 godine

Mogli su kvalitetnije očistiti.

5+
Godina na tržištu

Usluge: dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Renata S. , prije 3 godine

Mladi ljudi koji se trude raditi i zaraditi i za sebe i za svoje radnike. Cijene prihvatljive. Za svaku pohvalu!

5,0
Guliver Z. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna čišćenjem, moje tople preporuke.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

FALCON TRADE j.d.o.o.

4,7
2 ocjene
5,0
Sanja K. V. , prije 2 godine

Odličan rezultat, pristojno ponašanje

4,3
Marijan F. , prije 2 godine

U redu je.

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Srima X. , prije 18 dana

Agilnost i zainteresiranost te poštivanje dogovora.

Hvala

5,0
Gradsko poduzeće d.o.o. , prije 1 godinu

Sve super.

Hvala

Provjereni izvođač

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

TARIS j.d.o.o.

4,9
6 ocjena
5,0
Trgovački S. U. Z. , prije 4 mjeseca

Za usluge čišćenja poslovnih prostora smo odabrali servis Taris j.d.o.o. Sve je odlično odrađeno, po dogovoru. Preporučavamo spomenuti servis.

5,0
Marija Ć. , prije 2 godine

Jako detaljno

Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

MELURA d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

BOROVI POTOCI d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Zadar

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 225

Poštovani, molim ponudu za čišćenje Stan 35m2 plus terasa 30m2 Stan 52m2+ terasa+30m2 Stan 69m2+terasa 20m2 Stan 69m2+ terasa 20m2 Terasa vanjska zajednička popločena pločicama kao i sve druge terase m2 Stubiste u zgradi s 3 etaže U svim stanovima su parketi i pločice u kupaonama Ja sam na putu, molim vas slobodno kontakt na mail. Trebalo bi početi oko 1.7., termin čišćenja je od 10h do 15h dnevno kad nema gostiju u apartmanima. Ako možete dati ponudu kada su gosti bili samo jedan dan/noćenje u aaprtmanu i kada su duže vrijeme.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 659

Poštovani, Molila bih vas da nam pošaljete ponudu za čišćenje poslovnih prostora Luke d.d. . Poslovni prostori se nalaze u dva objekta koja su u neposrednoj blizini. Jedan je Uprava Društva, a drugi je uredi od komitenata. Prizemlje / ulaz Uprava Društva - kancelarija portira i hodnik na stubište – 45 m2 - stubište za kat 12 m2 - garderobe vozača sa 2 wc-a – 47 m2 1. kat / Uprava Društva - 15 ureda – m2 - 2 wc-a – 7 m2 - hodnik – m2 Špedicija (1 kat.) - hodnik – m2 - 2 wc-a – 7 m2 UREDI, SVLAČIONE, WC-i : m2 HODNIK, STUBIŠTE: m2 UKUPNO m2 Za urede Upravne zgrade potrebno je svakodnevno čišćenje, za drugi objekt tri puta tjedno. Molimo navesti u ponudi da li se uključuje vas materijal za sanitarne čvorove (papir, sapun, mirisi i dr.), ako da pošaljite nam jednu koja uključuje i jednu koja ne uključuje.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Prodavaonica
 • Površina prostora (u m2): 200

Postovani, Za potrebe firme trebala bih angažirati agenciju za ciscenje poslovnog prostora ( u pitanju su radnje Springfield I Women’s Secret na podrucju Zagreba ali I drugih gradova u Hrvatskoj, Rijeka, Zadar, Split, Osijek). Trenutno imamo 16 radnji (od toga 7 u Zagrebu) Površine su -m2 .I trebalo bi nam ciscenje od nekih 2 sata svaki dan prije otvaranja radnje,( prasina, usisavanje, ponekad izlog itd). Mozete li molim vas da nam posaljete svoju ponudu. Mozete me kontaktirati putem mejla ili telefonom za sve nedoumice. Hvala unapred. Srdacno

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 140

Postovani, molim da mi se ucini ponuda za ciscenje dva apartamana, jedan povrsine od oko 80 m2, drugi oko 60 m2, nakon boravka turista, jednom tjedno, ili jednom, kompletno ciscenje, sa pranjem posteljine. Lokacija, Sabunike, oko 15 km od Zadra. Ciscenje bi bilo svake, ili svake druge subote, oba apartmana se nalaze u jednom objektu.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 52

Stan nije očišćen zadnja dva mjeseca, nije bio iznajmljivan nego samo povremeno koristen kod dolazaka u Zadar. Kako se koristi i kao atelje (slikarstvo) ima dosta platana i boja koji ce biti sklonjeni na balkon da ima pristupa svim podovima. Potrebno je očistiti kupaonu, kuhinju, podove i prozore, prašinu s polica...prebrisati unutrašnja i ulazna vrata.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 102

Poštovani, radi se o trosobnom stanu s velikim dnevnim boravkom i dvije zatvorene lođe koji bi se kontinuirano čistio dva puta mjesečno. Ukućani su dosta zaposleni i radi posla dosta odsutni te nisu u mogućnosti redovito održavati stan. Čišćenje podrazumijeva pranje podova, brisanje prašine, čišćenje prozora, te kuhinjskih elemenata i aparata kao i pranje kupaila i svih pločica. Molim ponudu. Hvala

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 200

Postovani Trebala bi vasu ponudu za ciscenje vile. Vila ima m2 na dvije etaze. 5 soba i 5 kupaona, kuhinja sa dnevnom..drustvena prostorija od 15m2 sa biljarom i tv.Normalni prozori i vrata..ne treba bazen ni vrt..samo terasu sa stolom 30 m2 .Zanima me vasa cijena ciscenja nakon odlaska gostiju, koliko vam vremenski treba za pocistit..koliko zena vam cisti. Gosti odlaze u 10 a drugi dolaze u 16 h. Vila jos nije zavrsena..nadamo se da cemo je zavrsit. Sa postovanjem

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 53 m2

Stan je na prvom katu dvokatne zgrade na podrucju Visnjik 1. Prilaz je stepenicama sa prostrane ulice na kojoj se moze parkirati bez problema. Stan je ispraznjen od vecine sitnih stvari. Preostalo je jos nekoliko vreca/kutija raznih stvari koje se racunaju kao otpad i trebaju biti uklonjene. Na terasi ispred ulaza stana nalaze se neki stari papiri koji takodjer trebaju biti uklonjeni kao otpad. U stanu je preostao namjestaj (dva ormara za odjecu u kojima je odjeca koja se treba ukloniti, jedan manji regal, dva kreveta, dva nocna ormarica, psiha, dva kauca, te nekoliko polica) koji treba kompletno ukloniti. Namjestaj je star, ali u dobrom stanju, no mi nemamo potrebu za njim. Onaj tko ga odnese, moze ga baciti, prodati, ili slicno. Nakon uklanjanja sitnih i krupnih stvari, stan treba temeljito ocistiti i pripremiti za renovaciju. Nije potrebno uklanjati podne ili zidne obloge, niti elemente u kupatilu. Potrebno je samo solidno ciscenje. Unaprijed hvala na ponudi! Pozdrav!

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
 • Površina prostora: 325 m2

Trebam čišćenje (poželjno strojevima, ali ako netko može detaljno to ručno napraviti, to je uredu) nakon radova u prostoru koji bi bio namijenjen za apartmane. Radovi bi uključivali (generalno i detaljno) čišćenje podova i parketa, prozora izvana i iznutra, vrata i 12 malih kupatila. Čišćenje bi trebali što je prije moguće.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora: 100 m2

Pozdrav, zanima me vaša usluga čišćenja u našoj apartmanskoj vili u Kozinom Zadru. Čišćenje stana za klijente svake subote od 10-16 sati. Hvala na odgovoru Pozdrav, ovo su apartmani, vila ima 4 etaže u 3 apartmana, svaki apartman ima različit broj kreveta, molimo pogledajte web stranicu www.villateresa.cz- ako nazovete ne razumijem hrvatski, možemo li komunicirati wtsap ili e-poštom