Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Slunju

42 izvođača u blizini
6 na raspolaganju

Već 207 korisnika iz Slunja pronašlo je izvođača na trebam.hr

5 najboljih servisa za čišćenje Slunj, 2022

10 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Zdenka Ć. , prije 6 mjeseci

Koristila sam uslugu krečenja od strane Krešimira Oršanića i vrlo sam zadovoljna kako je izveo radove odnosno okrečio sve prostorije u mojoj kući. Preporučavam.

Provjereni izvođač

Usluge: drvene ograde, aluminijske ograde, bojanje zidova, ograde za dvorište, staklene ograde, čišćenje ureda, inox ograde, servisi za čišćenje, bojanje fasade, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, pvc ograde, agencije za čišćenje, soboslikari, metalne ograde, soboslikarski radovi.

Zatraži ponudu
5,0
Željka G. , prije 2 godine

Sve je bilo u redu, po dogovoru i u roku.

5,0
Ana-Maria A. , prije 10 mjeseci

Izvođač je bio korektan, poštovao je dogovor, cijena je bila prihvatljiva,a posao vrhunski odrađen. Sve preporuke za firmu KA SERVIS, vl. Dražen Grgas.

Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2021

Usluge: servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Mladen K. , prije 4 godine

Jako sam zadovoljan. Odradili su posao kako je trebalo. Cijena je bila povoljna.

5,0
Dubravka M. , prije 3 godine

Posao je bio dogovoren u roku i cijena je bila kako je bilo dogovoreno. Pohvala.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

VA-JO j.d.o.o.

 
0 ocjena
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.