Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Vojniću

50 izvođača u blizini
6 na raspolaganju

Već 91 korisnika iz Vojnića pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih servisa za čišćenje Vojnić, 2022

30 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Željka G. , prije 2 godine

Sve je bilo u redu, po dogovoru i u roku.

5,0
Ana-Maria A. , prije 10 mjeseci

Izvođač je bio korektan, poštovao je dogovor, cijena je bila prihvatljiva,a posao vrhunski odrađen. Sve preporuke za firmu KA SERVIS, vl. Dražen Grgas.

Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2021

Usluge: servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Mladen K. , prije 4 godine

Jako sam zadovoljan. Odradili su posao kako je trebalo. Cijena je bila povoljna.

5,0
Dubravka M. , prije 3 godine

Posao je bio dogovoren u roku i cijena je bila kako je bilo dogovoreno. Pohvala.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

HORTIX j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Gordana M. , prije 2 mjeseca

Moram prizati sa sa ovaikvim ljudima još nisam imala priliku surađivati. Sa servisom HORTIX j.d.o.o. dogovoreno je čiščenje ugostiteljskog lokala i sve funkcionira savršeno. Moja preporuka.

Hvala Vam puno na lijepim riječima, sa Vama je također zadovoljstvo surađivati.

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Karolina C. , prije 1 godinu

Izvodjac je obavio posao po dogovoru, profesionalno, ljubazno

Usluge: obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Damir L. , prije 5 mjeseci

Sve je odrađeno bez zamjerke, kvalitetno i brzo. Hvala!

5,0
Ivana B. , prije 1 mjesec

Odličan posao

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Mato K. , prije 2 godine

Poštivao je dogovor.

Ne žuriti previše na uštrb kvalitete.

5,0
Dijana J. , prije 3 godine

Bili su jako ljubazni, uključujući vlasnika i djelatnike firme, sve je izvrsno odrađeno! Svaka pohvala!

10+
Godina na tržištu
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: spušteni stropovi, sjenila, knauf radovi, venecijaneri, rolo zavjese, žaluzine, komarnici, tende, postavljanje knaufa, knauf, rolete, knauf pregradni zidovi, grilje, knauf majstor, vanjske žaluzine.

Zatraži ponudu

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

RD-PROJEKT j.d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, ličilac, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, soboslikarski radovi, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, ličilački radovi, bojanje fasade, čišćenje poslovnih prostora, bojanje zidova, bojanje škole ili vrtića, soboslikari.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.