Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Vojniću

68 izvođača u blizini
7 na raspolaganju

Već 102 korisnika iz Vojnića pronašlo je izvođača na trebam.hr

12 najboljih servisa za čišćenje Vojnić, 2022

39 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,8

5,0
Animation A. , prije 3 dana

Sve je bilo u skladu s dogovorom.

5,0
Ivana R. S. , prije 3 dana

Savršeno, nemam zamjerke.

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Željka G. , prije 2 godine

Sve je bilo u redu, po dogovoru i u roku.

5,0
Ana-Maria A. , prije 1 godinu

Izvođač je bio korektan, poštovao je dogovor, cijena je bila prihvatljiva,a posao vrhunski odrađen. Sve preporuke za firmu KA SERVIS, vl. Dražen Grgas.

100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2021

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Mladen K. , prije 5 godina

Jako sam zadovoljan. Odradili su posao kako je trebalo. Cijena je bila povoljna.

5,0
Dubravka M. , prije 3 godine

Posao je bio dogovoren u roku i cijena je bila kako je bilo dogovoreno. Pohvala.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

HORTIX j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Gordana M. , prije 9 mjeseci

Moram prizati sa sa ovaikvim ljudima još nisam imala priliku surađivati. Sa servisom HORTIX j.d.o.o. dogovoreno je čiščenje ugostiteljskog lokala i sve funkcionira savršeno. Moja preporuka.

Hvala Vam puno na lijepim riječima, sa Vama je također zadovoljstvo surađivati.

Usluge: čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Karolina C. , prije 1 godinu

Izvodjac je obavio posao po dogovoru, profesionalno, ljubazno

5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Ivana B. , prije 8 mjeseci

Odličan posao

5,0
Jelena R. , prije 9 mjeseci

Iznimno brzo su odgovorili na upit, te su ubacili čišćenje u raspored s obzirom na kratke rokove kojima sam raspolagala, a u kojima se posao mogao obaviti.

10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Dijana J. , prije 4 godine

Bili su jako ljubazni, uključujući vlasnika i djelatnike firme, sve je izvrsno odrađeno! Svaka pohvala!

5,0
Franjo S. , prije 2 mjeseca

Sve super i u roku odrađeno.

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: knauf pregradni zidovi, knauf, knauf radovi, postavljanje knaufa, spušteni stropovi, knauf majstor.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

RD-PROJEKT j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, ličilac, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, ličilački radovi, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, bojanje fasade, bojanje zidova, obrt za čišćenje, soboslikarski radovi, bojanje škole ili vrtića, soboslikari.

Zatraži ponudu

Usluge: prijenosne klime, servis klime, montaža klime, klima uređaj, čišćenje stanova, ugradnja klime, pokretna klima, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, inverter klima, klime, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.