Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Benkovcu

97 izvođača u blizini
5 na raspolaganju

Već 319 korisnika iz Benkovca pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Benkovac, 2021

40 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,6

FALCON TRADE j.d.o.o.

4,7
2 ocjene
5,0
Sanja K. V. , prije 2 godine

Odličan rezultat, pristojno ponašanje

4,3
Marijan F. , prije 2 godine

U redu je.

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Srima X. , prije 1 mjesec

Agilnost i zainteresiranost te poštivanje dogovora.

Hvala

5,0
Gradsko poduzeće d.o.o. , prije 1 godinu

Sve super.

Hvala

Provjereni izvođač

Usluge: obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Renata S. , prije 3 godine

Mladi ljudi koji se trude raditi i zaraditi i za sebe i za svoje radnike. Cijene prihvatljive. Za svaku pohvalu!

5,0
Guliver Z. , prije 3 godine

Jako sam zadovoljna čišćenjem, moje tople preporuke.

5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

DEVIĆ GRUPA j.d.o.o.

4,2
2 ocjene
4,7
Vesna B. , prije 4 godine

Rokovi se poštuju, izašli su mi u pogledu toga ususret. Zasad je sve u redu.

3,7
Andrea K. , prije 4 godine

Mogli su kvalitetnije očistiti.

5+
Godina na tržištu

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

BE CLEAN j.d.o.o.

4,7
19 ocjena
5,0
Petra K. B. , prije 27 dana

Brz odaziv u hitnoj situaciji, Fleksibilnost, snalažljivost u otežanim uvjetima rada, odlično obavljen posao i prije roka, odlična ekipa! Visoka preporuka!

5,0
Tena S. , prije 4 mjeseca

Izvođač je obavio posao brzo i efikasno, sve je bilo kako smo se dogovorili, i još bolje! Paze na sve detalje i nisu propistili ništa, čak i ako nisam možda napomenula. Prezadovoljna sam uslugom! Preporuka za servis Be Clean.

20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

TARIS j.d.o.o.

4,9
6 ocjena
5,0
Trgovački S. U. Z. , prije 6 mjeseci

Za usluge čišćenja poslovnih prostora smo odabrali servis Taris j.d.o.o. Sve je odlično odrađeno, po dogovoru. Preporučavamo spomenuti servis.

5,0
Marija Ć. , prije 2 godine

Jako detaljno

Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
4,0
David A. , prije 6 dana

Zadovoljan san sa uslugom servisa Du-ma clean.

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

AIR NET d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: električar, dizajn web stranice, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, elektroinstalacije, elektroinstalater, izrada web stranica, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, izrada web trgovine, izrada internet stranica, čišćenje apartmana, izrada web shopa, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, iskopi, iskopi bagerom, čišćenje apartmana, rušenje objekta, obrt za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.