SPUŽVICA, obrt za usluge, vl. Marica Pilaš

Požega
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
5,0
1 ocjena

1 ocjena za tvrtku SPUŽVICA, obrt za usluge, vl. Marica Pilaš

Ocjene

5,0
Ivanka M. , prije 3 godine

Odabrani izvođač se držao dogovorene cijene i roka.

Usluge: Obrt za čišćenje, Agencije za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora, Čišćenje stanova, Dezinfekcija prostora, Čišćenje apartmana, Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda

Drugi izvođači u blizini Požege

Druge usluge u Požegi i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 40

Poštovani , treba mi generalno čiščenje stana radi preseljenja . Stan ima kuhinju , kupatilo , dnevni prostor i malu lođu . Ja sam trenutno u dalmaciji ali bi odmah došla u Zagreb jer moram stan vratiti vlasnicima čist i uredan . U stanu je živio student tri godine. Molim vas što hitnije odgovor i ponudu .

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 240

Pozdrav, radi se o poslovnom prostioru veličine kvadrata. Nema namještaja. Treba napraviti generalno čišćenje (podovi, prozori, staklene stijene, sanitani čvorovi) nakon radova (postavljanje podova i krečenje). Molim ponudu s cijenom po satu i aproksimativno cijeli posao. Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju. lp, Klaudia

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 50

Imam prazan stan u kojem bi trebalo ocistiti sljedece: - Ormare (unutra i van, 2 ugradbena ormara) - Kuhinju (unutra i van) - Brisanje stokova i vrata (5 komada) - Podove (ciscenje) - Tereasa (12m2 - ciscenje podova) - Ciscenje grilja - Ciscenje prozora Vrijeme izvedbe (1 ili 2 dana, ovisno kako je lakse izvrsitelju)

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 24

Potrebno hitno generalno čiščenje malog stana od 24 kvadrata s terasom. Potrebno oprati prozore i klupice na prozorima, balkonska vrata, vrata, podove, suđe,pećnicu i elekrtičnu ploču za kuhanje, mali frižider, kompletnu kupaonicu dobro očistiti, ima kamenca na tuš kabini i pipi, u wc školjci. Dio namještaja i suđa je potpuno novi (većina), ali pećnica i električna ploča za kuhanje su korišteni te ima zagorenih ostataka. U stanu nema usisavača ni sredstava za čiščenje.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Prodavaonica
 • Površina prostora (u m2): 500

Tražimo ozbiljnu firmu za čišćenje poslovnice od m2. Poslovnica , adresa Vrankovec 1, DESIGNER OUTLET . Ponuda mora sadržavati troškove čišćenja 6x tjedno cijelog prodajnog prostora ( brisanje i pranje podova te namještaja po potrebi ), 2x mjesečno staklene površine cijelih izloga dužinom poslovnice. Postoji mogućnost stavljanja u ugovor čišćenje tijekom cijele godine.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 120

Imamo potrebu čišćenja poslovnog prostora na adresi Kneza Mislava 7 2 puta tjedno. Ured radi od 8 do 16 od ponedjeljka do petka. Imamo nekoliko manjih ureda koje je potrebno pomest i obrisat pod i prašinu. Ured od knjigovođe (2 stola cca 10 m2), ured od direktorice (1 stol,cca 15m2), ured od administracije (veliki stol cca 20m2), ured koordinatora i prevoditelja (4 stola cca 25m2 ), ured predsjednice i tajnice (2 stola cca 20m2) , stepenište , ulay, čajna kuhinja i 2 wc-a (cca 25m2). Mogućnost dobivanja ključa za čišćenje prije 8 ili iza 16h.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 250

Poštovani, ljubazno Vas molim da nam dostavite ponudu za čišćenje poslovnog prostora sukladno sljedećim podacima. Radi se novoosnovanoj firmi d.o.o. koja je tek uselila u proctor veličine cca m2. U firmi nas je trenutno 4, te se većina prostora ne koristi. Imamo 6 ureda, 3 balkona,2 wc i kuhinju. Trenutno koristimo 3 ureda, ostali su prazni te skupljaju prašinu koju je potrebno počistiti pri svakom dolasku. Od čišćenja nam je potrebno - usisavanje i pranje parketa cijelog ureda, uredskih stolova, vrata i svih vanjskih uredskih površina - staklenih stolova i ostalih staklenih površina po potrebi - čišćenje sanitarija -čišćenje kuhinje, kuhinjskih površina (vanjskih i unutarnjih), mikrovalne, frižidera. Sav materijal za čišćenje mi osiguravamo, eventualno potrebnu opremu vi, iako imamo više-manje sve potrebno. Čišćenje bi za početak bilo 1x tjedno (petkom) oko 3h. Znači 12h mjesečno. Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 52

Poštovani,uskoro se selim u stan kojeg bi trebalo prije detaljno očistit.U stanu se nikako nije živjelo,nego se radilo 7g.i ima jako puno prasine.Potrebno je detaljno očistit pvc stolariju,prozore,balkon,balkonska vrata,rolete,namjestaj iznutra i iza namjestaja,podovi ,plocice,komplet kuhinja,kupaonica,kemijsko čišcenje tapicirane kutne i madraca,štokovi i vrata u stanu i očistiti sa zidova prašinu. Stan se nalazi u Kornatskoj .

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 70

Poštovana, trebamo početno čišćenje praznog stana koji je u novoj zgradi, još nije useljen, sastoji se od 3 manje sobe, male kuhinje, kupatila i WC-a, pa bi prije useljenja trebalo oprati prozore, pločice u kupatilu, WC-u i kuhinji, te podove. Zatim bismo nakon useljenja trebali čišćenje jednom mjesečno. S obzirom da nismo još doselili u stan, a nismo iz Zg, trebali bi se dogovoriti za konkretan datum. Možete li planirati prvo čišćenje za 18.07. prije podne? Molim ponudu.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 65

Svakodnevno usisavanje i pranje podova, čiščenje sanitarnog inventara i po potrebi punjene dozatora sapuna i nosaća papira, brisanje stolova, pranje stakala na ulaznim vratima, uklanjanje paučine, pražnene koševa za smeće te odnošenje i razvrstavanje otpada i ambalaže. Po potrebi brisanje prašine sa namještaja i ostalog inventara, pranje prozora.