Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Varaždinu

105 izvođača u blizini
11 na raspolaganju

Već 3.546 korisnika iz Varaždina pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Varaždin, 2021

22 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Jelena S. , prije 10 mjeseci

Svoj posao obavljaju u dogovorenom roku. Komunikativni su, simpatični, prilagodljivi našim potrebama te temeljni u izvršavanju svojih radnih zadataka. Svojom efikasnošću i spretnošću čine naše poslovne prostorije ugodnijima za rad. Zaslužuju sve naše pohvale i preporuku za daljnji rad i suradnju.

5,0
Državni u. z. r. V. , prije 10 mjeseci

Jako smo zadovoljni suradnjom s CLEANING SOLUTIONS j.d.o.o. Kvalitetno održavanje ureda čistim.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Tena L. , prije 2 mjeseca

Za usluge čišćenja sam odabrala servis Perfettamente. Jako sam zadovoljna, sve je odlično i detaljno odrađeno. Još jednom sam ih angažirala nakon ovih prvih radova. Preporučavam. detaljni, ponovno sam i zvala

5,0
Melanija K. , prije 6 mjeseci

Sve je bilo tip-top. Preporučam obrt za usluge čišćenja Perfettamente. Vrlo susretljivi i ljubazni.

Provjereni izvođač

Usluge: uređenje dvorišta, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, uređenje okućnice, uređenje vrta, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Nikea P. H. , prije 2 godine

Zadovoljna sam uslugom čišćenja, nisam imala nikakve zamjerke.

4,7
Mirjana M. , prije 2 godine

Sve je odrađeno prema dogovorenom roku i dogovorenoj cijeni. Dio posla koji nije bio izričito naglašen je također bio odrađen. Zbog velike žurbe, manji dio nije bio očišćen. Nakon kontrole, izvođač je još jednom došao i odradio sve do kraja.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Sanja R. , prije 2 godine

Sve prošlo u najboljem redu, jako sam zadovoljna.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

GRABAR d.o.o.

4,3
1 ocjena
20+
Godina na tržištu
30+
Broj zaposlenih

Usluge: vodoinstalaterski radovi, postavljanje vodovodne instalacije, servisi za čišćenje, odštopavanje odvoda, vodoinstalateri, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje ureda, vodovodne instalacije, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
LJILJANA M. , prije 1 godinu

Generalno čišćenje stana napravljeno po dogovoru, nemam što nadodati osim da je dobro.

Provjereni izvođač

Usluge: agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Elektromehanik S. , prije 1 godinu

Super je sve odrađeno, izuzetno sam zadovoljna njihovom uslugom čišćenja. Angažirali smo ih dugoročno i veselim se budućoj suradnji. Definitivno servis za čišćenje koji bih svima dalje preporučila.

Provjereni ponuđač

Usluge: obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

SUNČEV SJAJ j.d.o.o.

4,9
3 ocjene
5,0
Jurica S. , prije 2 godine

Profesionalno odrađen posao, preporuka svima. Usluga je vrhunska, nemam primjedbi.

5,0
Goradana Z. K. , prije 2 godine

Sve je bilo redu.

5+
Godina na tržištu
Odabir klijenata 2019

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Jasna P. , prije 4 godine

Sve je bilo u redu, došli su u dogovoreno vrijeme. Nemam nikakvih primjedbi.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5,0
Tatjana Z. , prije 4 godine

Jako sam zadovoljna. Bili su relativno brzi, ugodni i nenametljivi te su napravili ono što se tražilo od njih.

10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Varaždin

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 65

Poštovani, Potrebno je jednom tjedno SAMO očistiti: a)kupaonu, b)usisati i pobrisati podove u stanu i na balkonu. Stan se redovito održava od strane vlasnika, tako da nije potrebno veće pospremanje stana, pranje suđa, brisanje prašine, itd. Voljeli bismo da se čisti utorkom u jutarnjem terminu. Molim ponudu. Hvala.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 60

Radi se o urbanoj vili u Varaždinu. Radi se o čišenju stubišta i to u ljednim mjesecima jednom mjesečno, zimski bi se možda dogovorili za 2 termina. Točnu površinu stubišta ne znam, ali se radi o zgradi na 2 kata (prizemlje + 2 kata). U slučaju dodatnih pitanja stojim na raspolaganju. Unaprijed zahvaljujem na poslanim ponudama. LP,