Zatraži besplatne ponude za izradu web stranice u Požegi

27 izvođača u blizini

Već 1.150 korisnika iz Požege pronašlo je izvođača na trebam.hr

8 najboljih ponuđača za izradu web stranice Požega, 2022

22 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

5,0
Auto P. , prije 2 godine

Brza kvalitetna i profesionalna usluga te pristupačne cijene. Sve pohvale na trudu i radu.

Puno Vam hvala na ocjeni. Za bilo kakva pitanja po pitanju webshopa ( web trgovine ) ili općenito na web stranici se čujemo. Odlična obostrana suradnja i komunikacija. Lp, Zlatan IT-Podrška Mob.:+385 98 613 675

5,0
Lelteh d. o. o. , prije 2 godine

Na svaki poziv izvođač promptno reagira.

Neke promjene koje se dogode na sustavu mogao bi najaviti.

Zahvaljujem na ocjeni i suradnji koja je ostvarena. Kada nešto trebate samo se javite. Cilj je dugoročna suradnja i obostrano zadovoljstvo. U kontaktu smo. Lp, Zlatan Mob.:+385 98 613 675

5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: seo optimizacija, dizajn web stranice, seo optimizacija web stranice, izrada web shopa, izrada internet stranica, izrada web trgovine, digitalni marketing, facebook oglašavanje, izrada web stranica, seo optimizacija i oglašavanje, google oglašavanje.

Zatraži ponudu
5,0
Anja B. , prije 1 godinu

Jako sam zadovoljna uslugom čišćenja od strane obrta KOD JOŽE. Gospođa je bila super i cijela usluga je bila odlična. Zaista nemam ništa za prigovoriti.

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, izrada web stranica, izrada internet stranica, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, izrada web shopa, agencije za čišćenje, izrada web trgovine, dizajn web stranice.

Zatraži ponudu

LETIBO j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Lino P. , prije 3 godine

Solidan odnos cijena - kvaliteta.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada internet stranica, seo optimizacija i oglašavanje, seo optimizacija, google oglašavanje, izrada web stranica, izrada web shopa, dizajn web stranice, digitalni marketing, seo optimizacija web stranice, izrada web trgovine, facebook oglašavanje.

Zatraži ponudu
5,0
Diana D. , prije 3 godine

Svaka čast, jako profesionalno odrađen posao.

5+
Godina na tržištu

Usluge: izrada web shopa, dizajn web stranice, izrada internet stranica, izrada web stranica, izrada web trgovine.

Zatraži ponudu
5,0
Vesaro , prije 2 godine

Brzina i snalažljivost

5,0
TRADUTTORE j. d.o.o. , prije 3 godine

Doslovno 20 minuta nakon slanja upita primila sam telefonski poziv od (kasnije odabranog) ponuđača koji se predstavio u kratkim crtama te se pobliže informirao o mojim željama vezano za upit. Moram priznati da nisam ljubitelj primanja ponuda preko telefona niti je taj poziv ostavio takav utisak na mene, jer ponuđač nije bio nametljiv, ukratko je naveo što mi može ponuditi, a tijekom razgovora je bio iznimno prijazan i nasmijan, tako da je odmah na početku ostavio jako pozitivan dojam na mene. Kao što je obećano u telefonskom razgovoru, nekoliko minuta kasnije dobila sam i pismenu ponudu. Vrlo brzo su stigle i druge ponude. Odlučila sam odabrati RIBULB ne samo zbog odličnog omjera usluge i cijene, nego ponajprije zbog osobe koja stoji iza imena, a učinilo mi je da je to jedna profesionalna i draga osoba. Tijekom naše suradnje to se i potvrdilo, izrazito brzo je odrađivao stavku po stavku projekta i bez pogovora mijenjao dijelove teksta ili slike koje mi se više nisu sviđale (ponekad je teže raditi sa ženama, jer teže perfekcionizmu, pa stalno nešto mijenjaju dok nisu u potpunosti zadovoljne :-) . Sada smo u konačnoj fazi projekta te se veselim njegovom završetku. U svakom slučaju toplo preporučujem navedenog izvođača jer je u prvom redu profesionalac i iznimno draga osoba s kojom je zadovoljstvo surađivati, jer će rado udovoljiti vašoj ideji savršenoga, ali isto tako vas i upozoriti ako smatra da je nešto potrebno mijenjati. Mislim da nisam mogla odabrati boljeg izvođača! Hvala Tomislavu iz RIBULB-a i hvala stranici Trebam.hr što je omogućila našu suradnju!

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: izrada web stranica, izrada internet stranica, dizajn web stranice, izrada web trgovine, izrada web shopa.

Zatraži ponudu

MEDIALIVE j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada web trgovine, izrada internet stranica, izrada web shopa, seo optimizacija web stranice, facebook oglašavanje, seo optimizacija i oglašavanje, digitalni marketing, google oglašavanje, seo optimizacija, izrada web stranica, dizajn web stranice.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: dizajn web stranice, izrada web shopa, izrada web stranica, izrada internet stranica, izrada web trgovine.

Zatraži ponudu

Usluge: izrada web stranica, izrada internet stranica, izrada web shopa, dizajn web stranice, izrada web trgovine.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kada je vrijeme za obnavljanje web stranice?

  Obnavljanje je nužno kada stranica više ne radi kako treba – veza se učitava vrlo sporo, na web stranici imamo linkove objavljene na podstranicama koje više ne postoje i sl. Postoje i drugi znakovi koji su malo suptilniji – korisnici napuštaju našu web stranicu sve brže i brže, stranica se čini zastarjelom itd.

 • Može li se kasnije promijeniti web stranica?

  Nakon postavljanja web stranice možete sami uređivati ​​tekst i sadržaj. Programeri i dizajneri web stranica koriste poslužitelje koji su jednostavni za upotrebu, pa ćete nakon izrade sami moći prilagoditi web stranicu svojim željama i potrebama.

 • Mogu li utjecati na izgled web stranice tijekom izrade?

  Izgled web stranice zajednički je projekt vas i tvrtke koju ste odabrali. Web stranica nastaje u suradnji između vas i tvrtke što znači da tijekom procesa izrade u bilo kojem trenutku možete izraziti svoje mišljenje o web stranici. Međutim, suradnja će biti lakša, a izrada će teći glatko, ako otpočetka imate jasnu predodžbu o tome kakvu web stranicu želite.

 • Koliko dugo se izrađuju web stranice?

  Jednostavne web stranice izrađuju se za nekoliko tjedana, a složenije za nekoliko mjeseci.