Provjerite informativne cijene servisa za čišćenje. Također smo vas pitali što navedena cijena obično uključuje i kako varira ovisno o pojedinačnom izvođaču.

Čišćenje ureda
Prosječna cijena 60 kn/h
Raspon cijena 4575 kn/h

Čišćenje poslovnih prostora uključuje, između ostalog, pranje prozora, pranje poda, usisavanje, čišćenje, pražnjenje koša za smeće i slično. Za opseg zadataka možete se dogovoriti s davateljem usluga. Cijena se obično naplaćuje po satu i ovisi o količini zadataka. Za čišćenje ureda ćete platiti od 45 kn/h do 75 kn/h.

Zatraži ponude!
Periodično čišćenje stana
Prosječna cijena 45 kn/h
Raspon cijena 4050 kn/h

Čišćenje stana uključuje razne zadatke: čišćenje kuhinje, kupaonice, brisanje poda, usisavanje, pranje posuđa, dubinsko čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje sofe, čišćenje pećnice, hladnjaka i slično. Stan se čisti povremeno, svakih nekoliko dana, ovisno o dogovoru s servisom za čišćenje. Čišćenje se obično naplaćuje po četvornom metru. Cijena ovisi o opsegu zadataka. Prosječna cijena periodičnog čišćenja stana je 45 kn/h. Raspon cijena je između 40 kn/h i 50 kn/h.

Zatraži ponude!
Kontinuirano čišćenje stana
Prosječna cijena 40 kn/h
Raspon cijena 3545 kn/h

Čišćenje stana uključuje razne zadatke: čišćenje kuhinje, kupaonice, brisanje poda, usisavanje, pranje posuđa, dubinsko čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje sofe, čišćenje pećnice, hladnjaka i slično. Cijena vrijedi za kontinuirano čišćenje stana. Čišćenje se obično naplaćuje po četvornom metru. Cijena ovisi o opsegu zadataka. Za kontinuriano čišćenje stana ćete platiti od 35 kn/h do 45 kn/h.

Zatraži ponude!
Generalno čišćenje stana
Prosječna cijena 17,50 kn/m2
Raspon cijena 1020 kn/m2

Generalno čišćenje uključuje čišćenje svih površina u svim dijelovima stana, a servisi za čišćenje ga obave u jednom danu. Možete ga naručiti prilikom useljenja ili iseljenja, ili periodično, kada imate potrebu za temeljitim čišćenjem stana. Cijena ovisi o opsegu čišćenja i opsegu posla. Najniža cijena po kojoj ćete platiti generalno čišćenje stana je 10 kn/m2, a najviša 20 kn/m2.

Zatraži ponude!
Pranje staklenih površina
Prosječna cijena 11 kn/m2
Raspon cijena 715 kn/m2

Moguće je angažirati službu za čišćenje koja će obavljati vrlo specifične zadatke poput pranja prozora. Cijena ovisi o usluzi čišćenja i o površini prozora u vašem domu. Obično se naplaćuje po satu. Izvođači će vam za pranje staklenih površina naplatiti od 7 kn/m2 do 15 kn/m2.

Zatraži ponude!
Čišćenje apartmana - priprema za sezonu
Prosječna cijena 8,50 kn/m2
Raspon cijena 710 kn/m2

Prije početka turističke sezone, uz ostale zadatke (izbjeljivanje, provjera ispravnosti svih uređaja, treba li nešto popraviti itd.). poželjno je napraviti generalno čišćenje apartmana (dubinsko čišćenje tepiha, sofe, čišćenje pločica itd.). To možete učiniti sami ili unajmiti servis za čišćenje koji će apartman očistiti u jednom danu. Cijena ovisi o veličini apartmana i zadacima. Čišćenje apartmana (priprema na sezonu) ćete u prosjeku platiti 8,50 kn/m2.

Zatraži ponude!
Čišćenje apartmana u sezoni
Prosječna cijena 5 kn/m2
Raspon cijena 46 kn/m2

Tijekom turističke sezone apartman mora uvijek biti čist i spreman za nove goste. Jednom tjedno ili češće (ovisno o dolasku novih gostiju) potrebno je temeljito očistiti sve površine, prozore, presvući plahte i slično. To možete učiniti sami ili unajmiti servis za čišćenje. Cijena ovisi o veličini stana, učestalosti čišćenja i potrebnim zadacima. Cijene za čišćenje apartama u sezoni kreće se od 4 kn/m2 pa do 6 kn/m2.

Zatraži ponude!
Pranje tepiha
Prosječna cijena 30 kn/m2
Raspon cijena 2040 kn/m2

Dubinsko čišćenje tepiha uklonit će grinje, sitnu prašinu i tragove cigaretnog dima. Cijena ovisi o složenosti čišćenja i veličini tepiha. Pranje tepiha ćete u prosjeku platiti 30 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za servise za čišćenje

Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 36
Čišćenje stana u kojem nikog nije bilo dugo, prije par mjeseci krečeno. Znači, uključuje pranje prozora, žalozina, kuhinje i elemenata unutra, te suđa. Stan se sastoji od jedne sobe, kuhinje, hodnika, wca i kupaone. Sve treba dobro očistiti. Vani mali balkon, samo pomesti. U centru Zagreba, su teren. Molim za ponudu. Hvala
Servisi za čišćenje, Dezinfekcija prostora
Dalj
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 100
Zelimo da se stan generalno oćisti i po mogućnosti da se desinficiraju vrata i podovi Četiri prostirije i dva hodnika kupatilo i VC to je u Dalju pošto smo još sada na moru idući tjedan dolazimo koji dan u Dalj. Molimo pošaljite nam dali vam je to moguće u idući tjedana ustvari imamo sestrićnu koja moze uvijek otvoriti kuću. Srdaćan Pozdrav Katica
Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda
Ludbreg
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Prodavaonica
Površina prostora (u m2): 360
ljekarna ludbreg dva sata dnevno svaki dan martijanec mali bukovec 1 sat dnevno svaki dan ili dva puta tjedno 1sat svaka tim pro valentina Poštovani, potrebno nam je čišćenje ljekarne u Ludbregu: - kvadrata, dva sata dnevno, svaki dan. Uz to nam je potrebno i čišćenje u Martijancu i Malom Bukovcu po 1 sat dnevno (svaki dan ili dva puta tjedno, molim ponudu za oboje)
Servisi za čišćenje, Dezinfekcija prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Trebam generalno ciscenje starog stana u Zagrebu (70-e), podstanari smo djevojka i ja u ovom stanu, dugo nije nitko zivio ovdje, mi smo po useljenju ocistili i uredili da se tu moze zivjeti, međutim mi bismo željeli da profesionalna ruka detaljno ocisti nas kompletno stan, mi puno radimo i nemamo vremena za takav pothvat. Unutar tjedan.
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 188
Molila bi da mi se javite u vezi dogovora i razgovora o mogucoj suradnji. Trebala bi ciscenje 3 stana u obiteljskoj kuci i stubista dogovarali bi po potrebi prostora koliko puta bi se trebalo dolaziti al barem jednom tjedno za svaki stan il velim kako bi se dogovorili. Te ciscenje sportskog kluba svaka 2 tjedna. Hvala i lijepi pozdrav
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica
Površina prostora (u m2): 250
Čišćenje poslovnog prostora (prizemlje+2 etaže) cca 4 sata x1 tjedno od 07.00-15.00 pon-pet.Prostor se sastoji od trgovine,stubišta,izložbenog salona,više ureda i sanitarnih čvorova,te čajne kuhinje.Potrebno nam je čišćenje podova,brisanje prašine,održavanje sanitarnih čvorova,čajne kuhinje,pranje staklenih površina i drugih poslova po potrebi.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Samobor
Samobor
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 100
Obiteljska kuća u kojoj žive dvije starije osobe, dvokatnica, stambeni prostor cca m2 (plus ured 30 m2 s wc-om), tri spavaće sobe, kupaonica, 2 wc-a, dnevna soba, blagovaonica i kuhinja. Trebalo bi dva puta mjesečno usisati cijeli prostor, oprati kupaonicu i wc-e, pomesti vanjske terase i spremište. - 1x mjesečno oprati prozore, kuhinju i frižider iznutra. - ostalo (glačanje?) eventualno po dogovoru
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Htjeli bi naručiti generalno čišćenje stana prijatelju u godinama koji nije održavao stan u najboljem redu. Stan je dvoiposobni u Zagrebu, u visokom prizemlju. Do 60m2. Potrebno je odraditi generalku koja uključuje temeljito čišćenje stolova i polica i podova. Vlasnik stana je pušač. Pospremiti robu eventulano. Kuhinja nije pretjerano korištena tako da je to manji problem. Treba istu očistiti ali nema nekih tragova pečenja. Najveći problem je kupaona koja u proteklih godinu dana zapuštena i nije čišćena.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
Površina prostora (u m2): 100
poštovani imamo potrebu za čišćenje kozmetičkog salona npr.jutarnji sati od6.30-8.00 h.ili večernji sati od 20:00-21:00 poslovi koji se trebaju odraditi su:usisavanje slona ,pranje poda,pokupiti smeće iz prostorija i 2x tjedno oprati izlog staklo i pokupti paučinu i prašinu preprisati ako imate pitanja molim vas da nas kontaktirate na mob. Hvala lp.
Servisi za čišćenje, Agencije za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 56
Poštovani, tražim servis koji bi napravio generalku u starijem stanu od 56 kvadrata što prije. Naime, izašli su nam podstanari i ostavili velik nered, imali su puno životinja i nisu redovito čistili, tako da ima i buha od životinja i dlaka, te stan zaudara. S obzirom na buhe, znam da je potrebna i dezinsekcija, ali ne znam da li to ide prije ili poslije generalke. Ako postoji servis koji nudi sve navedeno, bilo bi odlično. Klaićeva ulica. Lijep pozdrav