Cijene usluga
Servisi za čišćenje
Servisi za čišćenje

Koliko košta servis za čišćenje?

 • 1020 HRK/m2
  Generalno čišćenje stana
 • 4575 HRK/h
  Čišćenje ureda
Zatraži ponude

Provjerite informativne cijene servisa za čišćenje. Također smo vas pitali što navedena cijena obično uključuje i kako varira ovisno o pojedinačnom izvođaču.


Čišćenje ureda

 • 4575 HRK/h

Čišćenje poslovnih prostora uključuje, između ostalog, pranje prozora, pranje poda, usisavanje, čišćenje, pražnjenje koša za smeće i slično. Za opseg zadataka možete se dogovoriti s davateljem usluga. Cijena se obično naplaćuje po satu i ovisi o količini zadataka. Za čišćenje ureda ćete platiti od 45 HRK/h do 75 HRK/h.

Zatraži ponude

Periodično čišćenje stana

 • 4050 HRK/h

Čišćenje stana uključuje razne zadatke: čišćenje kuhinje, kupaonice, brisanje poda, usisavanje, pranje posuđa, dubinsko čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje sofe, čišćenje pećnice, hladnjaka i slično. Stan se čisti povremeno, svakih nekoliko dana, ovisno o dogovoru s servisom za čišćenje. Čišćenje se obično naplaćuje po četvornom metru. Cijena ovisi o opsegu zadataka. Prosječna cijena periodičnog čišćenja stana je 45 HRK/h. Raspon cijena je između 40 HRK/h i 50 HRK/h.

Zatraži ponude

Kontinuirano čišćenje stana

 • 3545 HRK/h

Čišćenje stana uključuje razne zadatke: čišćenje kuhinje, kupaonice, brisanje poda, usisavanje, pranje posuđa, dubinsko čišćenje tepiha, dubinsko čišćenje sofe, čišćenje pećnice, hladnjaka i slično. Cijena vrijedi za kontinuirano čišćenje stana. Čišćenje se obično naplaćuje po četvornom metru. Cijena ovisi o opsegu zadataka. Za kontinuriano čišćenje stana ćete platiti od 35 HRK/h do 45 HRK/h.

Zatraži ponude

Generalno čišćenje stana

 • 1020 HRK/m2

Generalno čišćenje uključuje čišćenje svih površina u svim dijelovima stana, a servisi za čišćenje ga obave u jednom danu. Možete ga naručiti prilikom useljenja ili iseljenja, ili periodično, kada imate potrebu za temeljitim čišćenjem stana. Cijena ovisi o opsegu čišćenja i opsegu posla. Najniža cijena po kojoj ćete platiti generalno čišćenje stana je 10 HRK/m2, a najviša 20 HRK/m2.

Zatraži ponude

Pranje staklenih površina

 • 715 HRK/m2

Moguće je angažirati službu za čišćenje koja će obavljati vrlo specifične zadatke poput pranja prozora. Cijena ovisi o usluzi čišćenja i o površini prozora u vašem domu. Obično se naplaćuje po satu. Izvođači će vam za pranje staklenih površina naplatiti od 7 HRK/m2 do 15 HRK/m2.

Zatraži ponude

Čišćenje apartmana - priprema za sezonu

 • 710 HRK/m2

Prije početka turističke sezone, uz ostale zadatke (izbjeljivanje, provjera ispravnosti svih uređaja, treba li nešto popraviti itd.). poželjno je napraviti generalno čišćenje apartmana (dubinsko čišćenje tepiha, sofe, čišćenje pločica itd.). To možete učiniti sami ili unajmiti servis za čišćenje koji će apartman očistiti u jednom danu. Cijena ovisi o veličini apartmana i zadacima. Čišćenje apartmana (priprema na sezonu) ćete u prosjeku platiti 8,50 HRK/m2.

Zatraži ponude

Čišćenje apartmana u sezoni

 • 46 HRK/m2

Tijekom turističke sezone apartman mora uvijek biti čist i spreman za nove goste. Jednom tjedno ili češće (ovisno o dolasku novih gostiju) potrebno je temeljito očistiti sve površine, prozore, presvući plahte i slično. To možete učiniti sami ili unajmiti servis za čišćenje. Cijena ovisi o veličini stana, učestalosti čišćenja i potrebnim zadacima. Cijene za čišćenje apartama u sezoni kreće se od 4 HRK/m2 pa do 6 HRK/m2.

Zatraži ponude

Pranje tepiha

 • 2040 HRK/m2

Dubinsko čišćenje tepiha uklonit će grinje, sitnu prašinu i tragove cigaretnog dima. Cijena ovisi o složenosti čišćenja i veličini tepiha. Pranje tepiha ćete u prosjeku platiti 30 HRK/m2.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za servise za čišćenje

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 36

Čišćenje stana u kojem nikog nije bilo dugo, prije par mjeseci krečeno. Znači, uključuje pranje prozora, žalozina, kuhinje i elemenata unutra, te suđa. Stan se sastoji od jedne sobe, kuhinje, hodnika, wca i kupaone. Sve treba dobro očistiti. Vani mali balkon, samo pomesti. U centru Zagreba, su teren. Molim za ponudu. Hvala

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 100

Zelimo da se stan generalno oćisti i po mogućnosti da se desinficiraju vrata i podovi Četiri prostirije i dva hodnika kupatilo i VC to je u Dalju pošto smo još sada na moru idući tjedan dolazimo koji dan u Dalj. Molimo pošaljite nam dali vam je to moguće u idući tjedana ustvari imamo sestrićnu koja moze uvijek otvoriti kuću. Srdaćan Pozdrav Katica

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Prodavaonica
 • Površina prostora (u m2): 360

ljekarna ludbreg dva sata dnevno svaki dan martijanec mali bukovec 1 sat dnevno svaki dan ili dva puta tjedno 1sat svaka tim pro valentina Poštovani, potrebno nam je čišćenje ljekarne u Ludbregu: - kvadrata, dva sata dnevno, svaki dan. Uz to nam je potrebno i čišćenje u Martijancu i Malom Bukovcu po 1 sat dnevno (svaki dan ili dva puta tjedno, molim ponudu za oboje)

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 60

Trebam generalno ciscenje starog stana u Zagrebu (70-e), podstanari smo djevojka i ja u ovom stanu, dugo nije nitko zivio ovdje, mi smo po useljenju ocistili i uredili da se tu moze zivjeti, međutim mi bismo željeli da profesionalna ruka detaljno ocisti nas kompletno stan, mi puno radimo i nemamo vremena za takav pothvat. Unutar tjedan.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 188

Molila bi da mi se javite u vezi dogovora i razgovora o mogucoj suradnji. Trebala bi ciscenje 3 stana u obiteljskoj kuci i stubista dogovarali bi po potrebi prostora koliko puta bi se trebalo dolaziti al barem jednom tjedno za svaki stan il velim kako bi se dogovorili. Te ciscenje sportskog kluba svaka 2 tjedna. Hvala i lijepi pozdrav

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica
 • Površina prostora (u m2): 250

Čišćenje poslovnog prostora (prizemlje+2 etaže) cca 4 sata x1 tjedno od 07.00-15.00 pon-pet.Prostor se sastoji od trgovine,stubišta,izložbenog salona,više ureda i sanitarnih čvorova,te čajne kuhinje.Potrebno nam je čišćenje podova,brisanje prašine,održavanje sanitarnih čvorova,čajne kuhinje,pranje staklenih površina i drugih poslova po potrebi.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 100

Obiteljska kuća u kojoj žive dvije starije osobe, dvokatnica, stambeni prostor cca m2 (plus ured 30 m2 s wc-om), tri spavaće sobe, kupaonica, 2 wc-a, dnevna soba, blagovaonica i kuhinja. Trebalo bi dva puta mjesečno usisati cijeli prostor, oprati kupaonicu i wc-e, pomesti vanjske terase i spremište. - 1x mjesečno oprati prozore, kuhinju i frižider iznutra. - ostalo (glačanje?) eventualno po dogovoru

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 60

Htjeli bi naručiti generalno čišćenje stana prijatelju u godinama koji nije održavao stan u najboljem redu. Stan je dvoiposobni u Zagrebu, u visokom prizemlju. Do 60m2. Potrebno je odraditi generalku koja uključuje temeljito čišćenje stolova i polica i podova. Vlasnik stana je pušač. Pospremiti robu eventulano. Kuhinja nije pretjerano korištena tako da je to manji problem. Treba istu očistiti ali nema nekih tragova pečenja. Najveći problem je kupaona koja u proteklih godinu dana zapuštena i nije čišćena.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 100

poštovani imamo potrebu za čišćenje kozmetičkog salona npr.jutarnji sati od6.30-8.00 h.ili večernji sati od 20:00-21:00 poslovi koji se trebaju odraditi su:usisavanje slona ,pranje poda,pokupiti smeće iz prostorija i 2x tjedno oprati izlog staklo i pokupti paučinu i prašinu preprisati ako imate pitanja molim vas da nas kontaktirate na mob. Hvala lp.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 56

Poštovani, tražim servis koji bi napravio generalku u starijem stanu od 56 kvadrata što prije. Naime, izašli su nam podstanari i ostavili velik nered, imali su puno životinja i nisu redovito čistili, tako da ima i buha od životinja i dlaka, te stan zaudara. S obzirom na buhe, znam da je potrebna i dezinsekcija, ali ne znam da li to ide prije ili poslije generalke. Ako postoji servis koji nudi sve navedeno, bilo bi odlično. Klaićeva ulica. Lijep pozdrav