Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Trogiru

166 izvođača u blizini
12 na raspolaganju

Već 714 korisnika iz Trogira pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih servisa za čišćenje Trogir, 2021

28 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Darko N. , prije 11 mjeseci

Zadovoljam sam održavanjem stubišta u zgradi od strane servisa ZORKA, obrt za usluge, vl. Zorana Kraljević. Sve je u redu, suradnja je korektna.

5,0
Josip K. , prije 2 godine

Ispoštovala je sve kako smo se dogovorile, sve mi je fotografirala i poslala kako bih imala uvid jer nisam bila tu. Jako sam zadovoljna.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Aluk t. d. , prije 1 godinu

Zadovoljni smo uslugom čišćenja.

Hvala Vam na ukazankm povjerenju

5,0
Rimac A. d. , prije 1 godinu

Veoma zadovoljni uslugom čišćenja.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju.

5+
Godina na tržištu
Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Pakt M. , prije 3 mjeseca

Izuzetno profesionalna usluga Murtilica obrta. Uvijek sve besprijekorno čisto, na vrijeme. Sigurno ćemo ih ponovno koristiti.

5,0
HGSS S. , prije 1 godinu

Bili su odični.

Provjereni ponuđač
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje stanova, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Vedrana B. B. , prije 4 godine

Ističem njihovu ažurnost i temeljitost.

4,3
STANIĆ D. , prije 3 godine

Sve je bilo u redu, zadovoljna sam.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

DUGIN TRAG d.o.o.

5,0
1 ocjena
10+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
Provjereni ponuđač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5,0
Zoran L. , prije 2 godine

Bili su ok. Zadovoljni smo.

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
4,7
Vinka N. , prije 2 godine

Dobro napravljen posao. Brzo i čisto.

Malo mi je skupo jer svaka žena, njih tri, naplaćuje po satu čišćenja određeni iznos. Logičnije bi bilo da ima određena ukupna satnica pa da se plati broj odrađenih sati ukupno. Ovako me je tri sata čišćenja stajalo previše.

5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

MIRA ČISTO j.d.o.o.

4,8
2 ocjene
5,0
Dubravka J. , prije 10 mjeseci

Odabrala sam servis MIRA ČISTO j.d.o.o. iz Dalmacije, odlična komunikacija, djevojke iz Zagreba odradile posao za svaku pohvalu - savršeno, čista petica. Čišćenje sam trebala nakon građevinskih radova tako da je bilo posla.

4,7
Ana V. , prije 10 mjeseci

Za generalno čišćenje stana sam odabrala MIRA ČISTO j.d.o.o. Zadovoljna sam kvalitetom.

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5,0
PRNJAKPROJEKT D. , prije 1 godinu

Jako smo zadovoljni suradnji, čišćenje je na visokoj razini.

10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu

REGIS d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
DRŽAVNI U. Z. R. , prije 1 godinu

Surađujemo mjesecima, zadovoljna sam s njima i preporučujem ih.

100+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Trogir

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 30

Poštovani, trebala bih uslugu čišćenja prozora, u kući na dva kata, prozori u dva stana površine m2svaki, uključuje 6stijenki sa roletama i 8prozora sa griljama, pranje stubišta prizemlje, 1.i 2.kat, te prozora na stubištu, ulazna pvc vrata. Uslugu bih trebala od 25.7.,kada ću biti u Trogiru. Srdačan pozdrav IVANA STIPČIĆ

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 85

Dva apartmana od 35 m2 i jedan apartman od 50m2 Potrebno je redovno čišćenje apartmana poslije odlaska gostiju. - čišćenje apartmanske kuhinje i suđa, - kupatila - dnevnog boravka (drvene površine očistiti sa sredstvom za namještaj,usisati prosto i oprati) - soba (usisati prostor,oprati podove,obrisati prašinu i promjeniti posteljinu) - hodnik (usisati i oprati) - zajednički hodnik (usisati i oprati) - balkon (oprati garnituru za sjedenje i oprati pločice) - oprati zajedničke stepenice