Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Hvaru

234 izvođača u blizini
8 na raspolaganju

Već 397 korisnika iz Hvara pronašlo je izvođača na trebam.hr

8 najboljih servisa za čišćenje Hvar, 2022

21 završen projekt s prosječnom ocjenom 4,8

POLJANE PROM, d.o.o.

4,9
8 ocjena
5,0
Dražen K. , prije 1 godinu

Za čišćenje stubišta smo odabrali POLJANE PROM, d.o.o. Tek smo započeli suradnju. Za sada sve dobro funkcionira i nadamo da se da će tako biti i ubuduće.

5,0
Snježana R. , prije 3 mjeseca

Vrlo korektan i pošten pristup. Visoko profesionalna suradnja

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2021

Usluge: servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5,0
Marianne N. V. E. , prije 2 dana

Odlični i točni, sve moje pohvale i preporuke.

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Bojan B. , prije 2 godine

Više nego zadovoljan, svakako preporučam.

5,0
Josip K. , prije 3 godine

Ispoštovala je sve kako smo se dogovorile, sve mi je fotografirala i poslala kako bih imala uvid jer nisam bila tu. Jako sam zadovoljna.

10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje ureda, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje stanova, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Hvar

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 120

Poštovani, Stan se nalazi u starijoj kuci. Koristi se za odmor, te stoji zatvoren 10 meseci. Sastoji se od 4 sobe, kuhinje, kupatila i posebnog WCa. Potrebno je uklanjanje prašine i paučine sa zidova, podova, prozorskih okvira i nameštaja, te pranje prozora i sanitarija. Stan se u jesen ostavlja čist, tako da nema tvrdokornih nečistoća, masnoća i sl. Molim ponudu, Hvala.