Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Makarski

39 izvođača u blizini

Već 487 korisnika iz Makarske pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih servisa za čišćenje Makarska, 2021

39 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

POLJANE PROM, d.o.o.

5,0
2 ocjene
5,0
Mate E. , prije 3 mjeseca

Pristupačnost. Gospođa koja čisti na zgradi je ljubazna, temeljita i hvala joj na svemu.

5,0
Dražen K. , prije 10 mjeseci

Za čišćenje stubišta smo odabrali POLJANE PROM, d.o.o. Tek smo započeli suradnju. Za sada sve dobro funkcionira i nadamo da se da će tako biti i ubuduće.

20+
Godina na tržištu
Provjereni ponuđač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu
5,0
Ivanka K. , prije 1 godinu

Zadovoljna sam.

5,0
Apartmani S. , prije 2 godine

Prezadovoljna, čista petica.

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

PJENA M.M. j.d.o.o.

4,9
27 ocjena
5,0
Marijana V. , prije 2 mjeseca

Odlično očišćen stan, detaljno. Radnice su pristojne i vrijedne, došle su u dogovoreno vrijeme. Vrlo sam zadovoljna.

5,0
Ivana G. , prije 2 mjeseca

Sve je bilo super, jako sam zadovoljna. Sigurno ću ponovno koristiti uslugu servisa Pjena M.M.

30+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač

Usluge: čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

AVA GRUPA d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu

Usluge: dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu

Usluge: servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

GREEN CLEAN d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.