Zatraži besplatne ponude servisa za čišćenje u Makarski

57 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 627 korisnika iz Makarske pronašlo je izvođača na trebam.hr

17 najboljih servisa za čišćenje Makarska, 2022

41 završen projekt s prosječnom ocjenom 4,9

5,0
Sandra T. , prije 5 mjeseci

Anitu sam angažirala za čišćenje. Jako simpatična i brza. Mogu ju samo pohvaliti. Preporučila sam je i drugima.

5,0
Nikolina B. , prije 5 mjeseci

Bez razmišljanja gospodin Igor od mene dobija ocjenu 5. Apsolutno zasluženo. Gospodin je realan i za svaku pohvalu. Cijena je i više nego normalna tako da preporučujem i KAPLJICA, obrt za usluge, vl. Igor Vladić i Trebam.hr.

20+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2021

Usluge: vodoinstalaterski radovi, vodovodne instalacije, vodoinstalateri, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, odštopavanje odvoda, postavljanje vodovodne instalacije, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

PJEGICA j.d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Anita P. , prije 11 mjeseci

Za usluge čišćenja smo odabrali firmu Pjegica j.d.o.o. Jako smo zadovoljni krajnjim rezultatom. Preporučavamo.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: servisi za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu

POLJANE PROM, d.o.o.

5,0
7 ocjena
5,0
Dražen K. , prije 1 godinu

Za čišćenje stubišta smo odabrali POLJANE PROM, d.o.o. Tek smo započeli suradnju. Za sada sve dobro funkcionira i nadamo da se da će tako biti i ubuduće.

5,0
Snježana R. , prije 28 dana

Vrlo korektan i pošten pristup. Visoko profesionalna suradnja

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2021

Usluge: servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
4,7
Sandra O. , prije 6 mjeseci

Sa uslugom servisa Krpica sam jako zadovoljna. Preporučavam.

5+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje okućnice, uređenje dvorišta, uređenje vrta, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje.

Zatraži ponudu
5,0
Apartmani S. , prije 2 godine

Prezadovoljna, čista petica.

5,0
Vanja M. , prije 2 godine

Izvođač je obavio sve profesionalno. Bez ikakvih zamjerki . Preporučujem ga svima.

10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

AVA GRUPA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje apartmana, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, čišćenje ureda, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, servisi za čišćenje, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu

Usluge: čišćenje stanova, čišćenje ureda, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, dezinfekcija prostora.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda, agencije za čišćenje, obrt za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, servisi za čišćenje.

Zatraži ponudu

GREEN CLEAN d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: agencije za čišćenje, čišćenje apartmana, čišćenje ureda, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, čišćenje stanova, servisi za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora.

Zatraži ponudu

Usluge: dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, čišćenje apartmana, servisi za čišćenje, dezinfekcija prostora, čišćenje stanova, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, obrt za čišćenje.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: čišćenje ureda, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, obrt za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, servisi za čišćenje, čišćenje apartmana.

Zatraži ponudu

Usluge: čišćenje apartmana, agencije za čišćenje, čišćenje stanova, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, obrt za čišćenje, čišćenje poslovnih prostora, čišćenje ureda.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Što je uključeno u cijenu redovnog čišćenja?

  U cijenu redovnog čišćenja nije uključeno čišćenje posebnih površina poput prozora, tepiha, sofe, unutrašnjosti ormarića i sl. Oko čišćenja posebnih površina morate se dogovoriti sa servisom.

 • Kako se pripremiti za dolazak čistača?

  Preporučujemo da se prije dolaska servisa za čišćenje sami pobrinete za opći nered, pospremite predmete i igračke koji nisu na svojem mjestu kako bi se čistači mogli posvetiti drugim važnijim zadacima (brisanje podova, površina itd.).

 • Mora li vlasnik stana biti u stanu tijekom čišćenja?

  Ne. Nakon prvog sastanka, na kojem se dogovarate o opsegu posla, ključeve možete ostaviti čistačici koja će vam očistiti dom kad vas nema.

 • Mogu li odrediti opseg zadataka koje obavlja služba za čišćenje?

  Sa servisom za čiščenje možete unaprijed dogovoriti što želite obaviti, ali o pojedinostima čišćenja i svojim očekivanjima možete razgovarati i s osobom koja dolazi čistiti vaš stan ili ured.

 • Što obično uključuje čišćenje poslovnih prostora?

  Opseg čišćenja poslovnih prostora ovisi o dogovoru s pojedinim servisom za čiščenje, a načelno uključuje: čišćenje podnih površina, čišćenje uredske opreme, čajne kuhinje i pražnjenje koševa za smeće. Za širi raspon zadataka dogovorite se s pojedinim servisom.

 • Kako odabrati dobar servis za čišćenje?

  Preporučujemo da provjerite koji servisi za čišćenje ili pojedinačni čistači imaju dobre reference i pozitivne ocjene. Za mišljenje također možete pitati svoje prijatelje i poznanike ili možete poslati upit na trebam.hr i mi ćemo vam besplatno poslati šest ponuda od provjerenih izvođača među kojima možete birati.

Nedavni upiti za servise za čišćenje, Makarska

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora: 873 m2

Potrebno ciscenje i spremanje apartmana za sezonu i ciscenje apartmana kad je smjena gostiju . Mjesto Makarska i Pisak A imam dosta tu su balkoni kako se oni racunaju npr. Jedan ap od 70 bez balkona a balkon je 16 Takvih imam 3 ap, Opet imam 3 ap od 46 plus terasa 9, Isto tako imam jos 3 ap u Pisku oko koje je isto potrebno pripremit za sezonu i tokom sezone ciscenje