GK HAUSTOR, OBRT ZA ČIŠĆENJE, VL. GORAN KOVAČEVIĆ

Zagreb
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
20+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,9
18 ocjena

18 ocjena za tvrtku GK HAUSTOR, OBRT ZA ČIŠĆENJE, VL. GORAN KOVAČEVIĆ

Ocjene

5,0
Mislav S. , prije 10 mjeseci

GK Haustor su se javili odmah, dok od drugih nisam dobila sve ponude, niti u zamoljenom roku. Zgrada se na kraju ipak odlučila za GK Haustor čisto iz razloga što na referentnoj listi imaju više objekata nego privatnih domaćinstava. Moram istaknuti profesionalnost i ljubaznost koju ne mogu dovoljno nahvaliti. Nemam zamjerki za apsolutno ništa. Savršeni su.

5,0
Maja G. , prije 12 mjeseci

Dao nam je realnu i povoljnu ponudu. Komunikacija je bila brza i učinkovita. Zadovoljni smo održavanjem stubišta u zgradi.

5,0
Marko S. , prije 1 godinu

Više sam nego zadovoljan odabranim servisom za čišćenje stambene zgrade - GK HAUSTOR, OBRT ZA ČIŠĆENJE, VL. GORAN KOVAČEVIĆ. Jako pristupačni i ljubazni, odlični u svom poslu.

4,3
Sanda V. , prije 1 godinu

Iznimno niska cijena i brzo i lako dogovaranje.

Kratko je vrijeme da bismo mogli ocijeniti kvalitetu izvršene usluge.

5,0
Krunoslava S. , prije 1 godinu

Od ponuđenih servisa, nazvali su me dva, isti dan. Jedan od njih je bio GK Haustor (Alfa haustor), tako da ja nisam nikoga zvala. Već 1.5. došao je g. Kovačević iz GK Haustor da pregleda zgradu, za vikend je poslao ponudu, u ponedjeljak ugovor i u četvrtak prvo čišćenje. Servis je 5+ i odmah sam ih preporučila susjednoj zgradi, tako da su sad i tamo. Ponuda im je daleko povoljnija nego u našem dosadašnjem servisu, a pod istim uvjetima i vrlo su ugodni u kontaktu. Još jednom zahvaljujem.

5,0
Nada K. , prije 1 mjesec

Prerano za primjedbe. Zasad zadovoljni.

5,0
Melita H. , prije 3 mjeseca

Servis GK Haustor je super, suradnja je definitivno na dugoročno.

5,0
Biserka G. , prije 4 mjeseca

Sve super 🙂

4,7
IVANA K. , prije 11 mjeseci

Moram istaknuti suradljivost. Sve se možemo dogovoriti!

4,7
Damir R. , prije 1 godinu

Sve je obavljeno kako treba i kako je dogovoreno. U svakom slučaju za preporuku.

Prikaži više

Usluge: Čišćenje stanova, Obrt za čišćenje, Agencije za čišćenje, Servisi za čišćenje, Dezinfekcija prostora, Čišćenje ureda, Čišćenje poslovnih prostora, Čišćenje apartmana

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 175

Poštovani,zanima nas cijena vaše usluge jednokratnog čišćenja poda i prozora.Naime radi se o novom prostoru od m3 koji nije bio u funkciji.Prostor se nalazi na Borovju,ulica Dane Duića 3,5 i da bi ga stavili u funkciju potrebno je ošistiti pod i prozore. Stoga Vas molimo da nam pošaljete ponudu na mail trgovinamicam@gmail.com.Lijepi pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 60

Radi se o javnobiljeznickom uredu povrsine 80m2, ali cca 20m2 odlazi na arhivu, koju se ne mora cistiti, eventualno pod oprati. Kuhinje nema sto znatno olaksava ciscenje. Uz to, bilo bi potrebno oprati stubiste-par stepenica od ulaza zgrade do vrata ureda (nalazi se u prizemlju). Vazna mi je brzina obzirom bi ciscenje bila u vrijeme radnog vremena kad su u uredu prisutne i stranke.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 38

Poštovani, potrebno nam je tjedno održavanje uredskog i malog manufaturnog prostora gdje se proizvodi kozmetika te pripadajućeg wc-a, 4 puta u mjesecu: 3 puta po 1-1,5 sat čišćenje podova, brisanje zidnih pločica, prašine i dezinfekcije radnih površina; a jedan put mjesečno detljanije po 2-3 sata, kada bi se uključilo i pranje prozora. Prostor je do sada redovno održavan. čist i nije prezahtjevan, nalazi se u prizemlju stambene zgrade.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 450

Radi se o uredskim prostorima naše tvrtke, kvadrature m2 koji se sastoji od: o 10 ureda u kojima sjede djelatnici o Soba za sastanke o Soba za blagovanje i odmor te čajna kuhinja o 4 sanitarna prostora U nastavku ću raspisati opis usluga koje očekujemo, konkretno preslikala sam ih iz ponude trenutnog servisa za čišćenje: Uredski prostori - Usisati, po potrebi pomesti i vlažno obrisati tvrde podne površine - Vlažno obrisati unutarnje prozorske daske - Obrisati i dezinficirati namještaj, vrata, slike, telephone, računala i drugu elektroničku opremu - S vodoravnih i okomitih površina odstraniti tragove prašine - Odstraniti tragove prstiju sa staklenih površina - Isprazmiti koševe za smeće Sanitarni prostori - Postaviti toaletni papir, tekući sapun, papir za brisanje ruku, mirisna sredstva - Isprazmiti koševe za smeće - Oprati popločene zidne i podne površine - Oprati wc školjku izvana, iznutra očistiti četkom, isprati i dezinficirati - Dasku i poklopac wc-a vlažno obrisati i dezinficirati - Očistiti umivaonik izvana i iznutra - Očistiit konzole,armature I ogledala do sjaja Čajna kuhinja - Oprati suđe, odnosno staviti u perilicu - Oprati I ispolirati sudoper, oprati ostale aparate izvana - Obrisati stol i radnu površinu - Isprazniti koš za smeće - Pomesti i oprati podne površine

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 50

Radi se i čišćenju poslovnog prostora gdje nam je najbitnije dobro očistiti sanitarni čvor (2 prostorije), pranje i spremanje suđa, usisvanje i pranje podova te brisanje stolova (6 komada) i prašine sa dostupnih površina te jednom mjesečno oprati prozore (4 komada prozora) te brisanej prašine sa stalaža sa vinima i sa vina . Tražimo osobe od povjerenja s obzirom na vrijednosti u prostoru.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 101

Mi smo Zagrebačke , što znači da su svi naši poslovni prostori u prstenu oko grada Zagreba. Trebali bi smo čistačicu koja bi mijenjala naše čistačice koje koriste godišnji odmor, što je otprilike 3-4 ili više puta godišnje na nekoliko lokacija kao što su Jastrebarsko (,50), Samobor (2 podružnice- ,22 i ,3) u trajanju od 2 – 4 tjedna. Isto tako trebamo nekoga tko bi mogao ići redovno jednom tjedno na sat vremena u našu Ljekarničku podružnicu 18, Trg seljačke sloge 6, Buševec (,41 kvadrat) odraditi čišćenje u dogovoru sa voditeljem podružnice, naravno. Molim vas ponudu za 1 mjesec čišćenja Podružnice 18 (1mjesec * 4sata) te isto tako i ponudu za zamjenu od 2-4 tjedna u jednoj od naših navedenih podružnica. Hvala Lijep pozdrav Jelena

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 400

Poštovani, treba nam ponuda za čišćenje zajedničkih prostorija u poslovnoj zgradi koju koristi 20-desetak najmoprimaca. Prostori se sastoje od hodnika, stubišta, 3 čajne kuhinje, 12 sanitarnih čvorova. Napomena: hodnici čine veliku površinu, a njih nije potrebno čistiti dnevno- nego po potrebi. Po potrebi treba čistiti i ostakljenja na zajedničkim površinama zgrade.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 120

Mi smo centar za roditelje u kojem navraćaju roditelji s bebama i manjom djecom, na druženje ili rekreativne programe. Potrebno nam je temeljito čišćenje prostora jednom tjedno, subotom popodne od 14h jer će jedino tada prostor biti bez korisnika. Potrebno je i očistiti/dezinficirati igračke. Nalazimo se na Trešnjevci u Zagrebu.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 305

Radi se o poslovnom prostoru u kojem su dvije firme (jedna zauzima ,54 m2, a druga ,46). Čišćenje bi trebalo sadržavati sljedeće stavke: 1.Brisanje prašine radnih stolova i namještaja 1x tjedno 2.Usisavanje podnih površina 2x mjesečno 3.Pražnjenje i oblaganje koševa za smeće odgovarajućim PVC vrećama 1x tjedno 4.Čišćenje podova i dezinfekcija sanitarnih dijelova 1x tjedno 5.Čišćenje podova i dezinfekcija kuhinjskog dijela 1x tjedno 6.Pranje prozora prema potrebi (otprilike 4x godišnje) Sredstva za čišćenje bismo sami nabavljali.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
 • Površina prostora (u m2): 60

Radi se o slasticarni ukupne povrsine 60m2, od kojih na kuhinju koju svakodnevno odrazava slasticarka otpada 10m2, sank i wc-e svakodnevno odrzavaju zaposlenici lokala, a upit za ponudu za tjedno ciscenje je generalno, svi podovi, 3 mala wc-a sa pretprostorom i kabinom, prozori od izloga lokala (4 kom, svaki dimenzija cca 3x2,5 m).