DELUX SERVIS ZA ČIŠĆENJE j.d.o.o.

Zagreb
Keramičarski radovi, Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
30+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018
4,4
29 ocjena

29 ocjena za tvrtku DELUX SERVIS ZA ČIŠĆENJE j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Anđelka Đ. , prije 21 dan

DELUX SERVIS ZA ČIŠĆENJE je izveo tražene keramičarske radove i oblaganje terase umjetnim kamenom vrlo korektno i profesionalno, u skladu s našim zahtjevima, te u dogovorenom vremenu. Cijena izvođenja radova bila je korektna.

5,0
Dunja P. , prije 1 godinu

Djelatnice DELUX servisa za čišćenje su točne, ljubazne, brze, odlično obavljaju posao. Prilagodljive su i sve je sa njima lako dogovoriti. Apsolutno je sve savršeno.

4,0
Marta Š. , prije 2 godine

Jedna gospoda je prekrasno ocistila ostale dvije su bile povrsne.

Cijena je bila recena 50kn po satu. Ispalo je 50kn po satu po osobi tako da je sve doslo duplo od onoga sto sam racunala jer su dosle 3osobe.

5,0
Tihana L. , prije 2 godine

Zadovoljni smo pranjem prozora i roleta, kako uslugom, tako i cijenom. Djelatnice su ugodne i dostupne za dogovor, vjerujem da ćemo ponovo surađivati.

5,0
Gordana U. , prije 4 godine

Cure su bile danas kod mene na generalki, jako su vrijedne i rade bez pauze ( ne znam otkuda im snaga), a gazdarica je jako simpatična i ljubazna. Svima preporučam, jer sam jako zadovoljna i sa čišćenjem i sa cijenom i sigurno ću ih ponovno angažirati.

5,0
Leila P. , prije 4 godine

Izuzetno profesionalni i susretljivi te uvijek izvršavaju sve zadatke na zadani način i s iznimnim poštovanjem.

5,0
Milivoj M. , prije 4 godine

Djelatnici su izrazito vrijedni. Omjer cijene i obavljene usluge je razuman i više nego zadovoljavajući, mogu samo preporučiti.

5,0
Ilijana R. , prije 4 godine

Cure su super odradile posao. Došle su na vrijeme i kroz pet i pol sati napravile generalno čišćenje. Zadovoljna sam.

5,0
Petra N. , prije 4 godine

Zadovoljna sam. Došli su na vrijeme, bili su detaljni u samom čišćenju, sve je obavljeno na vrijeme. Cijena je bila vrlo prihvatljiva.

5,0
Jadranka P. , prije 5 godina

Brzo smo dogovorili opseg posla, rokove i neke specifičnosti. Cijena je korektna, izvođač je posao obavio brzo i dobro. Izašli su mi ususret s terminima, sredstva koja su donijeli su kvalitetna. Samo neka ostanu kakvi su bili dosad i dobro ćemo se slagati na duži rok.

Prikaži više

Usluge: Obrt za čišćenje, Čišćenje stanova, Čišćenje ureda, Agencije za čišćenje, Servisi za čišćenje, Postavljanje keramike, Keramičar, Dezinfekcija prostora, Čišćenje poslovnih prostora, Čišćenje apartmana, Postavljanje pločica, Keramičari

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 200

Trebamo za manju zgradu na Retfali u Osijeku od dva kata 2x tjedno čišćenje stubišta (pomesti i oprati), iznošenje kanti ponedjeljkom (tri kante zelene i tri plave).,pomesti ispred zgrade ulaz i stazu od nekih 10 metara. Jednom mjesečno oprati pod popoločen pločicama u dva podrumska hodnika(oko 10 m2) i jednom mjesečno oprati kante. U kante stavljamo crne vreće ali ih ipak peremo bar jednom mjesečno zbog loših mirisa. Molim ponudu.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trenutno uređujem stan (novogradnja) te trebam postavljanje zidnih pločica u kuhinji. Kuhinja još nije postavljena. Imam pločice te nacrte i mjere gdje je točno potrebno postaviti pločice. Ukupna površina za postavljanje je oko 3m2. U prilogu saljem shemu postavljanja plocica i sliku kako bi kuhinja trebala izgledati na kraju.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postavljanje podnih i zidnih pločica u kpaoni i kuhinji ukupno 40 m2.Pločice i sav materijal su već u stanu.U stanu je potrebno i krečenje zidona sa potrebnom pripremom zidova (na jednom dijelu žbukanje i gletanje)površine cca 35 m2.Također radovi bez materijala.Rado bi kad bi radovi mogli početi u narednih dva tjedna.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam ponuđače za adaptaciju postojeće kupaone. Ugrubo radi se o 3x3, te zidovima visine cca 3m, ima jedan prozor 1x1m i jedno ogledalo 1x1m, te naravno vrata standardna. Uklonio bi kadu i ugradio tuš kabinu sa staklenom stjenom, te stare pločice ne bih razbijao, nego preko njih stavio nove, gdje bi bilo moguće naravno.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 100

Potrebno čišćenje uredskih prostorija. Prostor je veličine oko m2. Potrebno čišćenje jednom tjedno. Čišćenje bi se sastojalo od: čišćenje podova (usisavanje i pranje podova, čišćenje prašine i paučine, čišćenje dva sanitarna čvora - m/ž, čišćenje uredskih stolova i stolica, čišćenje kuhinje, periodično pranje prozora i slično).

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 374
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

X. keramičarski radovi: dobava i ugradba keramike,uključen sav potreban rad i materijal.uključene kutne pvc i završne letvice,ljepilo i fugiranje.Prije polaganje pločica na vanjskim površinama i u mokrim čvorovima i kuhinji, premazati estrih Sika topseal - premazom.Isti zadići uz zidove 30cm 1. dobava i ugradba podne keramike ( dobavna cijena kn+pdv ) m2 sokl visine 15cm m kuhinje zid 2. dobava i ugradba zidne keramike ( dobavna cijena 80kn+pdv ) m2 14 sokl visine 15cm m 8 kupaonice pod 3. dobava i ugradba podne keramike ( dobavna cijena kn+pdv ) m2 23 kupaonice zid cm 4. dobava i ugradba zidne keramike ( dobavna cijena 80kn+pdv ) m2 96 5. terasa dobava i ugradba podne keramike 40x40x2cm Florim Walks ,položene na plastične Buzon distancere preko hidroizolacije pod m2 10 6. ulaz,stube, trijem dobava i ugradba podne keramike ljepljenjem flexy ljepilom,( dobavna cijena kn+pdv ) m2 8 sokl visine 15cm m 10 7. Oblaganje stubišta unutarnjeg stubišta keramikom kao st. 1, vel 30x60cm.Uključene alu kutne protuklizne letvice čela visine 16cm m 48 gazišta širine 32cm m 48 podesti m2 6 sokl visine 15 cm m 25 Oblaganje stubišta vanjskog stubišta keramikom kao st. 1, vel 30x60cm.Uključene alu kutne protuklizne letvice ( uključen Sikatopseal premaz ) čela visine 16cm m 26 gazišta širine 32cm m 26 podesti m2 7 sokl visine 15 cm m 35 ukupno X

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 90

Postovani, Molim vas ponudu za ciscenje stana u kojeg se tek useljavamo te u njemu nema namjestaja. Kvadratura stana je oko 90m2. Potrebno nam: - generalno ciscenje s naglaskom na kuhinju (obavezno ciscenje unutrasnjosti kuhinjskih elemenata, pecnice, frizidera...), kupaonu (ukljucujuci i unutrasnjost kupaonskog ormarica) te plocice u kupaoni, kuhinji i spajzi - usisavanje i dezinfekcija podova - pranje prozora i roleta - posto nema namjestaja, nije potrebno brisanje prasine. Namjestaj postoji samo u hodniku i njega je potrebno ocistiti, kao i policu u spajzi - ako u svojoj ponudi imate kemijsko ciscenje madraca i garnitura, slobodno i to navedite Od prostorija imamo: - kuhinja/blagovaona - mala spajza spojena s kuhinjom - hodnik - kupaona - 3 sobe U dvije sobe vidite na slikama da nema nicega pa je potrebno ciscenje poda, lajsni, kvaka, roleta i prozora. Isto je potrebno i u trecoj sobi - na slici postoji namjestaj, ali ga nije potrebno cistiti jer ce se on izbaciti. Ako radite subotom, ciscenje bi nam trebalo 23.5., a ako ne onda u ponedjeljak 25.5. Nakon ciscenja ovog stana, trebat cemo i ciscenje stana iz kojeg iseljavamo, on ima oko 70m2, takodjer trebamo generalno ciscenje bez brisanja prasine jer nece biti namjestaja. To nam treba 31.5. pa molim ponudu i za taj drugi stan. Kako sam imala jedno lose iskustvo sa servisom za ciscenje kojeg sam angazirala preko ovog portala, molim ponude od samo ozbiljnih ponudjaca koji: - nece dati krivu procjenu vremena potrebnog za ciscenje pa onda naplacivati po satu, a tijekom ciscenja pusiti na terasi - nece ostaviti posao nedovrsen pa da moram vrsiti reklamaciju - mogu izdati racun Unaprijed zahvaljujem na odgovoru i srdacno vas pozdravljam, Vince Curko

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Skladište
 • Površina prostora (u m2): 80

Poštovani, molio bih ponudu za čišćenje skladišta na lokaciji, tj dva sanitarna čvora i dvije garderobe s hodnikom u sklopu skladišta ukupne površine cca 40m2. Čišćenje je potrebno 2 puta dnevno zbog rada u dvije smjene, a potrebno je obrisati podove, očistiti sanitarne čvorove i izbaciti smeće. Osim toga u sklopu skladišta potrebno je jednom tjedno očistiti uredski prostor veličine 40 m2. Samo skladište nije potrebno čistiti, samo navedeni ured i pomoćne prostorije. Skladište se nalazi na lokaciji Vukomerička 3e, Velika Gorica. Molio bih ponudu s izračunom na mjesečnoj bazi, a za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju. Unaprijed zahvaljujem. Srdačan pozdrav Matija Nakić

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica, Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 500

Očekujemo redovno održavanje uredskih prostorija i prodajnog salona, sanitarija i čajne kuhinje. Čišćenje je moguće izvan radnog vremena, nakon 16h, ali postoji mogućnost dogovora. Inicijalno čišćenje će biti zahtjevnije zbog neadekvatnog čišćenja trenutnog ugovornog partnera. Poželjno je da ponuđač usluge ima profesionalne alate i strojeve za čišćenje. Za sva dodatna pitanja molim obratiti se mailom ili telefonski na gore navedene kontakte. Srdačan pozdrav!

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 5
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav Molim vas ponudu za keramicarke radove u kuhinji, - povrsina je 4,8m2 - trenutno je na podu bezon i linoleum koji smo maknuli - potrebno je postaviti podne plocice- mi smo kupili plocice - kako je stan u prizemlju potrebno je prije stavljanja plocica napraviti toplinsku izolaciju poda, koji je vas prijedlog - dodatno na zidu 2x1 m je potrebno postaviti zidne plocice. Plocice smo mi kupili. Molim vas ponudu koja ukljucuje materijal ( osim plocica koje imamo) i radove te kad bi mogli poceti?