LAUREAT MTG j.d.o.o.

Zagreb
Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2019
Odabir klijenata 2020
4,9
21 ocjena

21 ocjena za tvrtku LAUREAT MTG j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Sanaj V. , prije 5 mjeseci

Gospođa iz LAUREAT MTG j.d.o.o. koja čisti kod nas je vrlo pedantna i jako smo zadovoljni njenim uslugama.

5,0
BIG usluge d.o.o. , prije 1 godinu

Cijena je više nego prihvatljiva, lako se dogovoriti s njima i imaju ugodan i profesionalan pristup.

5,0
Lucija B. , prije 2 godine

Izvođač je u vrlo kratkom roku poslao ponudu i prilagodio se svim našim potrebama. Jako smo zadovoljni učinjenom uslugom. Djelatnik koji nam je dodijeljen je jako pedantan te smo iznimno zadovoljni uslugom.

5,0
Verlag D. , prije 2 godine

Dogovorili smo sa LAUREAT MTG j.d.o.o. čišćenje. Zadovoljni smo njihovim radom i uslugom, sve je kako smo dogovorili u startu. Ako nešto treba naknadno napraviti lako se dogovorimo. Sve pohvale za djelatnike, super su i preporučujem ih drugima! Srdačan pozdrav,

4,0
Pravobraniteljica z. r. s. , prije 2 godine

Izvođač je bio najpovoljniji, a kako smo tek zasnovali ugovorni odnos rano nam je davati posebne pohvale u vezi kojih se nadamo da će ih biti. Prilikom potpisivanja ugovora i potrebnih dogovora odabrani izvođač je bio brz i odmah preuzeo izvođenje ugovorenih poslova. Nadamo se da će usluga čišćenja biti održana na do sada pokazanoj razini.

5,0
Kuća s. F. , prije 2 godine

Izvođač prema ponudi uredno izvršava dogovoreno. Upućeni djelatnik je točan, uredan i pedantan u izvođenju poslova. Sve pohvale!

5,0
Meta M. J. , prije 2 dana

Sve je odlično organizirano.

5,0
Davor A. , prije 1 mjesec

Sve je bilo ok!

5,0
Numeratum D. , prije 2 mjeseca

Jako sam zadovoljan. Sve je odrađeno kako smo se dogovorili. preporuka za Laureat MTG j.d.o.o.

5,0
Alarm E. D. , prije 4 mjeseca

Dolaze na vrijeme. Ured je čist.

Prikaži više

Usluge: Čišćenje apartmana, Agencije za čišćenje, Čišćenje stanova, Servisi za čišćenje, Čišćenje ureda, Obrt za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora, Dezinfekcija prostora

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
 • Površina prostora (u m2): 100

Poštovani, potrebno mi je generalno čišćenje lokala nakon građevinskih radova. Podne obloge su parket (30 m2), hrapaviji pod (50 m2), pločice (15 m2). Visina stropa je šest metara. Stakla (unutarnjeg i vanjskog) ima za pranje sveukupno oko 50 m2. Adresa je Bogovićeva 5, Zagreb. Čišćenje je predviđeno u večeri s 13. na 14.11. te nadalje. Dakle, to bi bio noćni rad. Očekujem Vašu ponudu.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 220

Radi se o čišćenju stubišta od 2 kata i podrum, 5 stanova i parking od 16. mjestiju t.j. cca. m2. U stubištu se očekuje brisanje stepenica, pranje prozora, brisanje rukohvata, skupljanje paučine. Na parkingu se očekuje skupljanje lišća, papira, čišćenje kanti za smeće, nogostupa. Učestalost čišćenja jednom tjedno ili jednom u dva tjedna (ovisno o cijeni). Stambena zgrada se nalazi u Šestinama.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Stambena zgrada (stubišta)
 • Površina prostora (u m2): 1780

Poštovani, tražimo ponude za servise za čišćenje stubišta u zgradi koja ima dva ulaza. Obzirom da se u zgradi živi već jedno vrijeme,iako je zgrada relativno nova, potrebno je generalno čišćenje i jednom mjesečno održavanje istoga. Za sve daljnje upite stojim na raspolaganju. Lijep pozdrav,

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 6000

Poštovani, tražimo pružanje usluga čišćenja prostorije Nastavnog a i naših podstanica čija ukupna površina čišćenje iznosi 6. m2 i sastoji se od stubišta, prostorija obloženih tepisima, sanitarnih prostorija te podova pogodnih mokro pranje. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 140

Poštovani, riječ je o uredu otvorenog tipa sa izdvojenim sanitarnim čvorom; podloga je laminat. Rok za početak je po dogovoru, a adresa je Poslovni centar Žitnjak, Slavonska avenija 22D, .Tražim ponudu za čišćenje 2 x tjedno. Molila bih da mi sve ponude i dodatne upite šaljete mailom. Lijep pozdrav. Gorana Bumber

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Tip poslovnog prostora: Skladište
 • Površina prostora (u m2): 200

Poštovanje, u prizemlju je proizvodni pogon, prodavaonica prehrambenih prozivoda i skladište, tu je industrijski pod i ima sve skupa m2. Na katu su uredi od 60m2, pod su pločice i laminat. Nalazi se točno prekoputa azila za životinje. Mene kontaktirajte za dogovor a za pogledati prostor možete kontaktirati Damira Stojakovića on je tamo od 8-16h tako da Vam može pokazati sve. Njegov broj je . Lijep pozdrav

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 115

Prostor je u stambenoj zgradi u stanu koji je uređen za školu. Prostor se sastoji od dvije velike učionice, radione sa strojevima tekstilna tehnologija i manje prolazne učionice, hodnik, dva sanitarna čvora i dva ureda. Potrebno čišćenje kompletnog prostora jednom tjedno petak popodne poslije 16 sati i drugo manje tjedno čišćenje samo učionica i sanitarnog čvora, utorak poslije 20 sati ili srijeda ujutro do 8,30. Potrebno čišćenje prozora 3-4 puta godišnje min. Potpis ugovora na 12 mjeseci. Molimo ponudu.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom mjesečno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 140

Poštovani, tražimo nekoga tko bi nam 1x mjesečno čistio poslovne prostore na adresi Savica-Šanci. Radi se o cca. m2 prostora (prizemlje+kat+galerija). Čišćenje je isključivo 1x mjesečno, a dva do tri puta godišnje se peru prozori u našem prostoru i dodatno u još dva, ali na istoj adresi (to je prostor koji se ne koristi, pa se samo održava). Čišćenje se može obavljati isključivo radnim danom pon-pet u periodu između 8h ujutro i 16h. Nama je svejedno kada, bitno da je u tom periodu dok je netko prisutan, a čišćenje zahtjeva nekih 4-5 sati maksimalno. Da li nam možete ponuditi svoje usluge, po kojoj cijeni i da li možete za to izdati račun? Hvala i lp, Tanja Krajnović

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 130

Poštovani, za početak nam treba generalno čišćenje,a u perspektivi i suradnja čišćenja jednom do dvaput mjesečno.imamo svoju čistačicu ali bi joj trebala ispomoć 2 puta mjesečno. Sredstva za čišćenje moraju biti po standardima za čišćenje odgojno obrazovanih objekata. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
 • Površina prostora (u m2): 150

Poštovani, trebamo ponudu za čišćenje poslovnih prostorija: kat prostorije administracije cca 83 m2, moguće da neće bit potrebe čistiti svakodnevno, nego svaki drugi, treći dan ili rasporediti vrijeme čišćenja u smislu da se jedan dan očisti pod, drugi dan pobriše prašina, u 2 tjedna jednom operu prozori i sl. po dogovoru. Drugi dio radnih prostorija cca 68 m2: blagavaonica, svlačionice i wc radnika iz prizvodnog pogona će biti potrebe čistiti svaki dan. Firma je u širem prostoru grada Velike Gorice, pa bismo molili djelatnike usluge iz neposredne okolice. Hvala i lijep pozdrav.